Moc kapiček do nosíku

963
8.12.10 21:42

moc kapiček do nosíku

Ahojky maminy,

stříkám malé nosík sterimarem a i když to stříkám vždy stejným způsobem a stejné množství, stane se mi, že se jí nosík úplně zahltí kapičkami a kapičky jí z něj vytékají. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli je to v poho a nemůžu jí s tím nic udělat, popř. jestli je to běžný. Nepřijde mi totiž, že bych to mačkala nějak víc, ale stejně jí to vytopí nosík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
8.12.10 21:45

Ahojky

Pořád vás ta rýma trápí?

Zkoušela jsi to někdy na sobě?je to totiž ohromná dávka takže toho má miminko plný nosík :roll:

Jo a taky to může být tím,že má ten nosík ucpaný?Já když mám ráno ucpaný dírky tak mi taky kapky vytečou :zed:

Ten nasivin jsi nzkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
8.12.10 21:47

ahoj, mně se to stane občas taky, stačí zlomeček sekundy držet tu střičku dýl, ani to v ruce nepoznáš. Ale to nijak nevadí, malé nijak neublížíš, neboj se. Však co je navíc, vyteče.

Mám pocit, že v návodu je stříkat v sedě…? Já se přiznám, že mu stříkám ráno a večer při přebalení, čili vleže a tím pádem nic ven neteče. Ale on je starší, tak si kolikrát odfrkne a vyletí to z nosíku i tak :-)

Já teda stříkám jako prevenci a na zvhlčení a pro lepší čištění holubů :-)

Možná zkus stříkat v náručí, na ruce, aby ji přebytky vytekly samy.

Příspěvek upraven 08.12.10 v 21:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
8.12.10 21:49

Byli jsme u dr. a ta nám ho nedoporučila, že prý je na něj malá, i když píšou od narození, vysoušel by jí moc sliznici a jelikož už takhle máme krvavější nudličky, tak to nechce dráždit. Rýmu máme pořád :-( hrůza, odsávám toho děsně moc. Je možný, že je to ucpaný, většinou když se ta dírka vytopí, tak mi toho vyteče do odsávačky více. No, zkoušela jsem to a našla grif, aby to nestříkalo tolik, jen optimálně. Ale stejně jí tím nosík občas vytopím :-( a bojím se, aby jí to neublížilo. Samozřejmě, že ji hned hodím na břicho, aby to vyteklo a nenechávám jáí se tím kuckat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
9.12.10 20:49

Tak dneska jsem musela jako nouzovku použít Libenar a děs, strašně jí to kape do nosíku, až jí ho to doslova vytápí. zlatej sprejík, ale došel :-( Snad jí tím neublížím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí