Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím o pomoc majitelky tohoto kočárku, dostala jsem ho od kamarádky, a zjistila jsem tam drobnou závadu. U polohovatelné rukojeti - nejde mi „zaaretovat“ do žádné polohy. Zjistila jsem, že jak jsou ty „čudlíky“ po stranách, tak jsou jakoby zacvaklé a nejdou vycvaknout.. Netušíte někdo co s tím prosím? Popř. zda by mi to v Brně někde spravili?
A zkoušela si s nimi pohnout? Nebo je zmáčknout?Možná je unavenější pérko.
až pojedeš kolem nějaké prodejny kde prodávají kočárky tak se tam poptej,my když jí tenkrát kupovali tak když jsme viděli jak je složité tam dát sporťák(natáhnou látku,dát tam pásy,složit konstrukci),tak jsme se ptali zda když by jsme si nevěděli rady zda můžem zajet,prodavačka řekla že můžem,určitě by ti někde poradili
sexyfraga píše:
A zkoušela si s nimi pohnout? Nebo je zmáčknout?Možná je unavenější pérko.
JOjo zkoušela jsem je i nožíkem úplně vyndat - ty plastový čudlíky, a zjistila jsem že to pérko se tam právě zřejmě na obou stranách nějak seklo, a dovnitř úplně se mi nejde dostat ![]()
fufiiina píše:
až pojedeš kolem nějaké prodejny kde prodávají kočárky tak se tam poptej,my když jí tenkrát kupovali tak když jsme viděli jak je složité tam dát sporťák(natáhnou látku,dát tam pásy,složit konstrukci),tak jsme se ptali zda když by jsme si nevěděli rady zda můžem zajet,prodavačka řekla že můžem,určitě by ti někde poradili
Díky zkusím to..
Bohužel neporadím. Mám ten stejný problém, k pérku uvnitř se není možné dostat. Také jsem to zkoušela, i jsem to promazala a výsledek nula. Asi to bude chtít se obrátit na dovozce těchto kočárků do ČR. ![]()
XBublax píše:
Bohužel neporadím. Mám ten stejný problém, k pérku uvnitř se není možné dostat. Také jsem to zkoušela, i jsem to promazala a výsledek nula. Asi to bude chtít se obrátit na dovozce těchto kočárků do ČR.
No tak to vůbec není dobrá zpráva
Doufala jsem že mi někdo napíše že je to jednoduché ..
Má někdo zkušenost s Baby direct v Brně Modřicích? Píšou, že jsou výhradním dovozcem, napsala jsem jim e-mail, tak jsem zvědavá, jestli nějak zareagují.
Tak jen pro info - během pondělí perfektní komunikace s Baby direkt v Modřicích ohledně opravy, a v úterý během chvilky opraveno… ![]()
Snad to vydrží ![]()