M&M reality - práce realitního makléře

24.5.22 09:18

M&M reality práce realitního makléře

Ahoj,
máte někdo v poslední době zkusenosti s prací realitního makléře v M&M reality?
Předem děkuji za jakoukoli zkušenost 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25185
24.5.22 09:25

Ahoj, kamarádka je u nich léta, vydělá na provizích super peníze (ale maká i o víkendech a fakt už je dobrá a zkušená, jako základ má totální minimálku), navíc se při této práce kromě umění jednat s lidmi, asertivity a velké trpělivosti musíš velmi dobře orientovat v právu, katastru, stavebnictví a realitách obecně + umět odpovídat na velmi zapeklité otázky ;)
také musíš složit náročné zkoušky https://www.zkouskypromaklere.cz/
mně by to třeba k rentě bavilo, ale já se léta o domy a byty zajímám a zrovna v problematice práva a nemovitostí se pohybuju, takže bych se nemusela učit tolik, co nováček..
Pořádně se na pohovor nauč a připrav, za pokus nic nedáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16006
24.5.22 09:48

S M&M Reality mám takovou zkušenost, že jsem vždy narazil na totální odpad, který jen lhal, nic neuměl a vždy se mě pokusil podvést. U známých bohužel k podvodu došlo… za mě jsou M&M Reality prototyp těch největších prasat. Podobně to mám s Fincentrum reality. Takže osobně bych si jméno touto značkou nešpinil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.22 09:50
@Zumpa píše:
S M&M Reality mám takovou zkušenost, že jsem vždy narazil na totální odpad, který jen lhal, nic neuměl a vždy se mě pokusil podvést. U známých bohužel k podvodu došlo… za mě jsou M&M Reality prototyp těch největších prasat. Podobně to mám s Fincentrum reality. Takže osobně bych si jméno touto značkou nešpinil.

Mam stejnou zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
25185
24.5.22 09:55

@Zumpa je to druhá největší realitka v ČR https://fermakleri.cz/…ncelare-v-CR
má dobře propracovaný servis (dostaneš při zájmu desky k domu, návrhy smluv, rezervační smlouvu přímo k přečtení), nemyslím, že je to největší odpad..
na lajdáky a nefér jednání narazíš kdekoliv
navíc je to tvrdý byznys, ve kterém jde o velké peníze, takže riziko tam je vždycky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16006
24.5.22 10:04
@Lucy75 píše:
má dobře propracovaný servis (dostaneš při zájmu desky k domu, návrhy smluv, rezervační smlouvu přímo k přečtení), nemyslím, že je to největší odpad..
navíc je to tvrdý byznys, ve kterém jde o velké peníze, takže riziko tam je vždycky..

Ne, hele, mé zkušenosti jsou fakt takové, že jsem vždy narazil na neuvěřitelně arogantní idioty, většinou dobře oblečené, ale úplně blbé. A pokaždé šlo z jejich strany jen o podvody - nejprve se někteří tváří jako přímí zájemci o nemovitost, jiní ti zase nenápadně podstrčí exkluzivní smlouvu, i když zcela jasně řekneš, že exkluzivní smlouvu nechceš,, další ti vodí fiktivní zájemce, známé okradli při úmrtí manžela kupujících, fakt strašný dobytek. Vůbec mě nezajímá, jak velká to je realitka. Jeden známej ti pak řekne, že jsou na tyhle prasárny účelově školení.
A přesně jak říkáš - jde o velké peníze. Výše provizí jsou absurdně vysoké vzhledem k tomu, co od realitky dostaneš za servis, proto to také přitahuje bezpáteřní prolhaná prasata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8367
24.5.22 10:29

M&M Reality, Broker Consulting a pár dalším firmám se snažím vyhýbat, pokud to situace vyloženě nevyžaduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
24.5.22 10:32

M&M reality pracuji i v noci, na to se priprav. Nevim, jestli je solidni jednani posilat v puldruhe v noci smsku, ze schuzka se rusi. :potlesk:

Mimochodem cekam, az mi vypoctou hypoteku, uz to bude rok a nikdo se mi neozval (a to jsme tam 3× volali). :potlesk: Opravdu solidni jednani. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
24.5.22 19:04

My jsme přes M&M reality kupovali byt, teď ten stejný zase přes ně prodáváme a jsme s jejich jednáním spokojení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.22 19:07

Tchánovci přes ně prodávali nemovitost a asi měli smůlu, ale makléřka tam udělala dost průšvih a myslím si že ve finále by mohli prodat dráž, nebýt její chyby a toho že na ni nezatlačili, a i nadále mi celé to jednání přišlo dost mimo. Já bych na základě tohohle vybrala někoho jiného, ale podle mě šlo vyloženě o chybu a špatný přístup jednoho člověka, celá realitka bude asi OK.
Anonym protože se jedná o tchánovce a ještě by se mohli poznat, nevím do jaké míry si přiznávají že díky ní „prodělali“…

• Citovat
  • Upravit
18333
24.5.22 19:10
@Lucy75 píše:

jsou to šmejdi

nemají vůbec propracovaný žádný servis, akorát jak oškubat lidi, nebo ty nevzdělané prodejce

Realitní činnost je od roku 2020 vázaná živnost, oni nabírají kde koho. Navíc realitní makléř musí mít pojistku 1/2 mio

Je to normální pyramida plná šmejdů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
24.5.22 19:13

@Zumpa

M&M mají provize, které jsou protizákonné

to stejné Century 21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24087
24.5.22 21:15
@Zumpa píše:

Díky, žes to napsal za mě a že si nemusím odírat prsty o klávesnici… 8) 8) 8)
Asi bych radši chcípl hlady, než dělal třeba i za velký peníze u takový kriplovský firmy… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
24.5.22 21:27

M&M reality makléř vždy propadák. Ale pravda, že jeden by byl schopný prodat i plesnivej chleba :D

• Citovat
  • Upravit
154
24.5.22 21:49

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat