Spavá miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13751
9.12.10 00:52

Já mám chlapečka 2m, v prvních týdnech spal pořád, v kuse 4-5 hodin (v prvních dnech i dýl). Asi od 4 týdnů se to pořád zkracovalo, teď už sám nespí, musím ho nosit v šátku nebo spí u prsa nebo u mně na hrudníku (ráno v posteli). V noci spí celkem dobře, i sám usne, ale pomalinku se to taky začíná horšit (ráno už se začne budit po hodině, takže musí ke mně na hruď :-D ). Vzhůru skoro nevydrží, max hodinu, ale musí se něco dít - přebalovat, koupat, oblékat… Čekám, kdy se to zase začne upravovat, ale zatím nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
9.12.10 14:34

Taky si myslím, že když je zdravej a nic mu nechybí, tak proč by si nedopřál spánek, když je zdravý :-P Ale abych řekla pravdu, tak čekám každým dnem, kdy se to změní a bude více živej .. Včera jsme byli na sonu a na poradně a to byl teda vzhůru potom doma docela i dloho ( něco kolem 4.h ) ale v noci zase hezky spinkal .. Asi bude po mamince .. ta taky ráda spí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
9.12.10 14:39
Tak to asi nemáš až tak růžový, když usíná jenom na tobě a nebo ho nosit v šátku .. náš malej se napapá, dám ho do lehátka, chviličku kouká a po chvíli zase vytuhne a takhle je to skoro pořád .. Nikdy jsem ho uspávat nemusela .. i když u prvního kluka jsem to měla skoro stejně jako to máš teď ty Je pravdou, že každé dítko je jiné .. už proto mě zajímaly názory jiných maminek : ))
AnastazieB píše:
Já mám chlapečka 2m, v prvních týdnech spal pořád, v kuse 4-5 hodin (v prvních dnech i dýl). Asi od 4 týdnů se to pořád zkracovalo, teď už sám nespí, musím ho nosit v šátku nebo spí u prsa nebo u mně na hrudníku (ráno v posteli). V noci spí celkem dobře, i sám usne, ale pomalinku se to taky začíná horšit (ráno už se začne budit po hodině, takže musí ke mně na hruď :-D ). Vzhůru skoro nevydrží, max hodinu, ale musí se něco dít - přebalovat, koupat, oblékat… Čekám, kdy se to zase začne upravovat, ale zatím nic.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
9.12.10 23:45

Že se nepřidaly maminky ďáblíků ?! :lol:
Závidím maminkách spících miminek.

Náš první kluk do třech měsíců téměř nespal !!!!! Prdíky. Hrůza, bez babiček…

Druhý kluk do třech a půl měsíců téměř nespal !!!!
Opět prdíky. To si asi nedovedete představit to vyčerpání, tu bezmoc a neustálý pláč… Je to na Bohnice :zed:

Teď už je fajn, spinkají a oba bratříčci se probouzejí shodně v půl osmé :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.12.10 23:55

Malej spal od narození celou noc 12 hodin.nebudila sem ho.Přez den tak do pul roku byl celkem vzhuru tak 2 hodinky a jinak furt spal.Do 3 let spal v noci dvanáct hodin a aodpoledne od 13-16.00.
Každej mě strašil jak se to po šestinedělí otočí.Matymu je 3,5 a spí pořád :lol: .Kojila sem ho tedy do 3 let a od 3 let už nechodí spát odpoledne,ale zase usne už v 18.30 a vstává tak mezi 9-10.Nikdy sem se nevyspala tak jako na mateřské :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
10.12.10 00:05

Tak to gratuluji !!!! Neuvěřitelné :-D

My jsme se kvůli tomu nevyspání málem rozvedli. Těžko to někomu vysvětlovat, kdo to nezažil…

Kamča.dalmatinka píše:
Malej spal od narození celou noc 12 hodin.nebudila sem ho.Přez den tak do pul roku byl celkem vzhuru tak 2 hodinky a jinak furt spal.Do 3 let spal v noci dvanáct hodin a aodpoledne od 13-16.00.
Každej mě strašil jak se to po šestinedělí otočí.Matymu je 3,5 a spí pořád :lol: .Kojila sem ho tedy do 3 let a od 3 let už nechodí spát odpoledne,ale zase usne už v 18.30 a vstává tak mezi 9-10.Nikdy sem se nevyspala tak jako na mateřské :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
10.12.10 00:11

No tak u prvního jsem to měla podobně .. 3 měsíční kolika a pravidelný kravál od 23:00 do 01:00 .. a když dítě vříská tím nejtenším hláskem 2.h v kuse a nic nezabírá, tak je to opravdu na Bohnice :zed:

A abych řekla pravdu .. hrozila jsem se toho, že to začne na novo s příchodem novýho broučka .. ale musím zaklepat .. občas ho bříško bolí, to nepopírám, ale chviličku si poprdí a je klid .. žádný řev, žádný křeče .. svatej klid :dance:
lumáťa píše:
Tak to gratuluji !!!! Neuvěřitelné :-D

My jsme se kvůli tomu nevyspání málem rozvedli. Těžko to někomu vysvětlovat, kdo to nezažil…

Kamča.dalmatinka píše:
Každej mě strašil jak se to po šestinedělí otočí.Matymu je 3,5 a spí pořád :lol: .Kojila sem ho tedy do 3 let a od 3 let už nechodí spát odpoledne,ale zase usne už v 18.30 a vstává tak mezi 9-10.Nikdy sem se nevyspala tak jako na mateřské :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
11.12.10 01:55
Lusiellla píše:
Ty máš dvojčátka ?? Mě to vždycky zajímalo jak se to dá asi zvládat s dvěma dětma najednou .. ale určitě to jde .. což ?? :-P :lol:

Musí..:D ale ne..holky jsou zlaty, takze to zvladam v pohode, ale nerikam, ze to neni obcas narocnejsi :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
25.2.11 13:54

Tak od prosince utekla nějaká doba, tož se holky pochlubte jak to máte se svýma ratolestma tentokrát. My jsme ve středu měli 4. měsíce a s tím spaním jsme na tom obdobně .. přes den dřímem tak 5-6.h ale v noci klidně i 10.-12.h :lol: Jsem strašně ráda, že jsem měla oba kluky v pohodě a naučili se spát hned přes noc a nedělali mi rambajs v noci a přes den chrupčili. Když tak pozoruju některé kamarádky jak mi povídali, že jejich ratolest ožila v noci a přes den spinkala, tak jsem se docela i orosila .. nedovedu si představit, že bych měla fungovat jak přes den, tak v noci .. takže díky bohu za toho mýho :andel: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí