Majitelky Cam Cortina

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3157
17.9.11 18:12

Majitelky Cam Cortina

Prosím o pomoc majitelky tohoto kočárku, dostala jsem ho od kamarádky, a zjistila jsem tam drobnou závadu. U polohovatelné rukojeti - nejde mi „zaaretovat“ do žádné polohy. Zjistila jsem, že jak jsou ty „čudlíky“ po stranách, tak jsou jakoby zacvaklé a nejdou vycvaknout.. Netušíte někdo co s tím prosím? Popř. zda by mi to v Brně někde spravili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5463
17.9.11 20:25

A zkoušela si s nimi pohnout? Nebo je zmáčknout?Možná je unavenější pérko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
17.9.11 20:58

až pojedeš kolem nějaké prodejny kde prodávají kočárky tak se tam poptej,my když jí tenkrát kupovali tak když jsme viděli jak je složité tam dát sporťák(natáhnou látku,dát tam pásy,složit konstrukci),tak jsme se ptali zda když by jsme si nevěděli rady zda můžem zajet,prodavačka řekla že můžem,určitě by ti někde poradili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
18.9.11 08:43
sexyfraga píše:
A zkoušela si s nimi pohnout? Nebo je zmáčknout?Možná je unavenější pérko.

JOjo zkoušela jsem je i nožíkem úplně vyndat - ty plastový čudlíky, a zjistila jsem že to pérko se tam právě zřejmě na obou stranách nějak seklo, a dovnitř úplně se mi nejde dostat :-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
18.9.11 08:44
fufiiina píše:
až pojedeš kolem nějaké prodejny kde prodávají kočárky tak se tam poptej,my když jí tenkrát kupovali tak když jsme viděli jak je složité tam dát sporťák(natáhnou látku,dát tam pásy,složit konstrukci),tak jsme se ptali zda když by jsme si nevěděli rady zda můžem zajet,prodavačka řekla že můžem,určitě by ti někde poradili

Díky zkusím to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
18.9.11 13:10

Bohužel neporadím. Mám ten stejný problém, k pérku uvnitř se není možné dostat. Také jsem to zkoušela, i jsem to promazala a výsledek nula. Asi to bude chtít se obrátit na dovozce těchto kočárků do ČR. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
18.9.11 17:00
XBublax píše:
Bohužel neporadím. Mám ten stejný problém, k pérku uvnitř se není možné dostat. Také jsem to zkoušela, i jsem to promazala a výsledek nula. Asi to bude chtít se obrátit na dovozce těchto kočárků do ČR. :nevim:

No tak to vůbec není dobrá zpráva :-( Doufala jsem že mi někdo napíše že je to jednoduché ..

Má někdo zkušenost s Baby direct v Brně Modřicích? Píšou, že jsou výhradním dovozcem, napsala jsem jim e-mail, tak jsem zvědavá, jestli nějak zareagují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
20.9.11 19:30

OPRAVENO

Tak jen pro info - během pondělí perfektní komunikace s Baby direkt v Modřicích ohledně opravy, a v úterý během chvilky opraveno… :palec:
Snad to vydrží :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
21.9.11 13:24
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...