Mobil pro syna

34
19.11.17 13:27

mobil pro syna

Ahojky Holky, mám dotaz. Chtěla bych synovi (je mu 12)koupit mobil, asi opět tlačítkový. Ale aby to nebyl šmejd a ne drahý. Syn by chtěl dotykáč, ale mám obavy, že by brzy „odešel“. Syn nemá moc vztah k tomu, aby zajistil nějaké věci péči. Prostě by ho jistě hned rozbil nebo ztratil. Poraďte mi prosím. Hlavní je baterie, aby dlouho vydržela baterie a byl srozumitelný. Anebo mi poraďte levný, ale dobrý dotykový a jak ho zahjistit proti rozbitnosti- s dotykovým nemám sama zkušenosti. Moc díky za odpověď. Iv :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
19.11.17 13:30

Preje si dotykac, tak bych akceptovala jeho prani a dala mu dotykac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
19.11.17 13:33

@ivculi Promiň, ale tlačítkový mobil to ještě existuje? Vybrala bych dotykový, vždyť nemusí být hned za 10 tisíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
19.11.17 13:38

Já mám třeba Xiaomi redmi 4a a poměr cena výkon mi přijde super. Dítěti bych na něj dala tvrzené sklo a silikonový návlek, aby vstřebal pád. Mně z menší výšky spadnul dvakrát a drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
19.11.17 13:43
@ivašot. píše:
@ivculi Promiň, ale tlačítkový mobil to ještě existuje? Vybrala bych dotykový, vždyť nemusí být hned za 10 tisíc

Existuje, loni jsem kupovala manželovi Nokii za asi 800,–. On dotykáče nesnáší. :mrgreen: Ale na rozdíl od puberťáka to má jen na telefonování a sms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
19.11.17 13:52

A proč mu nepořídíte levnější dotykový? Mám na svém tvrzené sklo nalepené, plus silikonový obal a přežil už pěkných pár pádů a dokonce i dvě děti :mrgreen: starší si na něm hraje, mladší ho rád slintá a hází s ním..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65313
19.11.17 13:52
@ivašot. píše:

Ja mam tlacitkovy a nudu se s nim loucit se slzou v oku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
19.11.17 14:01

Myslim ze bude zklamany kdyz dostane tlacitkovy a bude ve skole za „trageda“.Tobe by se taky nelibilo kdyby sis prala kozenou kabelku a dostala bys batoh protoze je preci praktictejsi. Dotykac se da koupit za par korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
19.11.17 14:01
@Helileli píše:
Já mám třeba Xiaomi redmi 4a a poměr cena výkon mi přijde super. Dítěti bych na něj dala tvrzené sklo a silikonový návlek, aby vstřebal pád. Mně z menší výšky spadnul dvakrát a drží.

Taky mám Xiaomi, dlouho jsem odolávala a byla proti dotykáči, ale tenhle je za slušný peníz a rychle jsem si zvykla. Mám na něm nějakou tu nálepku na sklo proti rozbití a mám ho v obalu. Taky už párkrát spadnul, na to jsem já expert a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69032
19.11.17 14:03

Samozřejmě, že existují tlačítkové telefony, sama ho mám zcela dobrovolně (Samsung asi za 1500) a dotykáč nechci a nepotřebuju. Ale je mi jasné, že až mé dítě bude „potřebovat“ ve škole telefon, s tlačítkovým by byla za absolutního outsidera, tak holt bude mít „lepší“ telefon než já. Ztratit je může oba stejně. A u dvanáctiletého dítěte už bych nastavila nějaká pravidla, co se stane, když o něj vlastní vinou přijde nebo ho zničí, jestli na nový nějakou finanční spoluúčast nebo „za trest“ jako náhradu dostane ten tlačítkový :) Ale jinak jo, výdrž baterie je jedním z hlavních důvodů, proč mám tlačítkový, až někde vyrobí něco, co vydrží při běžném provozu bez nabíjení minimálně týden, možná změním názor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
19.11.17 14:10

Když si přeje dotykový tak bych mu ho koupilal taky se dají sehnat i levné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
19.11.17 14:13

Řekla bych že 12ti letý by se mi na tlačítkový zvysoka…:)

pořiď levnější dotykový a na něj silikový obal a extra krycí sklo. na ebay o mají za 30 korun.

no a vysvětli, že když ho ztratí tak nebude mít žádný. nebo holt v případě nouze tlačítkový a bude si dávat pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.17 14:16

Ivašot: Existuje a stojí kolem 400 až korun českých

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.11.17 14:28

Dcera 9r. dostala loni dotykac byl v akci kolem 2tis., rok mela zanovni tlacitkovy.
Nic neztratila, nerozbila. Neni treba drahy.
Pokud si preje kluk dotykac a pod stromkem najde tlacitkovy, tak muze byt zklamany. Mi by to za autoritativni vnucovani rodicu diteti nestalo. Je jina doba, ty tlacitkove si porizuji odpurci dotykacu a starsi generace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.11.17 14:55

Já chápu, jak to myslíte, ale mě se jedná o to, že často něco ztratí, rozbije, mobil nosí v kapse kalhot, na rozbití je prostě expert.. NO a jak koupím správné sklo na určitý telefon a jak ho tam na ten telefon dostanu? A poradíte dotykáč do dvou tisíc, co není šmejd? Díky A jinak díky za názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí