Z ničeho nic ublinkává

1318
8.12.10 11:47

Z ničeho nic ublinkává

Aohojte,prosím radu.Jsem zase vyděšená 8-o malá začal z ničeho nic ublinkávat,nevím proč :nevim: ublinkne i dvě hodinky po odříhnutí,občas při odříhnutí,nikdy s tím problémy neměla.Do dálky a obloukem to není,jen trochu loužička.Začala teda víc baštit než normálně a taky je neustále v pohybu,jestli to taky nemůže být suchým kašlíkem a zadní rýmou? :think:
Prosím poraďte,jinak je úplně v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6051
8.12.10 12:05

to dělá skoro každý miminko, bud v klidu…taky máme za den tak 3-4 loužičky…dělaly mi to obě děti, někdy kolem 4. měsíce to skončilo u prvního, tak doufám že to tak bude i s druhým :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
8.12.10 12:18

Ona právě nikdy neublinkávala,až teď :nevim: Jinak je úplně v pohodě,akorát jsem jí začala dávat víc mlíčka,byla hladová.Teď mi trochu blinkla i při krmení :zed: chuděrka moje malá aby nebyla hladová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
8.12.10 12:21

Myslím, že nemusíš mít strach. Mě to Kuba dělá občas taky a to je mu už 9m. Prostě se přebaští, pak sebou mele, tak něco z toho bříška uteče :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.12.10 12:26

Když měla Majda miminko rýmu, blila jak alík vždycky, úplné gejzíry :roll:
Tipla bych to na tu rýmu, uvidíš, jestli to pak přejde, pokud to není fakt oblouk a často a jinak vypadá spokojeně, tak to bude dobré=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
8.12.10 12:34

Včera jen jednou a dneska asi třikrát :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
8.12.10 13:38

To je u nás úplně normální.Převlíkám i 5× za den :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
8.12.10 13:47
petrusepetrus píše:
Ona právě nikdy neublinkávala,až teď :nevim: Jinak je úplně v pohodě,akorát jsem jí začala dávat víc mlíčka,byla hladová.Teď mi trochu blinkla i při krmení :zed: chuděrka moje malá aby nebyla hladová…

Spis muze byt prejezena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
8.12.10 15:24

No já si s ublinkáváním užila své. Po každém jídle jsem převlíkala, ublinknul mi i po dlouhém spánku.
Pokud kojíš- tak nechat důůůůůůůsledně odříhat: tzn. po jídle, za 10minut znova a pak za hodinku zase… Nevěřila bys, kolik se tam toho najde. Nebo NUTRITON.
Pokud dáváš UM, tak zkus Bebu proti ublinkávání, ale z té mi malej blil taky - zdá se mi řidká a nebo Nutrilon proti ublinkávání, ale za ten se zase nedoplatíš.
Takže jsme to vyřešili následovně: Sunar zahušťovaný Nutritonem.
Hodně štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
8.12.10 17:08
zuzikku píše:
No já si s ublinkáváním užila své. Po každém jídle jsem převlíkala, ublinknul mi i po dlouhém spánku.
Pokud kojíš- tak nechat důůůůůůůsledně odříhat: tzn. po jídle, za 10minut znova a pak za hodinku zase… Nevěřila bys, kolik se tam toho najde. Nebo NUTRITON.
Pokud dáváš UM, tak zkus Bebu proti ublinkávání, ale z té mi malej blil taky - zdá se mi řidká a nebo Nutrilon proti ublinkávání, ale za ten se zase nedoplatíš.
Takže jsme to vyřešili následovně: Sunar zahušťovaný Nutritonem.
Hodně štěstí :-)
:palec: tato varianta se mi líbí nejvíc,zítra pro něj sjedeme.Jinak te

´d odpo ublinkla jen decentně,spíš vůbec :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
8.12.10 19:28

No- ono jak jednou začne, tak se připrav, že už se to moc nezastaví. Jinak ti můžu doporučit- objednej si ty mlíčka přes mimibazar, je tam jedna paní, která má vše podstatně levnější, mám jí vyzkoušenou, objednala jsem u ní už po 3 a jsem spokojená- jsou to výrobky z polska, ale naprosto totožné s našimi, jen název je jiný. Například ten Nutriton stojí u nás asi 220Kč a ona ho má za 145, což je dost podstatný rozdíl. Pokud chceš, napiš, pošlu ti SZ :-) pozdrav miminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
9.12.10 14:45

Děkuju,jsi hodná.Dokud byla karolí na Nutrilonu,brali jsme od sona01 na mmb Bebilon a bylo to super.Jenže malé nechutnal,tak jsme na Nutra defense.Ono to bude spíš přežráním,holky včera mi vypila 200 a za 2 hodiny řvala hlady 8-o
Asi zkusím kašičku,aspoň ob mlíčko nebo já nevím co s ní.Když jí dám víc,vybleje to,když jí dám „jen“ 200 za 2 hodiny má hlad…
Před měsícem papala jen zavinutá,v sdačce a polospánku a vypila necelou 100,krmila jsem v noci po 3 hodinách :lol: a teď by mě spapkala…jsem šťastná jak blecha!!!Kdo nezažil,nepochopí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
9.12.10 15:55

Dobrý, a nemá spíše žížeň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
9.12.10 16:44

Mezi mlíčkama mi vypije 50 a víc čaje,buď feniklovej od Sunárku a nebo od Hippu pro spokojené bříško :pankac:
A kdyby měla žížu,nevypije přece celou dávku mlíčka? :roll: Napije se čajíku a během 15 minut pláče prostě hlady 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
9.12.10 17:36

Týýý jo, to není možný… Kolik že má??? A zkusila jsi teda zahustit to mlíko tím Nutritonem? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí