Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ach jo. A co treba deti, co jsou ockovany? Taky jsou rodice proti tomu, ze to jed atd…
Neboj se. Rakovinu muzes treba dostat ze sucheho samponu, co jsem ted cetla. Nebo vonne svicky atd… tak se dej do pohody a uzivej zivota! Jsi mlada 🤗 😃
Tak že se neví co to udělá s člověkem po letech je holej fakt, žádný klinický dlouhodobý studie se nekonaly.
@Nowuka2 píše:
Tak že se neví co to udělá s člověkem po letech je holej fakt, žádný klinický dlouhodobý studie se nekonaly.
To se neví ani u covidu.
Většina populace je očkovaná. Vyšší zastoupení očkovaných je ve starších věkových skupinách. Pár let se teď kašlalo na prevenci. Proč je asi víc rakoviny u očkovaných?
Jestli tě to uklidní, tak neznám nikoho mladého v okolí, kdo by měl rakovinu nebo na ni umřel nebo mu bylo po očkování vůbec cokoliv za nemoc diagnostikováno. Očkovaná jsem, zrovna dnes jsem byla na kontrole znamínek, před měsícem na sonu prsou a rakovinu nemám nikde. Stejně tak je OK můj partner, rodiče, partnerovi rodiče a asi dalších 40 blízkých lidí, kteří jsou též očkovaní. Tvoje kámoška je klasická antivaxerka, která argumentuje úplně vágně „lidi teď mají víc rakovin“, „umírají mladí“, bla bla. Vsadím se, že okolo výzkumu ani nešla, chemii měla naposledy na základce, zato na FCB je členkou nějaké super skupinky.
Moje mamka se očkování nedožila, těsně před začátkem očkování na covid zemřela. Táta si ten život vybojoval, ale po covidu se už do původní formy nedostal. Co by oni za dva za to očkování dali!
Nebýt toho že jsem chvíli necítil a nebýt to všude v tv tak jsem ani nepoznal že to je nějaký covid
tak že na to mám svůj názor ![]()
@JiříkMazlík píše:
Nebýt toho že jsem chvíli necítil a nebýt to všude v tv tak jsem ani nepoznal že to je nějaký covidtak že na to mám svůj názor
tak já zjistila, že mám Covid jen díky povinnému testu, jinak jsem neměla ani teplotu, natož cokoliv jiného, nicméně nezpochybňuji miliony mrtvých po celém světe, že. Každý není relativně mladý a zcela zdravý jako třeba já.
Ja očkovaná nejsem a ani to nemám v plánu. Covidu jsem měla už 3×, z toho dvakrát těhotná. Dvojčata pak v 10m. Nikomu nebylo nikdy nic víc než rýma a max dvoudenní vyšší teplota. Jako je mi úplně jedno, co kdo o tom říká nebo neříká, řídím se svým pocitem. Tedy že se nechám naočkovat, až úvěřím, že je vakcína „bezpečná“. Mám v okolí dvě úmrtí právě v souvislosti s vakcínou. Třeba mí rodiče jsou naočkování. Nějakou dobu před očkováním, měli covid, lehký průběh, vse ok… Minulý rok v září měli covid po očkování a mamka ještě za tři měsíce měla problém vyjít schody… Takže asi tak.
@Anonymní píše:
Ahojte všem. Prostě mi to nedá a zeptám se a je mi jasne že těchto diskuzi je spousta. Moje kamarádka je absolutně proti celému covidu a hučela do mě tak že mi ho strašně vrtá hlavou. Jsem naockovana a lidi co jsou pry naockovani mají čím dál častěji rakoviny a problémy se srdcem..proto teď prý častěji umírají lidé. Je mi 25 a přiznám se že začínám pozorovat čím dál víc a nervy jako jedou..jako fakt dost… Jen mě zajímavý různé názory i jestli se stim taky nějak setkal nechci tady hlavně rozbourit nějakou válečnou dizkusi. Proto i ten anonym Díky
Bojíš se nebo nebojíš chřipky? Toho, že v tobě může už pár let růst nenápadně nádor, o kterém nevíš? Že to může do tebe zítra napálit nějaký bezohledný řidič? Že bude válka? Že tě přepadne nějaký násilník? Že se něco stane někomu tobě blízkému? Že… Proč by covid měl být v něčem jiný? Protože je teď pár let módní o něm mluvit? Už v okamžiku kdy se narodíme na nás číhá milión nebezpečí a my se naučíme s tím žít, takže i s covidem. Ale pokud je tvůj příspěvek jen další otravná snaha rozpoutat další hádku o očkování, tak s tím jdi někam. Pokud ne, tak viz moje odpověď.
@Anonymní píše:
Ahojte všem. Prostě mi to nedá a zeptám se a je mi jasne že těchto diskuzi je spousta. Moje kamarádka je absolutně proti celému covidu a hučela do mě tak že mi ho strašně vrtá hlavou. Jsem naockovana a lidi co jsou pry naockovani mají čím dál častěji rakoviny a problémy se srdcem..proto teď prý častěji umírají lidé. Je mi 25 a přiznám se že začínám pozorovat čím dál víc a nervy jako jedou..jako fakt dost… Jen mě zajímavý různé názory i jestli se stim taky nějak setkal nechci tady hlavně rozbourit nějakou válečnou dizkusi. Proto i ten anonym Díky
Neznám nikoho, kdo letos onemocněl rakovinou a je očkovaný. Ani na to nikdo neumřel. Umřeli 2 neočkovaní.
Já onemocněla rakovinou po prodělání covidu…..
U spousty žen, který měly v minulosti rakovinu prsu a byly považovány za vyléčený, se po covidu nádory vrátily a byly nebývale agresivní. Podle vyjádření onkologů způsobuje nárůst rakoviny covid, to samý onemocnění srdce, protože napadá cévy.
@Prosimklid tak jasné že každý to má jinak
no mě bylo divné že necítím kočičí WC
a test to potvrdil.
Jinak nic moc zvláštního tak jsem neměl důvod očkování. Že začátku jsem o něj zájem měl leč pak řekli že to je jen proti těžkému průběhu tak by mi bylo knicemu
jen mi spíš vadilo že každý den říkali úplně něco jiného ![]()
@Russet píše:
Neznám nikoho, kdo letos onemocněl rakovinou a je očkovaný. Ani na to nikdo neumřel. Umřeli 2 neočkovaní.
A teď kovid zmizel a je tu Ukrajina
jsem zvědavý co bude hlavní téma příští rok ![]()
Ahojte všem. Prostě mi to nedá a zeptám se a je mi jasne že těchto diskuzi je spousta. Moje kamarádka je absolutně proti celému covidu a hučela do mě tak že mi ho strašně vrtá hlavou. Jsem naockovana a lidi co jsou pry naockovani mají čím dál častěji rakoviny a problémy se srdcem..proto teď prý častěji umírají lidé. Je mi 25 a přiznám se že začínám pozorovat čím dál víc a nervy jako jedou..jako fakt dost
… Jen mě zajímavý různé názory i jestli se stim taky nějak setkal nechci tady hlavně rozbourit nějakou válečnou dizkusi. Proto i ten anonym Díky