Moč páchne

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2212
3.3.13 20:50
@K.Black píše:
A to smrdí že ji cítíte i ze záchodu, vždyť je to k hlavě výška :think: to musí být teda retych, asi bych zašla k dr s močí :nevim:

No nevím jak vy! ale já u toho sedím, a to se o žádné výšce nedá mluvit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
3.3.13 20:51
@lynč píše:
Já nechci strašit ale měla jsem strach u malýho jestli nemá cukrovku a doktorka se měla ptala jestli mu nezapáchá moč prý to smrdí jako aceton

Sice jsme sladkožrout, ale :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
3.3.13 20:51

Teď jsem to řešila u syna, měl lehčí zánět močáku.. doktorka poradila brusinky.. jak čaj, tak sušené jen na zobání.. za den mu smrad zmizel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
3.3.13 20:52

Tak pachnouci moc, jakoby po desinfekci, nebo jak bych to popsala, je znakem zanetu. Ja osobne po prodelanem zanetu ledvin, uz to spolehlive poznam podle toho zapachu dopredu, ze se neco deje. A potvrdil mi to doktor na nefrologii, ze takovy zapach je znamkou zanetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35730
3.3.13 20:56

Mne se to stalo nedavno a byla to e-coli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
3.3.13 21:22

Synovi jednou páchla moč taky hodně a zjistili mu E.Coli. Přeléčili jsme to a od té doby má klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
3.3.13 21:28

Taky bych to šacovala na E-coli, měla jsem to samé - žádný problém, jen zapáchající moč, šla jsem k dr. a byla tam, atb na týden a vše o. k.

• Citovat
  • Upravit
2212
3.3.13 21:43

No takže to bude asi chtít zajít za tím Dr. Chystám se tam již dlouho, ale kvůli práci to odkládám.. není čas.
Jen tak mimochodem nesnáším atb. na močák jelikož potom se mi vždycky rozjede kvas. infekce a pak léčím ještě i tohle.. a je to pořád dokola..
Ale všem Vám děkuji :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1511
3.3.13 22:18

Ja mela 3× zánět mocaku a pokaždé jinak. Taky me jen pachla moč, musela jsem se porad sprchovat po curani. a Mela jsem silný zánět mocaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.14 15:38

Smrdí mi hned po umytí

Mám fakt velký problém a je mi to dost blbý a trapný a dost se stydím, takže to vkládám anonymně.
Smrdí mi pipka. Skoro pořád. Nevím už, co s tím mám dělat, protože se umyju a tak do půl hodiny už mi je trochu cítit. Je dost možný, že je to tím, že mám nadváhu a hodně silná stehna a prostě se tam víc potím, ale dřív se mi tohle nedělo, i když jsem byla silná, ale poslední tak dva roky je to fakt tragédie. Skoro pořád se tam utírám vlhčenýma ubrouskama, ale moc to nepomáhá a spíš mi přijde, že ten „smrad“ si tam spíš rozmazávám, než že bych ho utírala. Zkoušela jsem i deodorant, ale ne všechny si tam dolů můžu nastříkat. Už to začíná vadit i přítelovi. Doma chodím většinu času bez kalhotek a přítel má ve zvyku mi tam prostě občas jen tak sáhnout, ale když mu pak smrdí ruka, je mi fakt dost trapně.
Jednu dobu jsem to mohla svádět na gynekologický problém, měla jsem nějaké bakterie, svědivé a páchnoucí výtoky, ale teď už jsem zdravá a prostě už jsem z toho zoufalá, nevím, co mám dělat. Nemá s tím některá zkušenosti? Děje se to některé taky? A co s tím děláte?? Klidně pište i anonymně. dík

• Citovat
  • Upravit
14.9.25 02:12

Ahoj, mam to stejně, taky jsem silnější, ale prostě s tím taky tak nějak bojuji.. necítím pach rybiny ani nic takového, čistě prostě silný zápach moči. Ihned jak stáhnu kalhoty a sednu na mísu. A po dokonání potřeby se podívám vždy na svoji moč a ta má takovou temnou hnědo oranžovou barvu. Do toho ten zápach. Taky mě to strašně trápí; že mi stačí jen stáhnout kalhoty a jde to už cítit, přitom moje celková osobní i intimní hygiena je luxusní, starám se o sebe opravdu ráda a hodně, ani potem nepáchnu, nohy mi citit také nejsou, myji se pravidelně (vaginu jen vodou samozřejmě nedávám si tam žádná mýdla) radši ani ty chilly apod. Protože to mi taky absolutně nevyhovuje.. takže spodek a zadek radši jen vodou, ale i tak, hned po sprše svoji pipku taky cítím. Nevím no.. vadí mi ten zápach moči prostě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí