Bát se nebo ne covidu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6439
3.12.22 09:28

Neboj se, žádnej covid ani nebyl. Ani v Ulici či v Ordinaci v růžovce na to nikdo nezemřel. A to se to tam hemží většíma hovadinami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.12.22 09:31
@samá práce píše:
Neboj se, žádnej covid ani nebyl. Ani v Ulici či v Ordinaci v růžovce na to nikdo nezemřel. A to se to tam hemží většíma hovadinami.

Tak oni přece schválně do toho nic nenamixovali, aby si pracující lidi aspoň večer u séroše odpočali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65441
3.12.22 09:31
@Russet píše:
Tak oni přece schválně do toho nic nenamixovali, aby si pracující lidi aspoň večer u séroše odpočali.

jo, místo toho tam cpou neustálou nevěru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andromeda81
3.12.22 09:44
@vokishka píše:

Však to se děje denně. Myslíš, že by to tam neměli dávat, pac pak maj lidi strach, že by se to mohlo stát i jim? :think:

• Citovat
  • Upravit
65441
3.12.22 09:45
@Andromeda81 píše:
Však to se děje denně. Myslíš, že by to tam neměli dávat, pac pak maj lidi strach, že by se to mohlo stát i jim? :think:

ta nevěra je tam prostě pořád, mohli by trochu ubrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
3.12.22 10:22

Jinak jestli mi něco přinesla covidová epidemie, tak je to zjištění, jak se dají ze zcela identickch čísel šikovnou manipulací udělat zcela protichůdné závěry.
Třeba mně se po očkování hodně zhoršila má chronická choroba. Na kontrole měsíc po očkování jsem měla hodnoty blbé jak nikdy.
Nutno dodat, že jsem v době covidové nebyla rok a půl (!!!) u doktora. Ne, že bych nechtěla… ale pár dní před plánovanou kontrolou volali, že se kvůli covidu ruší všecky ambulance. Ne, neměl ho nikdo z doktorů, prostě preventivně. A jestli se cítím dobře, tak mi posílají erecept na další léky. Kdy budou zase ordinovat, netuší. Když se situace zklidnila, volala jsem tam a protože nabrali všecky lidi, co jim to zrušili, plus ty normálně naplánované, dostala jsem termín za půl roku. Ovšem co čert nechtěl, před termínem další kontroly jsem padla do karantény kvůli kontaktu. I zavolala jsem k doktorovi a dostala termín z výše uvedených důvodů za další čtyři měsíce. Mezitím byl učiněn pokus dojít si vzdáleně aspoň na krev, ale výsledky se někde cestou k doktorovi ztratily. A když jsem tam došla, mé výsledky byly mizerné jak nikdy. Pitomý očkování!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42715
3.12.22 10:47

Beztak jde jen o rozdmýchání další vášnivé diskuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
3.12.22 10:50

@Betty MacDonald

přitom už není o čem, už je to za náma

bylo to stejně hrozné, mě to vzalo několik let života, ne dva, víc…už to nikdy nechci zažít

situaci, kdy se SARS šíří v nepromořené a neproočkované populaci tzn neimunní…už nikdy znovu nechci zažít

s kterým kolegou jsem zatím o tom mluvila, má to naprosto stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
3.12.22 10:56

Nejspis je pruser jak covid, tak ockovani.
Akorat ze vsechno prolinaji obrovske politicke a ekonomicke tlaky, takze dobrat se nejake pravdy asi uplne nejde.

Zakladatelko, naockovana uz jsi, tak to neres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65441
3.12.22 11:11
@Borrealis píše:
@Betty MacDonald

přitom už není o čem, už je to za náma

bylo to stejně hrozné, mě to vzalo několik let života, ne dva, víc…už to nikdy nechci zažít

situaci, kdy se SARS šíří v nepromořené a neproočkované populaci tzn neimunní…už nikdy znovu nechci zažít

s kterým kolegou jsem zatím o tom mluvila, má to naprosto stejně

Vcera jsem cetla neco o Nemecku, mezi detmi bezi nejake silene virozy, kdy decka konci v nemocnici a uz nemaji mista

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.12.22 08:18
@vokishka píše:

Tak nevěrná byla už Ina v Nemocnici na kraji města a jak bylo prý vždy při vysílání prázdno v ulicích ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
4.12.22 08:28
@JiříkMazlík píše:
A teď kovid zmizel a je tu Ukrajina :D jsem zvědavý co bude hlavní téma příští rok :kytka:

No jo je to vymyšlený, aby se nikdo nenudil.🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
4.12.22 12:39
@Vlasta gh píše:
No jo je to vymyšlený, aby se nikdo nenudil.🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️

No kovid tu je a ještě různých takových věcí nás čeká. Ale že se kvůli tomu dělá takové haló a šíří se panika v tv tomu rozhodně nepomáhá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek