Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nazdárek dámičky ![]()
Ráda bych Vás poprosila o radu. Přemýšlím nad koupí nějakého vibroše, či něčeho podobného. Jenže netuším jaký si objednat, tak nějak do začátků.. máte nějaké favority, které jsou fakt dobré a stojí za koupení? Nebo womanizer?
Nechám si poradit od zkušených!
A jak je to prosím s diskrétností? Nerada bych si to objednala a potom, kdyby třeba krabici viděli rodiče doma a přečetli si co tam je, tak by mi bylo lehce stydno ![]()
P. s. Budu kupovat online, v okolí žádný specializovaný obchod nemám ![]()
Mějte se sluníčkově a přeji krásné pondělí ![]()
My máme s přítelem tento, můžu to používat sama i spolu☺️️ A jsem moc spokojena. A došlo to normalně v černé krabici, nepopsané😀
https://www.ruzovyslon.cz/…ky-vibrator/
@miss_holmes píše:
Nazdárek dámičky
Ráda bych Vás poprosila o radu. Přemýšlím nad koupí nějakého vibroše, či něčeho podobného. Jenže netuším jaký si objednat, tak nějak do začátků.. máte nějaké favority, které jsou fakt dobré a stojí za koupení? Nebo womanizer?
Nechám si poradit od zkušených!
A jak je to prosím s diskrétností? Nerada bych si to objednala a potom, kdyby třeba krabici viděli rodiče doma a přečetli si co tam je, tak by mi bylo lehce stydno
P. s. Budu kupovat online, v okolí žádný specializovaný obchod nemám
Mějte se sluníčkově a přeji krásné pondělí
Neboj, nepřijde ti krabice oblepená obrázky vibrátorů.
Womanizer mi změnil život 😅. Nejlepší věc ever. Vibrátor mám, nepoužívám, manžel mi vyhovuje víc 😀. Ale womanizer je fakt topka. Krabice bývají diskrétní.
Vždy posílají diskrétně.
Neboj, nepřijede auto s obrovským modelem pánského přirození na střeše a nevyskočí borec s úsměvem oznamujíc: „Paninko, dovezl jsem vám vibrátor.“ ![]()
To by asi moc neprosperovali. ![]()
Super, mockrát díky Všem.
Právě jsem dost slyšela, že ten vibrátor je nic moc…ale na womanizer naopak pozitivní ohlasy. Tak se rozhoduju ![]()
@Hořec píše:
Vždy posílají diskrétně.![]()
Neboj, nepřijede auto s obrovským modelem pánského přirození na střeše a nevyskočí borec s úsměvem oznamujíc: „Paninko, dovezl jsem vám vibrátor.“
To by asi moc neprosperovali.
A existuje i Zásilkovna, takže si to vyzvedne jen ona sama a daleko od baráku, aby si snad, nedej bože, někdo nevšiml, že si něco objednala.
@Hořec
Jaj, no to by teda bylo
ale musím uznat, že tohle je vtipná představa. Ještě kdyby to navíc říkal do té věci, která zesiluje hlas
(ano, zapomněla jsem, jak se to jmenuje
)
No právě jsem si říkala, jestli v té zásilkovně nebudou potřebovat nějaké ověření..když je to zboží od 18 let ![]()
Womanizer je totální vynález. Rozbil se mi jeden a okamžitě jsem musela objednat další
a nemusíš mít strach z adresy na krabici.. Neuvádí se tam erotický obchod ![]()
@miss_holmes píše:
No právě jsem si říkala, jestli v té zásilkovně nebudou potřebovat nějaké ověření..když je to zboží od 18 let
A tobě není 18?
Ja bych si to, byt tebou, sla „osahat“ do obchodu. Kazdy je jiny, tvrdost, material, velikost.. na netu bmspatne poznas, zda to neni od pohledu sunt. Ale pokud se stydis, tak googli recenze nebo se daji shlednout na nekterych eshopech i instruktazni videa ![]()
Pokud eshop povolí objednávku, zásilkovna nic neřeší a vydá to každému, kdo má kód.
@Russet píše:
A tobě není 18?
Spíš jde o kontrolu dokladu. Takže se provalí, že se jmenuje „Miss Holmes“.
Ale to je u každé zásilky. Ale občanku v zásilkovně či jiné výdejní službě nikdy po mně nechtěli. Vždy jen kód. Předpokládám, že i v eshopu dávám své údaje dopředu jako v klasickém eshopu. Zkrátka na Miss Holmes (smyšlené jméno) to objednat nepůjde, ale na Jaruš Novákovou (příklad skutečného jména) ano. Nicméně na krabici určitě nebude napsáno sexshop či obrázky produktu daného eshopu. Odesílatel bude nějaká osoba - asi majitel firmy. Počítám, že i izolepa bude anonymní. ![]()
@miss_holmes píše:
No právě jsem si říkala, jestli v té zásilkovně nebudou potřebovat nějaké ověření..když je to zboží od 18 let
Záleží, jak to označí obchod. U alkoholu a cigaret se totožnost ověřuje stopro, u těchto balíků jsem to ještě nezažila.