Léčba ureoplasmy: Tipy na lékaře Uh. Hradiště, Brno, NJ, Zlín

Anonymní
14.4.26 18:03

Močové cesty, ureoplasma, léčba

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu, a už vůbec nevím, ke komu se obrátit.
Před pěti lety jsem začala trpět na nepředvídatelné záněty močových cest, vůbec už jsem si nevěděla rady, až jsem narazila na laboratoř která se zabývá testováním na nejčastější původce močových infekcí. Jelikož moje privátní doktorka se ničím víc nikdy nezabývala, a i přesto že jsem zažívala dyskomfort i po léčbě, snažila jsem se to vždycky vytrpět. Až po objevení této laboratoře jsem se dozvěděla že mám ve výsledku ureoplasma parvum. Moje podezření je nakažení od bývalého partnera, jelikož jsem zjistila, že mi byl nevěrný, nikdy by mě ale nenapadlo, že by to mohl být důvod mých problémů. Momentálně jsem bez partnera i bez sexuálního styku, vůbec se z toho nemůžu vzpamatovat. Můj problém je, že jsem už mela 3 antibiotika, které mi však bohužel nezabraly. První jsem se léčila u privátní doktorky, když to bylo bez výsledku obrátila jsem se na gynekologa, který mi ale bohužel taktéž nepomohl. Užívala jsem azitromycin, doxycyklin a naposled roxythromycin (po určení citlivosti). Testy jsem si dělala po 6 týdnech a výsledek je opět pozitivní. Močové problémy stále mám - častější nucení na močení a pocit tlaku při konci močení. Svému gynekologovi budu určitě znovu volat, ale trochu mi jeho přístup přijde laxní, tak se obávám, že mi nepomůže. Z toho důvodu se chci obrátit sem. Zda někdo neměl stejný problém, a zda někdo nemá doporučení na gynekologa či urologa, který by mi opravdu poradil. Jsem ochotná dojít i na soukromou kliniku, a léčbu si zaplatit a dojet i dál, než bydlím, ale byla bych ráda za okolí Uh. Hradiště, Brno, Nový Jičín, Zlín…
Předem děkuji moc za rady, už jsem opravdu bezradná…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
232
14.4.26 19:12

Ahojky, mela jsem uplne stejny problem, myslim, ze jsem se testovala i ve stejne laborce, jelikoz urologove tady jsou uplne k nicemu. Taky mi vysla ureaplasma, s tim jsem nakracela ke svemu lekari, napsal mi doxybene, po kterym se ty obtize jeste zhorsili, priserne to palilo, tlak v podbrisku, nuceni na moceni. Tenkrat jsem se na tu ureaplasmu dost fixovala, cetla si o tom cely dny, procitala zkusenosti… byla jsem smirena, ze nikdy neotehotnim, a ze se toho nejspis ani nezbavim. Po dobrani tech atb opet „zanet“, nebo se to tak tvarilo, ale v moci bez nalezu, jen ty bolesti uplne stejny. Uz jsem byla zoufala a sla opet na urologii. Doktor mi napsal aby se nereklo atb - Pivinorm a ze uvidime. Od te doby jsem ho nevidela a je to uz vic jak pul roku(tuk tuk)
Po tech atb se mi zahadne ulevilo, zacala jsem brat brusinky od Swissu a pila jsem dva tydny kuru z koloidniho stribra. Nevim, co z toho zabralo ale do 2 mesicu jsem otehotnela, bolesti zmizely. Hodne teda dodrzuju prevenci- denne 3 litry vypit, kdyz min, hned citim mensi diskomfort… po sexu vycurat, umyt a nepouzivat zadne parfemace- intimni gely, avivaze atd…

Kdybys chtela, napis mi do soukrome zpravy a muzeme to vic probrat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí