Móda pro děti Desigual?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Móda pro děti Desigual?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nemá některá z vás zkušenost s oblečením pro děti zn. Desigual? já sama mám od této značky mnoho věcí a jsem docela spokojená. Kamarádka mi ale říkala, že věci na děti jsou prý méně kvalitní a časem ztratí barvu. Díky za zkušenost
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Je to tak-mela jsem pro dceru nekolik satu, tricek, sukni, mikin…vsechno slo do pryc dost brzo-hlavne barvy, zmolky, zdrclo se to…hruza fakt. Koupeno v orig kamennem obchode na vice mistech
Ja teda si myslim, ze kvalita i dospelackeho je nic moc, ale lepsi nez ty decke
A to jsem se k tomu chovala doceka slusne-vetsinu jsem ani nedavala do susicky a barevne veci peru vzdycky v kvalitnich pracich gelech
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mišmiš já mám na sebe několik šatů, triček a kabátů. Kabáty i kabelky vypadají pořád dobře. Zbytek ztratil barvu. Chtěla jsem malé koupit šatičky, protože mám tuhle značku opravdu ráda ale začínám nad tím hodně uvažovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to neres a kup ne? Pokud jsi takovy fanda udela ti to radost - sice do par vyprani, ale co. Ja hadry moc neresim, takze se k nim budes treba chovat lepe, bude to mene nosit a vydrzi ti dele
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám tu značku ráda, ale oblečení dlouho nevydrží, dokonce se mi většinou hnou i švy, jde to hičmo, jak trička od ťamanů, za ty prachy, no nekup to
ale líbí se mi, je to skvělý styl, Zkus značku nolita pocket, není tak barevně divoká, ale je taky skvělá a ta už celkem vydrží i sušičku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit