Mobil na wc

Anonymní
7.3.20 13:52

Mobil na wc

Ahoj, jdu s takovou trapnou otázkou. Používáte když jste na velké mobil? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14885
7.3.20 13:55

Nenosím na záchod mobil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
7.3.20 13:56

Ne. Přijde mi to nechutný. Já zrušila na WC i knížky/časopisy, a vůbec veškerou „zábavu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
7.3.20 13:57

Tak já budu nechutná :oops: Když vím, že to nebude uplně oukej konzistence, tak si ho beru a dělám u toho Duolingo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
7.3.20 13:59

Jáne, ale tak, když někdo dělá potřebu půl dne tak proč ne :mrgreen: :mrgreen: Já jsem na wc většinou do 10 min a teda nevím, co bych to té doby stihla, když vezmu utírání, oblékání, a mytí rukou.. tak toho času na míse moc neni :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14885
7.3.20 14:00
@Tableta píše:
Tak já budu nechutná :oops: Když vím, že to nebude uplně oukej konzistence, tak si ho beru a dělám u toho Duolingo :P

Jak dlouho tam jsi? Já bych ho ani nestihla naštelovat a odcházím. Na zácpy netrpím a pokud nemám průjem, nejsem na záchodě dýl než dvě minuty, možná ani to ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59379
7.3.20 14:01

Telefon ne, já si beru rovnou notas a asi abych se tam sama nebála tak všechny 3 feny si tam lehnou a čekají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
7.3.20 14:03

@Kfětoslava Nemyslela jsem zácpu. Ale po pizze, burgeru a jiné prasárně mám opačnej problém, takže abych nemusela furt lítat, tak tam su třeba 10 minut. Omlouvám se za popis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14885
7.3.20 14:07
@Tableta píše:
@Kfětoslava Nemyslela jsem zácpu. Ale po pizze, burgeru a jiné prasárně mám opačnej problém, takže abych nemusela furt lítat, tak tam su třeba 10 minut. Omlouvám se za popis.

V pohodě, tady jsou často diskuze o howně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.3.20 14:10

Já teda radši používám toaletní papír…koukám že dneska už mají apky na všechno… :mrgreen:
A teď vážně, nenosím ho tam, potřebuju volný ruce, abych aspoň tuhle chvilku o samotě ubránila před dětma.

• Citovat
  • Upravit
105953
7.3.20 14:13

Ano :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.20 14:17

Na škole běžně… Ale taky tam člověk byl i mimo chvíle potřeby, že… Teď už jak kdy, když se člověk třeba schovává v práci před nevítanými ctiteli, tak to taky nastane - ale tedy zase tam člověk nevykonává úplně tu potřebu… Přímo při akci asi ne, ale nevidím na tom nic divného, zase hodně lidí to má jako relax, třeba hraje hry atd… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
584
7.3.20 14:21

Tak můj kamarád si tímto zlozvykem pěkně zavařil. Chodil si na záchod posílat milostné SMS se svou milenkou. Bohužel jednou mobil na wc zapomněl, šla po něm jeho žena…co následovalo si dovedete asi představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
7.3.20 14:26

Já jo :mrgreen: Přece nebudu marnit čas a čumět do zdi :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
7.3.20 14:27

@Zwetta a já si myslela, že mám chlapa závislého na mobilu :mrgreen: :mavam: aspoň při sr. si ho nenosí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová