Mmr očkování

9
5.1.23 22:56

Mmr očkování

Dobrý den, má otázka zní jak vaše děti reagovali na očkování MMR? A kdy jste nechali očkovat. Děkuji 🌷 My jdeme teď ve 20mesisich na očkování. Tak mě to zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2033
5.1.23 23:01

Starší měla Priorix a měla po týdnu 3 dny horečku. Mladší dostala mmr a bez reakce. Obě byly očkované v 15mesicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
5.1.23 23:28

Nechces to nechat, az se prevali ta mega vlna viroz a chripek…?
Ted ockovat je silene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69015
5.1.23 23:42

U nás bez reakce, obě děti.
Očkovat jsem nechala v době, kdy - děti byly zcela zdravé, rodina byla zdravá, nebyla před námi žádná větší akce nebo dovolená či rodinná oslava. Počasí bylo tak akorát, žádné extrémy, ani letní vedra. A kolem nelítaly žádné divoké nemoci. Prvé dítko šlo někdy před nástupem do školky, druhé asi v roce a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
6.1.23 04:55

@Jannina98 obě děti očkované v roce, obě měly jen lehce zvýšenou teplotu cca po 9 dnech. A mrzutost, ta ale ke zvýšené teplotě patří a u staršího se objevovala často i bez očkování :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
6.1.23 05:43

Obe moje deti maji 2 davky, cca v roce a pul a ve 2 (zili jsme v zahranici, dle jejich ockovaciho kalendare). Starsi tusim 1 den zvysena teplota, to v zasade nepocitam, mladsi mel asi pseudovysev, ale jen po 1. davce.
Ted bych ale neockovala…v epidemii respiracnicb onemocneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
6.1.23 08:12

Děkuji vám za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
6.1.23 08:14

@Lucie_Sx určitě nechci. Počítám s tím že 14 dní nepůjde mezi lidi. Zkrátka jako by byl nemocný. Už tak jsme měli očkování dost posunuté Skrk operaci záněty ledvin atd. Takže už chceme mít vše za a sebou. A v září do školky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
6.1.23 08:23

My byli ve 14 ti měsících, přesně po týdnu dostala horečku, cca 3 dny. Po odeznění teploty vyrážka, která trvala cca další 3-4 dny a jinak v pohodě. Nebyli jsme 14 dní po očkovaní mezi lidma a proto asi měla takový celkem fajn průběh, naštěstí od někoho nechytla nic horšího, ta izolace je podle mě trochu třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
6.1.23 08:30

@Cucajz ano, máte pravdu. I naše doktorka nám říkala prostě se chovat jako by dítě bylo nemocné a nechodit těch 14 dní mezi lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
6.1.23 08:43

Ahoj, dcera těsně před nástupem do školky tzn. ve 2,5 letech. Horečky, ani jiné komplikace nebyly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2919
6.1.23 08:47

MMR v necelych 14 mesicich, zhruba tyden po ockovani jeden den lehce zvysena teplota. Zadne rezimove opatreni jsme nedelali, byli jsme na dovolene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
6.1.23 08:57

Syn mel prvni MMR nekdy v 16 mesicich. Reakce zadna neumerna. Akorat mu do toho zacaly rust tenkrat zuby, tak to bylo trosku narocnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AH
847
6.1.23 09:11

Ve 3 letech a bylo to tak hrozny, ze se mi vubec nechce nechat ockovat to druhY. Teploty, sileny prujmy, hrozny zmeny nalad, co sem nezazila doposud (trvaly asi 3 tydny), vyrazka, spavost.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.1.23 11:27

@Jannina98 ještě ho nemá, no je teď objednaný na příští týden :mrgreen: věk 26 měsíců.. normálně bych na to kašlala, ale nechci, abyi jeho termín očkování vyselnna dobu, kdy se narodí mimco :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek