Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky…mně teda odtekla stylem, že nebylo pochyb…ale v Tvém případě bych určitě zkusila zajet do porodnice - jen pro jistotu, aby udělali test, zda se jedná o plodovku nebo něco jiného. Už pro klid tvůj a potažmo i tvého miminka
. Přeji pohodový konec těhu a bezproblémový porod ![]()
No toho se prave bojim, kdyz zjisti, ze jsem byla u sveho dr tak me jeste servou co tam u nich delam, tady to tak u nas chodi. ![]()
taky bych jela raději do porodnice pokud tě tvuj doktor odbyl. Může to být obojí, na konci těhotenství nic neovyklého. Jen mě ještě napadlo jestli se to nedá poznat třeba čichem, víte jak to myslím ![]()
Mne ked praskla plodovka, tak to proste tieklo. Pri kazdom pohybe, len som sa otocila na posteli, ako z pohara. Myslim tym … ked curas, tak citis akoby svaly alebo tak nieco. plodovka len tiekla, necitila som ziaden tlak ani nic. Na druhu stranu, zo mna to tieklo tak, ze do porodnice som sla s plienkou medzi nohami, vlozka nemala sancu pobrat.
Ale PA vravela ze keby sa nam nieco nezdalo, vziat vlozku do porodnice, oni Ti na pockanie urobia test co je to za tekutinu.
A nebo v lékárně prodávají ten Jaryšův (píše se to jinak, ale nevím jak) roztok, poliješ tím vložku a když to zmodrá, tak je to plodovka.
mě takhle tekla plodovka skoro den, bylo to jen jako kdybych si ucvrkávala, žádný hrk a záplava!
Ewule0712 píše:
A nebo v lékárně prodávají ten Jaryšův (píše se to jinak, ale nevím jak) roztok, poliješ tím vložku a když to zmodrá, tak je to plodovka.
Jarishuv roztok je na otirani,
na detekci plodovky je temesvary
Já právě mám jen loužičku tak nevím a kolik stoji ten roztok?
jenze poslicky zadny nemam protoze mi dr napichal neco proti kontrakcim kdyz jsem zacinala rodit
a druhy den prisel jinej dr a rikal ze jsem klidne rodit mohla.
Otevrena jsem jen na jeden prst.
ka-tka píše:Ewule0712 píše:
A nebo v lékárně prodávají ten Jaryšův (píše se to jinak, ale nevím jak) roztok, poliješ tím vložku a když to zmodrá, tak je to plodovka.Jarishuv roztok je na otirani,
na detekci plodovky je temesvary
Tak teď se směju sama sobě, sorry, jsem úplně vygumovaná, ještěže to tak zakladatelka neřekla v lékárně
![]()
Ale oni by věděli, co jí prodat
ježiš já se směju!
A kolik to teda stoji?
jinak v tech louzickach mam trosinku bilý vytok a trosku to zapacha, tak netusim.
Taky mi rekli ze mala uz ma 3,5kg a ma vetsi hlavicku tak to asi spis bude ta moc co myslite?
to nevím, já to nekupovala, ale myslím, že snad do 200,– se vlezeš. Lepší zaplatit a mít jistotu, v porodnici to vyzkouší zdarma.
No mozna i 300… a to je docela sodt.
Doporucuji tu porodku, a pak udelat smutne oci a nechat si odlit do zkumavky na priste
Ahoj holky. Příští týden budu 38tt a mám zmatek ohledně blížícího se porodu. Už od pátku se zřejmě počůrávám a teď nevím jak poznám plodovku když mi praskne. každý den mám na kalhotkách loužičku a jak teda poznám plodovku když mi bude unikat třeba také pomalu. Říkala jsem to dr, ale nic na to neřekl, ani neudělal test na plodovku, co když to není moč.
Nevím jak to poznám a jsem z toho zouufalá.