Kočárek Hauck Viper vs. Hoco Joggy S

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
14.9.11 23:45

Hauck viper

Zdravim všechny maminky, potrebovala bych poradit…
Rozhoduji se mezi kocarkem Hauck Viper a Hoco Joggy s… a nevim si rady… nemate nahodou dobrou radu ci zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Hauck Viper Viper?

Přidejte zkušenost s Hauck Viper Viper
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
byron
10.2.12 18:34

Jé, žádné příspěvky… Oživuji diskuzi.

Ted jsem v týdnu dvakrát píchla kolečko od kočárku. Jsem fakt naštvaná. Uvažuju, že pořídím něco s plastovými kolečky. Ale nezdvojenými. Našla jsem hauck viper.

Nemáte ještě někdo tip? Jaké máte kočárky s plastovými kolečky- nezdvojenými?

• Citovat
  • Upravit
7
10.2.12 19:52

Ja bych plastove fakt nechtela, i kdyz píchnout dvakrat v tydnu by me taky nastvalo. Poridila jsem ten hoco joggy s a jsem naprosto spokojena. Kamaradka mela plastove a zbavila se ho. Ale verim, ze bude mit nekdo odzkouseny nejaky dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
10.2.12 20:17
Edita H píše:
Ja bych plastove fakt nechtela, i kdyz píchnout dvakrat v tydnu by me taky nastvalo. Poridila jsem ten hoco joggy s a jsem naprosto spokojena. Kamaradka mela plastove a zbavila se ho. Ale verim, ze bude mit nekdo odzkouseny nejaky dobry.
Já mám dva kočárky s nafukovacími, a oba jsme je píchla. A minimálně jednou měsíčně porstě píchnu, mě to fakt štve.

Já už mám dítě 18ti měsíční, chci něco na dokeždění- bazarový. Fakt mě to štve

• Citovat
  • Upravit
Mirka D.
19.5.12 20:37

Mirka

Ahoj,

potřebuji poradit, sháním sportovní kočárek a rozmýšlím se mezi Hoco Scout Navy, Hoco Joggy S a Knorr Joggy S. Rozhodně chci nafukovací kolečka a něco co opravdu projede i ve sněhu. Můžete mi někdo poradit? Prosím.

• Citovat
  • Upravit
byron
19.5.12 21:49
@Mirka D. píše:
Ahoj,potřebuji poradit, sháním sportovní kočárek a rozmýšlím se mezi Hoco Scout Navy, Hoco Joggy S a Knorr Joggy S. Rozhodně chci nafukovací kolečka a něco co opravdu projede i ve sněhu. Můžete mi někdo poradit? Prosím.

kamarádka má knorr joggy s, já mám skoro stejný od babyweltu a můžu dpopručit! Mně ty kočárky vyhovujou, připadá mi téměž ideální

• Citovat
  • Upravit
Mirka D.
20.5.12 10:44

Děkuji, no byla jsem se na ten Knorr podívat na prodejně a posadila jsem tam malou. Docela jí i sedí, jediný co mě trošku vadilo, že ta boudička za hlavou není celistvá jako u jiných kočárků, myslím, jako že tam jsou mezery tak, aby v zimě tudy netáhlo, ale to asi nebude. Jinak mi přijde docela i dobře ovladatelný. Já s tříkolkou nemám žádné zkušenosti, takže nevím.

• Citovat
  • Upravit
7
20.5.12 13:05

Zdravim, kocarek mam cca 20 mesicu a velka spokojenost a v zimne zadny problem, mohu doporucit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mirka D.
20.5.12 13:45

Děkuji za příspěvky, a nemáte někdo ještě zkušenost s tím Hoco Scout Navy? Ten mi zase připadá takový bytelný a za rozumnou cenu. Přední kolečka jsou zdvojený to je taky dobrý ale jsou pořád menší, tak jestli to nebude problém, ale píšou u něj, že je i do nespevněných terénů. Bydlím za Prahou a občas jezdíme cestou necestou :lol: .Do ted jsme jezdili Inglesinou a ta je naprosto užasná.

• Citovat
  • Upravit
Mirka D.
21.5.12 07:56

ještě jsem se chtěla zeptat u těch tříkolek, není polohovatelná opěrka nohou, není to problém?

• Citovat
  • Upravit
7
21.5.12 08:30

Myslim, ze to vubec nevadi, teda nasemu mladymu to aspon nevadilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mirka D.
21.5.12 08:54

moc děkuji :) tak snad něco koupíme :) ted ještě táta přišel s kočárkem Firkon Sport. No už z toho začínám být hotová :zed: . A to už jsem byla rozhodnutá pro ten Knorr.

• Citovat
  • Upravit
7
21.5.12 08:56

me ten knorr vyhovuje, je lehky a opravdu se mi s nim krasne jezdi a hlavne se mi strasle libi. Dobre se mi take sklada do kufru auta… Kdyby existovalo jen par druhu, bylo by to jednodusi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mirka D.
21.5.12 09:04

to jo. Ale moc díky za rady. Asi to Knorr vyhraje. Jakou máš barvu? Mě se líbí ta béžová, ale ta bude ař v říjnu.

• Citovat
  • Upravit
7
21.5.12 09:09

cernou… Nase ditko je takove male prasatko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat