Spavá miminka

498
8.12.10 00:47

Spavá miminka

Zdravím všechny maminky :wink:

Chtěla bych se jenom zeptat ostatních maminek co mají čerstvě narozená miminka jak to s nimi a se spánkem mají. Já osobně mám 6-ti týdenního chlapečka a krom 2.-3.h přes den co probdí a co ho během dne kojím mi pořád spinká. Já vím, že každé miminko je jiné .. i přes to mě zajímá jak spí vaše miminka. Někdo řekne, že v 6-ti nedělí to tak obyčejně bývá, že miminka pořád jenom papají a spinkají, ale mám i kamarádku co má o týden staršího chlapečka a naopak .. neustále si „vzdychá“, že jí malej celej den cca 10.-12.h probdí a v noci krom kojení spí .. a někdy ani to ne ..

Takže se pochlubte maminky, která máte „hodné spící miminka“ a která máte „aktivní ďáblíky“ už v tak nízkém věku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9217
8.12.10 01:25

DAliborko taha na 5. tyzden a zatial vkuse haja, a co bol hore, to len papal, kakal a zas papal.. alebo sme ho kupali.
Starsi syncek bol taky spachtos do 8 tyzdnov..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
8.12.10 01:46

Zdravím :wink:

Takže taky patříš mezi maminky co si dokonce i dokáží odpočinout v době, kdy ratolest spokojeně a nerušeně spinká .. je to krásný :potlesk:
I já se docela divim, že maličký pořád spinká i přesto, že jsem před těhu i v těhu pila kávu, občas i pepsi a hodně ponocovala. Vyschlechla jsem si spousty názorů, že když budu požívat kofein a nebudu spát, tak že i maličký bude po porodu hodně čilý a bdělý a ejhle ..
Ale je pravda, že můj první syn ( teď mu je 6 a půl let ) byl pravý opak .. hodně probděl a málo prospal už jako miminko :lol:
zulok píše:
DAliborko taha na 5. tyzden a zatial vkuse haja, a co bol hore, to len papal, kakal a zas papal.. alebo sme ho kupali.
Starsi syncek bol taky spachtos do 8 tyzdnov..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
8.12.10 04:10

Tak moje holky zacly behem sestinedeli spat 7 hodin, ja teda hledela a bylo mi to divny,kamosky mi kazily radost ,ze to brzo prejde a ejhle, ted jim budou 3 mesice a spi 8-9 hodin :-P A to jsem v tehotenstvi taky ponocovala :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
8.12.10 04:18

Taky mi kamarádky kazily a neustále kazí iluze o tom, že teď je sice malej andílek, ale že se to v nejbližší době změní. Ale když porovnám oba dva moje kluky jako miminka, tak první byl opravdu čipera a tenhle je andílek takovej, že si ho nemůžu vynachválit a opravdu někdy ani nevím, že ho mám .. Je fakt, že se to změnit může .. ale zatím si opravdu nemůžu stěžovat : )) On už i v bříšku byl od 8. měsíce velikej spáč a na ozvičkách mi museli neustále šťouchat do břicha, aby ho aspoň drobet probrali a stejně se vždycky zavrtěl a spal dál : )) do tý doby byl čipera a skákal v bříšku jako kozlík .. né málo jsem si „užila“ těch kopanců ale jak když luskne ..

Ty máš dvojčátka ?? Mě to vždycky zajímalo jak se to dá asi zvládat s dvěma dětma najednou .. ale určitě to jde .. což ?? :-P :lol:
Zaira píše:
Tak moje holky zacly behem sestinedeli spat 7 hodin, ja teda hledela a bylo mi to divny,kamosky mi kazily radost ,ze to brzo prejde a ejhle, ted jim budou 3 mesice a spi 8-9 hodin :-P A to jsem v tehotenstvi taky ponocovala :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.12.10 07:35

Magdalenka jako malinká taky pořád spala…
A dneska v šest hulákala z postýlky - Už nebuduuu pinkááát!!! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
8.12.10 07:57

tak to u nás to bylo jinak, v šestinedělí malá skoro nespala, v noci slušně ale přes den jen v náručí a to tak 3 krát půl hodinky za celý den:) teď jí budou tři měsíce a krásně spinká v noci i přes den se to zlepšilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
8.12.10 08:01

já jen k této diskuzi dodám že : ZÁVIDÍM!
to asi mluví za vše :lol: :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65336
8.12.10 08:10

Ahojík holky.....
tak Mates byl spací miminko…
až jsem se doma nudila :mrgreen:
ještě pak v roce spinkal 3 krát denně…
Ted ve 20ti měsících jd krásně po obědě spinakt a pak v půl 8 večer posbírá plyšáky a jde taky.
Sice vstává brzy,ale to už je jiná věc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
8.12.10 08:11

Já mám hodné spící miminko:))jsou mu 3 a půl měsíce a pořád hodně spinká i kdžy je to tak pár dní co začal být vzhůru jinak se přebalil najedl a spal:))Akorát na koupání se budil když byla jeho chvilka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
8.12.10 09:01

Naše malá prospala první měsíc i na jídlo jsem jí musela budit.Teď už to tak slavný není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
8.12.10 14:33

Nemela zloutenku? To je pak pochopitelny, to jsem budila taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
8.12.10 15:51
Lusiellla píše:
Zdravím všechny maminky :wink:

Chtěla bych se jenom zeptat ostatních maminek co mají čerstvě narozená miminka jak to s nimi a se spánkem mají. Já osobně mám 6-ti týdenního chlapečka a krom 2.-3.h přes den co probdí a co ho během dne kojím mi pořád spinká. Já vím, že každé miminko je jiné .. i přes to mě zajímá jak spí vaše miminka. Někdo řekne, že v 6-ti nedělí to tak obyčejně bývá, že miminka pořád jenom papají a spinkají, ale mám i kamarádku co má o týden staršího chlapečka a naopak .. neustále si „vzdychá“, že jí malej celej den cca 10.-12.h probdí a v noci krom kojení spí .. a někdy ani to ne ..

Takže se pochlubte maminky, která máte „hodné spící miminka“ a která máte „aktivní ďáblíky“ už v tak nízkém věku :lol:

My už jsme starší /6m/,ale nespíme od narození! Už v porodnici to bylo na nic :lol: Malá byla ďábel už v břiše a já to tušila, že nebude takové to celodenněspinkací mimi :mrgreen: Nevíme s manžou, co je to spát v kuse třeba 2 hoďky :wink: Buď ráda,že malý krásně spinká.A užívej si to,dokud to tak je :-D Kdo má raráška,jako my,tak ví,o čem mluvím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
8.12.10 16:28

Ja mam 4,5 mesicniho chlapecka, prvni 2 tydny prospinkal, nejtezsi to bylo s kojenim, spal a bylo tezke ho probudit a ze zacatku nepribiral… V 6 tydnch pres den spaval tak 4 hodiny. Nastesti to nebyl zadny „aktivni dablik“. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
9.12.10 00:52

Já mám chlapečka 2m, v prvních týdnech spal pořád, v kuse 4-5 hodin (v prvních dnech i dýl). Asi od 4 týdnů se to pořád zkracovalo, teď už sám nespí, musím ho nosit v šátku nebo spí u prsa nebo u mně na hrudníku (ráno v posteli). V noci spí celkem dobře, i sám usne, ale pomalinku se to taky začíná horšit (ráno už se začne budit po hodině, takže musí ke mně na hruď :-D ). Vzhůru skoro nevydrží, max hodinu, ale musí se něco dít - přebalovat, koupat, oblékat… Čekám, kdy se to zase začne upravovat, ale zatím nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí