Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky maminy,
stříkám malé nosík sterimarem a i když to stříkám vždy stejným způsobem a stejné množství, stane se mi, že se jí nosík úplně zahltí kapičkami a kapičky jí z něj vytékají. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli je to v poho a nemůžu jí s tím nic udělat, popř. jestli je to běžný. Nepřijde mi totiž, že bych to mačkala nějak víc, ale stejně jí to vytopí nosík.
Ahojky
Pořád vás ta rýma trápí?
Zkoušela jsi to někdy na sobě?je to totiž ohromná dávka takže toho má miminko plný nosík ![]()
Jo a taky to může být tím,že má ten nosík ucpaný?Já když mám ráno ucpaný dírky tak mi taky kapky vytečou ![]()
Ten nasivin jsi nzkoušela?
ahoj, mně se to stane občas taky, stačí zlomeček sekundy držet tu střičku dýl, ani to v ruce nepoznáš. Ale to nijak nevadí, malé nijak neublížíš, neboj se. Však co je navíc, vyteče.
Mám pocit, že v návodu je stříkat v sedě…? Já se přiznám, že mu stříkám ráno a večer při přebalení, čili vleže a tím pádem nic ven neteče. Ale on je starší, tak si kolikrát odfrkne a vyletí to z nosíku i tak ![]()
Já teda stříkám jako prevenci a na zvhlčení a pro lepší čištění holubů ![]()
Možná zkus stříkat v náručí, na ruce, aby ji přebytky vytekly samy.
Příspěvek upraven 08.12.10 v 21:50
Byli jsme u dr. a ta nám ho nedoporučila, že prý je na něj malá, i když píšou od narození, vysoušel by jí moc sliznici a jelikož už takhle máme krvavější nudličky, tak to nechce dráždit. Rýmu máme pořád
hrůza, odsávám toho děsně moc. Je možný, že je to ucpaný, většinou když se ta dírka vytopí, tak mi toho vyteče do odsávačky více. No, zkoušela jsem to a našla grif, aby to nestříkalo tolik, jen optimálně. Ale stejně jí tím nosík občas vytopím
a bojím se, aby jí to neublížilo. Samozřejmě, že ji hned hodím na břicho, aby to vyteklo a nenechávám jáí se tím kuckat.
Tak dneska jsem musela jako nouzovku použít Libenar a děs, strašně jí to kape do nosíku, až jí ho to doslova vytápí. zlatej sprejík, ale došel
Snad jí tím neublížím.