Mobil - 6 let, jaký?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1189
10.11.16 10:19

Mobil - 6 let, jaký?

Ahoj maminky, poradíte prosím? Máme holčičku v první třídě a k Ježíškovi jí chceme pořídit mobil. Sice neschvaluji telefony takto brzy, ale jsme na vesnici, všichni dojíždíme, ona chodí sama ze školy a kdybysme se někde spozdili tak je důležité být s ní ve spojení. Poradíte jaký typ? Samozřejmě nechceme drahý, protože hrozí, že ho někde ztratí a hlavně aby byl pro ni jednoduchý a přehledný.
Děkujeme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10.11.16 10:20

Na zavolání stačí tlačítkový, a takový co se nikdy nerozbil je nokia 3330 nebo 3310.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
10.11.16 10:21
@hudečice píše:
Na zavolání stačí tlačítkový, a takový co se nikdy nerozbil je nokia 3330 nebo 3310.

To je pravda, to byly nejlepší telefony :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
10.11.16 10:24

Poridila bych uplne stary, tlacitkovy, cernobily telefon, bez internetu. Jednak to dite nebude svadet, aby delalo s telefonem blbiny (a neztratilo ho, nevybilo baterku, nevyplacalo kredit), dvak to nebude lakavy terc zlodejum. Ja mam pro holky 6,5 a 5let starou Nokii, maji nastavenou rychlou volbu na me, manzela a zachranku. Ven ho samy neberou, jeste nechodi, max pred barak na kridy. Ale pri nemoci doma apod., kdyz jedu druhou vyzvednout, se psem, na nakup atd.tak je telefon doma v pohotovosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
10.11.16 10:31

No nevím, já bych to s dcerou probrala. Mojí sestře je deset, původně taky dostala nějaký vyřazený, ale nakonec jí museli koupit „nový“: sice lowend, ale dotykový, aby to umělo hry a tak. Je to v kolektivu imageová věc, a i když tomu rodiče jinak moc nepohléhají, tak tady to fakt nešlo. Samozřejmě jí hodně hlídají útratu, ale pokud dítě není destruktor (pak se vyplatí nerozbitný model), tak bych se přimlouvala za nový.

Myslím, že děti se v menu zorientují kolkrát líp než my, takže nějaký normoš Android, možná s nějakou „důchodcovskou appkou na vytáčení do začátku“, určitě existujou, by mi přišel akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.16 10:35
@jančamamča píše:
To je pravda, to byly nejlepší telefony :palec:

S tím si zabila i hřebík a furt to jelo. Dle mě pro 6 leté dítě dostačující. Umí to psát sms a umí to zavolat. Víc v 6 letech nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
10.11.16 10:43

Já bych tedy pořídila dotykový, fakt bych dítě netrápila tím, že bych mu dala 3310.

Nejlevnější dotykové s androidem se dají pořídit snad za 1500,– což si ymslím není moc, a kvůli zavolání to stačí. Simku na dobíjení kreditu a je to.

• Citovat
  • Upravit
74219
10.11.16 10:46

Dcera 8r. má zatím starou nokii co manžel vyřadil, protoze chodí sama ze školy, bývá doma chvilku nez odpoledne dojdu z práce a chodí na kroužky, tak aby jsme byly spolu v kontaktu. Ze ji zavolám obleč se je část jít na kroužek, nezapomen zamknout.
Už 2× jsme řešili jestli ji koupime na naroz.nebo na Vánoce nový, ale zatím ji ještě stačí. Do školy si ho nenosí ani nebude na prvním stupni, má ho doma, když dojde po škole nebo jak jde na ty kroužky to si ho bere sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
10.11.16 10:47

Takhle. Pokud by to bylo že ten telefon potřebuje zítra, protože bude bez dozoru, pak asi nějaký starší použitý typ. Pokud je to pod stromeček, čiže dárek, pak se použitý asi opravdu nehodí. Holky mají pravdu, MUSÍ to být „dotykáč“, byla by v kolektivu opravdu za „socku“, mohla by se velmi snadno stát a zbytečně terčem posměchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
10.11.16 10:49

Ony ty dotykové jsou pro dnešní děcka bych řekla asi aj snaz pochopitelnejsi na ovládání, jak ty tlačítkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
10.11.16 10:52

Nenápadně bych zkusila zjistit, jestli je „nutnej“ dotykáč, pokud jo, vybrala bych nějaký z nejlevějších, oni už jsou dneska i okolo 1000. pokud ne vzala bych tlačítkovej, jsou stejně nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
10.11.16 10:54

Takže maminka si nechá 33110 a holčička dostane nový :-) Holky máte pravdu. Já telefony neřeším vůbec, ale pro ni by to asi mohl být hendicap. je ve škole i na vesnici nová tak to nemá moc lehký. Jen mi to připomnělo jako mohou být děti zlé - minulý týden ji vyhodili z dětského hřiště, protože není od nich z vesnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
10.11.16 10:55

Já bych dceři starý, tlačítkový a dokonce černobílý telefon nedala…ne protože je podle mě špatnej ale protože v dnešní době to dítě vyloučí z kolektivu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
10.11.16 11:07

Kluk má z druhé ruky dotykový za 500 korun. Navíc se na ty telefony dá dát tvrzené sklo, aby to nebylo hned při prvním spadnutí rozflákaný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
10.11.16 11:08

@jančamamča Syn 8 let má tento https://www.zbozi.cz/…hone-colors/ . Tlačítkový bych určitě nedávala, děti jsou zlé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí