Moč versus plodovka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Niky7
24.2.11 18:31

Tak jsem byla na wc taky mam vlhkou vlozku a malilinkato nazloutlo, tak ja uz v tom mam poradnej maglajs :nevim: uz to vazne nechapu.
Taky me to uplne dole tlaci, asi hlavicka ale je to teda mazec nic prijemneho. Zatim teda nikam nepojedu, prijde mi to zatim zbytecne, ale kdo se v tom ma vyznat? :nevim: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Niky7
24.2.11 19:12

normlane mi prijde ze se mi hodne zmensilo bricho :zed:

• Citovat
  • Upravit
65358
24.2.11 19:16

Niky neblázni…jak daleko to máš do porodnice????
budeš se nervovat celou noc.....
 jed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
24.2.11 19:30

Ty brďo, bych tam asi taky sfrkla, nebo jestli máš strach, že na tebe budou koukat jako na plašanku, tak jim tam nejdřív cinkni-ti třeba řeknou sami-stavte se. Si říkám, že fakt to máš za pár, tak jistotka je jistotkau mne ta pravděpodobnost není tak veliká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
24.2.11 20:04

No nevim citim se normalne jen ty tlaky, ted mi zacaly po 100letech stahy ale da se to, tak jeste uvidime. Zitra napisu protoze verim ze to zaspim.

• Citovat
  • Upravit
10032
27.2.11 17:00

No plodovku řeším taky už nějaký ten den, ale já mám výtoky už od 4 měsíce, občas čiré, ale spíš nažloutlé, na začátku těhu jsem měla i kvasinky, tak možná kvůli toho… za týden mám termín a chodím na záchod každou chvíli, ale podle mě je to normální, bo mimi začíná víc tlačit na močák a chystá se pomalu ven… Ptala jsem se spoustu lidí jak poznat plodovku a všichni se shodli, že se to pozná, že teče pořád a svěrače nepomůžou… tak na to spoléhám… no uvidíme :-) tak ať to všem dobře dopadne a vypadá to, že Niky už to má za sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
27.2.11 17:19

Petuli jeste jsem porad 2v1 :cert: snad uz brzy. Zitra na KO tak uvidime, taky ti preji hodne stesticka!!!! :hug:

No snad plodovku pozname jestli praskne ale jsem z toho nervozni :zed:

• Citovat
  • Upravit
10032
27.2.11 17:38

Niky nebuď z toho nervózní :-) já se trochu uklidnila, ikdyž na to myslím, ale věřím, že to bude ok :-) taky Ti prasknout ani nemusí :-) jj taky jdeme zítra na kontrolu, tak snad bude vše ok :-) přeji hodně štěstíčka při zítřejší kontrole a kdyby to náhodou už přišlo tak pohodový a rychlý porod :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
27.2.11 17:49

Taky ti preji to same a dekuji :kytka: treba budu vic otevrena nez jsem. Uz bych se nezlobila :mrgreen: na kdy mas termin?

• Citovat
  • Upravit
10032
28.2.11 10:57

Tak to bych se taky nezlobila :-D no termín mám 6. a 7.3., už se těším až to příjde a budu držet malou v náručí :-) ty máš termín kdy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
28.2.11 11:27

No rekli ze termin bych mela mit 15.3. ale ze si mysli ze pujde mnohem driv, ale kdo vi abych nakonec neprenasela. Uvidime co mi rekne na dnesni kontrole. Ty uz to mas za chvilenku to utece coby dup. Muzeme to mit kazdym dnem a za chvili budmee ty sve krasky drzet. Moc ti preji pohodovy porod a hlavne hodne zdravicka :huban: :dance:

• Citovat
  • Upravit
10032
28.2.11 21:23

Niki děkuji :-) no já si myslím, že tak do tří dnů půjdu :-) v noci jsem už moc nespala, nevím jak si lehnout :-( dneska kontrola dopadla dobře a pokud neporodíme do toho 7. tak nás pan doktor poslal už do porodky a bude se vyvolávat… mám totiž diabetes, sice hodnoty všechny ok, jen ten první test nevyšel… no uvidíme :-) Tak kdyby to náhodou přišlo na Tebe dřív, tak hlavně pohodový porod a ať jste v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
1.3.11 10:17

Ahoj tak hlavne at jste zdravi. Kolik mas CS? Ja na pasech nemela nic :cry: a to vzdy mivam 70az 120. A ted nic. CS mam 4, pry to nevypada. Rekl, ze by me nechali do druheho terminu coz je 17 a pak jeste 14 dni a pak by se vyvolavalo. :pocitac: to uz nevydrzim. Jeste kdyz ted mam 3,5kg kolik bude mit pak? 4,5kg? To je des :cry: Takze ja asi jen tak neporodim. :cert:

• Citovat
  • Upravit
10032
1.3.11 10:58
Niky7 píše:
Ahoj tak hlavne at jste zdravi. Kolik mas CS? Ja na pasech nemela nic :cry: a to vzdy mivam 70az 120. A ted nic. CS mam 4, pry to nevypada. Rekl, ze by me nechali do druheho terminu coz je 17 a pak jeste 14 dni a pak by se vyvolavalo. :pocitac: to uz nevydrzim. Jeste kdyz ted mam 3,5kg kolik bude mit pak? 4,5kg? To je des :cry: Takze ja asi jen tak neporodim. :cert:

ahojky, no CS nevím, bo mě spodkem už nevyšetřoval, dělali mi jen KTG a to je v pořádku pohybovali jsme se mezi 130 - 160 :-) a děložní vztahy okolo 60 :-) My jsme minulý týden byli na UTZ a malá měla 3kg :-) a přenášet budu max 2 dny a kdyžtak jdu na vyvolávání. Takže snad za pár dnů budeme mít naši malou v náručí :-) Uvidíš jestli budeš přenášet, či ne, doktoři kolikrát řeknou, že budeš určitě přenášet a nakonec se narodí dřív :-) hlavně se nenervuj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
1.3.11 11:02

No uvidime snad se mala umoudri. Ja jsem prave na monitoru vzdy mela 130-170 male srdicko a me stahy byly 70- 120. A vcera nejvic 20 ale vestsinou 0 az 1 :cert: To CS najdes v prukazce. Me uz zase naopak ultz nedela :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100