Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, zajímal by mě váš názor na močení v sedě u mužů. Jak se na takové může nahlížete. U mužů je společenský dáno že moči ve stoje, ja jsem na doporučení své partnerky jsem si začal sedat na mísu. Mám to už tak vžite že když jsem někde na návštěvě, si automaticky sedam na mísu
Spolecensky dane? Jako kym?
…copak poradny muz musi ochcavat ploty? Muj tata chodi na malou v sede, muj muz chodi na malou sede…je to pry pohodlnejsi a me az doted nenapadlo se nad tim pozastavovat..aspon nemusi porad davat prkynko nahoru a dolu
Lepší v sedě. Dost chlapů takhle cura, vezmou si tam mobil a jsou tam pak půl hodiny a ještě je musím vyhanet, protože mne se chce taky ![]()
Navíc v nemocnici curaj nepohyblivi pacienti i v leze do bažanta a taky to musí nějak jít ![]()
Spolecensky dano? ![]()
Mne teda spolecenstejsi prijde si sednout, obzvláště na návštěvě.
Můj brácha pokud je k dispozici záchod tak zásadně v sedě..manžel jak kdy…teď taky spíš v sedě protože měl zlomenou nohu a blbě se mu o berlích držel balanc
a někdy mám pocit že na ten záchod zdrha aby měl chvíli klid od malé která po něm pořád leze…tak si tam drepne a cuci do telefonu ![]()
Společensky dáno? Až manžel mi ukázal, že chlap může močit v sedě. A jsem mu za to vděčná. Když přijede na návštěvu někdo z mé rodiny, je to znát ![]()
On někdo čůrá ještě v soukromí na WC jinak než vsedě?
Chápu venku nebo veřejné WC, ale doma? Akorát je pak zbytečně ochcany záchod. ![]()
Ten můj, jen v sede. Jako uklízet po každé pánské návštěvě ty mikrokapicky… Na naší dlažbě je vidět, když muž moci ve stoje. A rozhodně se trefí. Manželovi sezení jen schvaluji. A super výhoda. Prkýnko je pořád dole ![]()
Za mě je to OK. Četla jsem - do mušle vestoje, na mísu vsedě. Má to jen výhody - nejsou dohady o zvedání prkýnka, nic není na zemi vedle.
Dala jsem manželovi na výběr. Buď bude čůrat ve stoje, ale tím pádem čistota WC bude POUZE v jeho režii, nebo bude čůrat v sedě a péče o čistý záchod bude spíš na mně. Takže sedí samozřejmě.
Za mě je společensky nepřijatelný a lidsky nepochopitelný, že je někdo druhýmu schopen kontrolovat způsob vylučování. Jak močí manžel, netuším. Na záchodě ho opravdu nekontroluju.
@Janli píše:
Za mě je společensky nepřijatelný a lidsky nepochopitelný, že je někdo druhýmu schopen kontrolovat způsob vylučování. Jak močí manžel, netuším. Na záchodě ho opravdu nekontroluju.
To ho nemusíš kontrolovat. Stačí, když ten hajzlík drhneš a víš. Takže ti tvou slechetnost nevěřím, i když je to velice hezké.
A já zase chci do nového baráku pisoár na WC a nebudu se muset s nikým dohadovat, jestli mám přitom sedět anebo stát!
![]()