Model Quinny Speedi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
598
25.9.11 13:12

Model Quinny Speedi

Zdravím všechny,ráda bych se zeptala někoho,kdo se vyzná nebo kočárek má-zajímalo by mě,ze kterého roku jsou sporťáky Speedi v barvě zlatá-tuším,že název je bronze reflection.A také se mi moc líbí sytá zelená-tuším moose?.A věděl by někdo,ze kterého roku je kolekce Top line papillon?Tyhle barvy se mi líbí,ale vím,že nejsou z nových kolekcí,nikde nemůžu najít informace,což mě mrzí.Např. na stránkách Inglesiny jsou všechny jejich kolekce od r. 2003…je to zajímavé prohlédnout.Letošní řada Quinny se mi nelíbí,snad jen ten modrý…Předem moc díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10482
25.9.11 15:18

zoretko, papilon co si pamatuju byl v roce 07 limitovaná edice. jestli se vyráběl i pak nevím.
bronze reflection je podle mého 2007, ale taky v 2008 byla zlatá barva, dost možná to byla stejná (07 byly ocean reflection, red flame reflect., pak zelinkavá a zlatá, všechny měly takový nádech právě „reflection“). 07 byly podle mého nejkrásnější barvy, které byly u tohoto kočáru.
moss pokud mě paměť neklame, byl 2009, protože byl, když vyšly inovace (madlo a podložka), a to byla kol 09.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
25.9.11 20:27

Tak děkuji mockrát za odpověď,díky díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí