Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne. Přijde mi to nechutný. Já zrušila na WC i knížky/časopisy, a vůbec veškerou „zábavu“.
Tak já budu nechutná
Když vím, že to nebude uplně oukej konzistence, tak si ho beru a dělám u toho Duolingo ![]()
Jáne, ale tak, když někdo dělá potřebu půl dne tak proč ne
Já jsem na wc většinou do 10 min a teda nevím, co bych to té doby stihla, když vezmu utírání, oblékání, a mytí rukou.. tak toho času na míse moc neni
![]()
@Tableta píše:
Tak já budu nechutnáKdyž vím, že to nebude uplně oukej konzistence, tak si ho beru a dělám u toho Duolingo
Jak dlouho tam jsi? Já bych ho ani nestihla naštelovat a odcházím. Na zácpy netrpím a pokud nemám průjem, nejsem na záchodě dýl než dvě minuty, možná ani to ne ![]()
Telefon ne, já si beru rovnou notas a asi abych se tam sama nebála tak všechny 3 feny si tam lehnou a čekají ![]()
@Kfětoslava Nemyslela jsem zácpu. Ale po pizze, burgeru a jiné prasárně mám opačnej problém, takže abych nemusela furt lítat, tak tam su třeba 10 minut. Omlouvám se za popis.
@Tableta píše:
@Kfětoslava Nemyslela jsem zácpu. Ale po pizze, burgeru a jiné prasárně mám opačnej problém, takže abych nemusela furt lítat, tak tam su třeba 10 minut. Omlouvám se za popis.
V pohodě, tady jsou často diskuze o howně ![]()
Já teda radši používám toaletní papír…koukám že dneska už mají apky na všechno… ![]()
A teď vážně, nenosím ho tam, potřebuju volný ruce, abych aspoň tuhle chvilku o samotě ubránila před dětma.
Na škole běžně… Ale taky tam člověk byl i mimo chvíle potřeby, že… Teď už jak kdy, když se člověk třeba schovává v práci před nevítanými ctiteli, tak to taky nastane - ale tedy zase tam člověk nevykonává úplně tu potřebu… Přímo při akci asi ne, ale nevidím na tom nic divného, zase hodně lidí to má jako relax, třeba hraje hry atd… ![]()
Tak můj kamarád si tímto zlozvykem pěkně zavařil. Chodil si na záchod posílat milostné SMS se svou milenkou. Bohužel jednou mobil na wc zapomněl, šla po něm jeho žena…co následovalo si dovedete asi představit.
@Zwetta a já si myslela, že mám chlapa závislého na mobilu
aspoň při sr. si ho nenosí
Ahoj, jdu s takovou trapnou otázkou. Používáte když jste na velké mobil?