Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Dobrý den, a šla jsem tam s tím že jsem měla příznaky na zánět močáku. (je mi pod 15)a doktor říkal že mám zánět močáku. Tak beru prášky a piju brusinkový čaj. Jen se ptám jestli budu mít menses. Protože jsem ji ještě ani jednou neměla. Děkuji za odpovědi.
Omlouvám se za chyby
Opravuji!: dobrý den šla jsem k doktorovy s tím že mám zánět močáku.
Ano budeš, mocak s tím nesouvisi. To by bylo hodně neplodných holek, kdyby po jednom zánětu mocaku přišly o ms
kdy ji dostaneš ti ale nikdo nepoví.
@Kriss Tina píše:
Ano budeš, mocak s tím nesouvisi. To by bylo hodně neplodných holek, kdyby po jednom zánětu mocaku přišly o mskdy ji dostaneš ti ale nikdo nepoví.
Děkuji za odpověď
. No jsem se trochu bála ![]()
@Anonymní píše:
Omlouvám se za chybyOpravuji!: dobrý den šla jsem k doktorovy s tím že mám zánět močáku.
No, ty chyby jsi moc nevylepšila.
Ale k tématu: jež i sušené brusinky,,v čaji toho léčivého asi moc nebude.Ale jak to budeš mít s MS ti nrporadim.
Budeš mít…:) uplne v klidu…jo a doporucuji se nekoupat, chce to suche teplo nebo do vody ![]()
@Plmo gramatiku na klávesnici nějak neřeším
no, já měla ještě před tím než sem šla k doktorovy, tak jsem jedla brusinkovou marmeládu
A na 1 den sem měla klid a zas. No čaj to asi neviresi. Mám urologický čaj. Ale tak když mi to doktor doporučil
ale prášky mi též nepomáhají. Ale věřím že se to vyléčí ![]()
@Niki315 píše:
Budeš mít…:) uplne v klidu…jo a doporucuji se nekoupat, chce to suche teplo nebo do vody
Nekoukat? To nevydržím
myslíš sprchovat? ![]()
Dobrý den, a šla jsem tam s tím že jsem měla příznaky na zánět močáku. (je mi pod 15)a doktor říkal že mám zánět močáku. Tak beru prášky a piju brusinkový čaj. Jen se ptám jestli budu mít menses. Protože jsem ji ještě ani jednou neměla. Děkuji za odpovědi.