Toužím po miminku, přítel ne

10
8.12.10 08:31

ano či ne

Všechny vás zdravím, najdu tady někoho v podobné situaci jako já? Toužíte strašně moooc po miminku, sníte o miminku denně, ale přítel se do toho nehrne? My spolu s přitelem žijeme 2 roky, před 2 měsíci jsme se přestěhovali do vlastního bytu, oba dva pracujeme a přitel má i vyšší pozici ve firmě, takže by jsme neměli s uživením miminka žádné problémy, jenže jak říkám zrovna se do tatínkování nehrne..Máte někdo taky takové zkušenosti? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12898
8.12.10 08:34

Ne, ale spousta kamarádek ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
8.12.10 08:44

Petro, kolik vám oběma je? Já jsem o 8 let mladší než partner a počkala jsem si na mimčo 8 let :wink: :lol: :lol:
Přítel se dostal do role otce až když mu bylo 36 let :lol:

Přeju ať se zadaří dřív!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.12.10 08:45

Ahoj, me je 22 a priteli je 39…coz by mel prave enjvetsi cas si myslim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
8.12.10 08:48

ne. zkušenosti s tím nemám. hlavně pokud by opravdu nechtěl, tak nedělat nic za zády. myslím si, že pokud nechtějí miminko oba dva, tak to ani není správné..

držím palce ať přítel co nejdřívě změní názor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.12.10 08:48

Nene, takova vec me ani nenapadla, ze bych udelala neco za zady..prijde mi to nefer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
8.12.10 08:52

tak to už ten čas tedy má :-) řekla jsi mu to takhle? u nás to bylo spíše naopak. já mimčo nechtěla a on už ano.

pravda je taková, že pokud má své důvody, tak s ním nehne nic. prostě chlap.

a už má nějaké děti? a nevíš ten důvod proč je ještě nechce? nebo vůbec nechce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.12.10 09:01

nene deti nema…duvody?sama zadnej normalni neznam.rika ze ja mam jeste cas..Jinak rika, ze deti chce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
8.12.10 09:07

na druhou stranu si taky asi uvědomuje, že jsi mladá holka. jé to je náhoda. máte s přítelem stejný věkový rozdíl :-)

pokud sama neznáš nějaký rozumný důvod,tak co si s ním o tom zkusit promluvit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
8.12.10 09:13

to se může ráz naráz změnit :-)

manžel (teda předtím ještě přítel) furt jen, že na šklebáky je brzo a bla bla a do roka bez mého vědomí oznamoval kamarádům v hospodě, že se jako oficiálně snažíme o dítě :lol:

jinak můžu říct, že hodně pomohly návštěvy kamarádů a kamarádek co už dítě měli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.12.10 09:15

Vaznej rozhovor jsme meli asi pred 14 dnema, ptal se me jak si to predstavuju tak jsem mu rikala ze bych tak od ledna chtela prestat brat prasky a on mi na to odpovedel ze do 2 let ted s miminkem nepocital. Tak jsem mu rekla ze si myslim ze on uz ma davno vek na miminko a ze uz to nemusi jit tak snadno. Na to on mi odpovedel ze ja mam jeste dost casu.. Nejhorsi je ze uz na to narazi i moje mamka, nema odvahu se narovinu zeptat jestli uz planujeme. Rada bych si o tom s pritelem promluvila a döstala kladnou odpoved ale envim jak uz na nej…Hlavne uz jsem z toho docela zoufala, vsichni se me ptaji kdy bude miminko.. a neco jineho je rodinu s pritelem hezky planovat nez ho do toho nutit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.12.10 09:18

Tak to je ale hezky :-)skoro vetsina mych kamradek studuje vejsku,takze na rodinu nemaji pomysleni a jeho kamaradi? je z nich vetsina svobodnych bez pritelkyn,manzelek a je jim 45…takze tohle u nas asi nevyjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12898
8.12.10 09:36

Je pravda, že na děti musí každý dozrát. U někoho to přijde později. Ale pokud už mu táhne na 40 a má hodně kamarádů přes 40 svobodných a bez dětí, tak by u mě zablikalo varovné světlo.
Je pravda, že ty asi ještě nějaký čas prakticky máš, takže pokud ho považuješ za kvalitního partnera, tak bych to možná nějak nehrotila.
Ale asi bych chtěla konkrétní časový horizont(přiměřený). Pokud by za tu dobu ještě pořád tvrdil, že máš ještě čas a neměli jste zrovna v té době nějaké existenční problémy, tak bych to viděla tak, že ty děti ani moc nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
8.12.10 09:36

Taky jsem to tak měla. Jsme od sebe o 8 let. V době, kdy jsem začala strašně toužit po dítěti mi bylo 19 a byli jsme spolu 3 rokem. Přítel moc nechtěl, necítil se připravený, ale věděl, že neberu HA, takže to bylo víceméně na něm. Uběhl rok a přítel otočil strašně moc chtěl miminko, kdežto mě to zase naopak přešlo. Uběhl skoro celý další rok a seděli jsme spolu nad testem v koupelně.
Radím netlačit na pilu, nechat ho ještě trošku uležet a třeba to na něj přijde samo. Mám zkušenost, že čím víc na toho svýho tlačím, tím míň se mu chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
8.12.10 09:37
Petra.K.22 píše:
Tak to je ale hezky :-)skoro vetsina mych kamradek studuje vejsku,takze na rodinu nemaji pomysleni a jeho kamaradi? je z nich vetsina svobodnych bez pritelkyn,manzelek a je jim 45…takze tohle u nas asi nevyjde :lol:

aha no to je průser ovšem, to mi přijde, že jako se bojí že přijde o svůj „svobodnej“ život…a pokud má kamarády bez děti, tak že přijde i o ně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí