MM v lahvičce na procházku?

1751
19.8.06 14:53

MM v lahvičce na procházku?

Ahoj holky,
není to ani týden, co se mi moje holčička odtahovala od prsa a křičela u toho, jako kdybych jí chtěla otrávit. Momentálně nastal absolutně opačný extrém - pije skoro po hodině (pokud je vzhůru), když spinká, tak se nebudí. To mi zas tak nevadí, ráda jí to dopřeju, ale nevím si rady s vycházkama… Pokud jdu taky, není pro mne problém kdekoliv nakojit, ale často si malou berou ven babičky, tety… A když se malá probudí a nedostane do tří vteřin najíst, křičí jako tygr. Je možné odstříkat trochu MM a dát jim ho ssebou např. v termoobalu ven? Nezkazí se? Mně se to právě moc nezdá… :? :?: Asi je to kravina, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
274
19.8.06 15:56

Sunnyside,
já tedy nevím, ale asi bych měla strach, že jednou zkusí flašku, a pak bude problém pít z prsu. Líp jí to poteče. Já jsem začala ve dvou měsících odstříkávat, protože jsem měla zánět, hrozně kojení bolelo, tak jsem občas dala odstříkané z flašky, a pak to dopadlo tak, že jsem ještě 2 měsíce odstříkávala a plně syna „kojila“ z flašky.

Helča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
19.8.06 16:09

Já bych to riskla. Taky mám v mrazáku lahvičky s namraženým MM a takhle budu muset taky občas vybavit babičky či tetičky na pohlídání… Takže bych tak pořešila i tu procházku. V porodnici nám říkali, že MM při POKOJOVÉ TEPLOTĚ vydrží 8 hodin, v lednici 24 hodin a v mražáku 3měsíce, tak bych z toho neměla strach.
A riskla bych i tu flašku. U prvního syna jsem kojila i dokrmovala z flašky, nic nenamítal ani proti flašce, ani proti prsu. Ale zkusila bych koupit nějakou savičku, která je napodobeninou bradavky, vyloženě proti odnaučení se pití z prsu. Nech si poradit v obchodě, já mám savičku Chicco s 1 dírkou (jsou i s 2, 3,…), zkoušela jsem ji opravdu jen na okamžik, měla jsem pocit, že se Matýsek chytil, ale nevím. Vyloženě celé krmení jsem s ní ještě nedělala.
Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
19.8.06 20:53

ahoj sunnyside,

kup si lahvičku od Aventu pro novorozeňata,je přizpůsobená tak,že se ti dítko vrátí i po pití z lahvičky k prsu. Doporučila mi ji kamarádka, nejdříve jsem se bála a připadala jsem si, jako neschopná matka, že nedokážu svoje dítě nakojit, při prvním pokusu s lahvičkou jsem to oplakala, ale vidíš. Matýskovi jsou 4 měsíce a když nestačí mlíčko, dám lahev a vše je v pohodě. Takže opravdu doporučuji. Stojí do 200,–Kč, ale vyplatí se.

Tak hodně štěstí! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
19.8.06 21:00

Holky,
moc vám děkuju za rady. Lahvičku od Aventu máme a holčičce nedělá problém z ní pít odstříkaný mlíčko, když je občas doma jenom s taťkou. Mně spíš zajímalo, jestli je možný vzít to MM ven, jestli se nezkazí, když bude ohřátý v termoobalu… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
19.8.06 21:20

Myslím, že by nemělo, nějakou dobu vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.8.06 21:56

Ahoj! Mám 13měsíční dcerku.Od 2měsiců jsem ji musela dokrmovat z lahvičky ,takže jsem brala lahev s mlíčkem na každou prochazku.Koupila jsem si termoobal od Aventu,je sice dražší,ale vyplatí se.Dávala jsem do něj čerstvě uvařené,nebo ohřaté mličko.Nikdy se nestalo,že by se mléko zkazilo.Udrželo si stejnou teplotu i 3h.A protože moje Michalka má raději vlažnější mlíčko,tak i za 4h ho mohla bez problému vypít.Ten obal stojí kolem 600korun.Mužeš tam dát bud teplé mlíčko,nebo horkou vodu a mleko uvařit až těsně před krmením. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí