Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak jste to měli vy male je rok byly jsme na očkování prevenar 3 dávka už 4 dny vysoké horečky už jsem z toho hotová čípek pomůže jen na chvíli a pak zase teplota
Jak moc vysoké? Jak je to dlouho co jste byli? Jestli má 4 dny tak to už není úplně ok ![]()
Záleží jak vysoká teplota to je. Já bych volala už včera dr.. ![]()
No pres den to jde spíš večer to je šílený měli jsme i přes 40 jinak má přes 38.5 39 pardon napsala jsem to špatně v pondělí jsme byly na očkování
Z lékařem jsem mluvila prý to je normální tak spíš mne jen zajímalo jak to měl i někdo jiný už jsem z toho zoufalá
V pondělí jste byli na očkování a ve středu už má 4 dny horečky?
Jinak, běžné mi to nepřijde. Není k tomu nemocná?
@Kopretinka12 píše:
No pres den to jde spíš večer to je šílený měli jsme i přes 40 jinak má přes 38.5 39 pardon napsala jsem to špatně v pondělí jsme byly na očkování
Takže má tu teplotu jak dlouho? ![]()
Moje děti po očkování nikdy nic, ani po prevenaru.. těžko radit.
Byly jsme v pondělí ráno na večer už měla teplotu takže počítám od pondělí takže 3 dny nemocná neni byla zdravá když jsme šli
@Kopretinka12 píše:
Byly jsme v pondělí ráno na večer už měla teplotu takže počítám od pondělí takže 3 dny nemocná neni byla zdravá když jsme šli
Takže dva dny. První den není pondělí, ale úterý.
Syn oka ale celkově jsou možné teploty/horečky dva dny.. den kdy je dávka aplikovaná a vyskytne se horečka se počítá jako den nula takže je celkově 2 dny v horečkách.. střídat Panadol/Nurofen může se po 4 hodinách, jinak zábaly.. pokud neustoupí, zítra volat pediatra..