Moc požadavků na golfky :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Mylolite
9.3.13 10:39

Moc požadavků:)

Ahojky, už měsíc koukám na internetu po golfkách a čím více hledám tím více nevím, jelikož mé požadavky na začátku byli minimální a dnes jich mám tolik že žádný nemohu vybrat :D tak mi prosím poraďte. Chci takový, do kterého se dcera vejde i ve 2 letech, má nyní 75cm a 10 kg v 9 měsícich. Chci kolečka, která budou alespoň trochu odpružená, žádná malinká pouze do města, chci aby měl madlo, polohovací nánožník, sedací plochu i rukojeť, delší stříšku, ne žádnou krátkou, větší nákupní koš, aby byl lehký, snadno ovladatelný, aby šel rychle složit a cena do 7tis…existuje vůbec takový? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
9.3.13 10:48

Baby jogger citi mini http://www.baby.jogger.cz/…-baby-jogger- můžeš si vybrat i se 4 koly a madlo se dá myslím dokoupit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.3.13 10:53

@gabriela82 a co ten košík? ten mi teda nepřijde jako větší, ten mi přijde spíš symbolický :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.3.13 10:56

@Gladys ale jinak je perfektní, včera jsem ho potkala naživo a jen jsem slintala.. Dítě tam má fakt spoustu místa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
9.3.13 11:04

Já doporučuju Peg Perego Pliko. Koupila jsem si použitý, protože už jsem něchtěla tolik investovat, akorát měl prodřenej koš, tak jsem ušila novej. Ty novější modely maj už mnohem lepší koše. BJ je fajn, ale ten koš je fakt dost malej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.3.13 11:06

@gabriela82 jako jo, mě se takhle líbí, o tom žádná, ale já třeba kupovala kočárek tak, abych ho zvedla do busu nebo do schodů a aby se mi tam vešel nějaký nákup a nevypadával mi ven z košíku. Zkrátka nákupní kočár a s tímhle bych musela na nákup teda asi nosit batoh nebo nevím, kam bych to dala.

Já mám kočár, ale neodpovídá myslím požadavkům, ale tak pro pořádek, ABC design moving light.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.3.13 11:42

Pro pořádek já mám Chicco Multiway, malá má 13 kg do tramvaje jí uzvednu.. Nákupy vozím na madlech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
9.3.13 11:44

@gabriela82 @Gladys @Mylolite tiez jednoznacne odporucam BJ city mini alebo city mini gt.
inak, ten kosik sa zda na pohlad maly, ale zmesti sa tam neuveritelne vela veci, bezne v nom vozim nakupy.
vsetky ostatne poziadavky splna nadstandartne- hlavne to skladanie a striesku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepř. lemanka
9.3.13 12:16

Valco snap 4.

• Citovat
  • Upravit
Nepř. lemanka
9.3.13 12:19

Nebo ještě navington scooner.

• Citovat
  • Upravit
1755
9.3.13 12:23

Když jsem viděla naživo tento, hrozně se mi líbil, i jak je prostorný…
 http://www.detskydum.cz/…m-jet-35201/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.3.13 13:09
@Nelly 66 píše:
Když jsem viděla naživo tento, hrozně se mi líbil, i jak je prostorný…
http://www.detskydum.cz/…m-jet-35201/

ty jo, tak ten je, vypadá naprosto luxusně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
9.3.13 14:11

@Gladys právě že jsem ho viděla na živo a je ještě hezčí, ale já potřebovala s otočnou sedačkou kv tomu, že chci teprve čekáme a kv tašce… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mylolite
9.3.13 15:03

Jo jo Zee je zatím jediný co plní všechny požadavky:) ten jsem taky našla, jsem ráda že okruh není velký, ale spíše malý :)

• Citovat
  • Upravit
Nepř. lemanka
9.3.13 15:07
@Mylolite píše:
Jo jo Zee je zatím jediný co plní všechny požadavky:) ten jsem taky našla, jsem ráda že okruh není velký, ale spíše malý :)

A co ten navington? http://www.klokanek-online.cz/…awai/2088/15

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí