Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravim všechny maminky, potrebovala bych poradit…
Rozhoduji se mezi kocarkem Hauck Viper a Hoco Joggy s… a nevim si rady… nemate nahodou dobrou radu ci zkusenost?
Máte zkušenost s Hauck Viper Viper?
Přidejte zkušenost s Hauck Viper ViperJé, žádné příspěvky… Oživuji diskuzi.
Ted jsem v týdnu dvakrát píchla kolečko od kočárku. Jsem fakt naštvaná. Uvažuju, že pořídím něco s plastovými kolečky. Ale nezdvojenými. Našla jsem hauck viper.
Nemáte ještě někdo tip? Jaké máte kočárky s plastovými kolečky- nezdvojenými?
Ja bych plastove fakt nechtela, i kdyz píchnout dvakrat v tydnu by me taky nastvalo. Poridila jsem ten hoco joggy s a jsem naprosto spokojena. Kamaradka mela plastove a zbavila se ho. Ale verim, ze bude mit nekdo odzkouseny nejaky dobry.
Edita H píše:Já mám dva kočárky s nafukovacími, a oba jsme je píchla. A minimálně jednou měsíčně porstě píchnu, mě to fakt štve.
Ja bych plastove fakt nechtela, i kdyz píchnout dvakrat v tydnu by me taky nastvalo. Poridila jsem ten hoco joggy s a jsem naprosto spokojena. Kamaradka mela plastove a zbavila se ho. Ale verim, ze bude mit nekdo odzkouseny nejaky dobry.
Já už mám dítě 18ti měsíční, chci něco na dokeždění- bazarový. Fakt mě to štve
Ahoj,
potřebuji poradit, sháním sportovní kočárek a rozmýšlím se mezi Hoco Scout Navy, Hoco Joggy S a Knorr Joggy S. Rozhodně chci nafukovací kolečka a něco co opravdu projede i ve sněhu. Můžete mi někdo poradit? Prosím.
@Mirka D. píše:
Ahoj,potřebuji poradit, sháním sportovní kočárek a rozmýšlím se mezi Hoco Scout Navy, Hoco Joggy S a Knorr Joggy S. Rozhodně chci nafukovací kolečka a něco co opravdu projede i ve sněhu. Můžete mi někdo poradit? Prosím.
kamarádka má knorr joggy s, já mám skoro stejný od babyweltu a můžu dpopručit! Mně ty kočárky vyhovujou, připadá mi téměž ideální
Děkuji, no byla jsem se na ten Knorr podívat na prodejně a posadila jsem tam malou. Docela jí i sedí, jediný co mě trošku vadilo, že ta boudička za hlavou není celistvá jako u jiných kočárků, myslím, jako že tam jsou mezery tak, aby v zimě tudy netáhlo, ale to asi nebude. Jinak mi přijde docela i dobře ovladatelný. Já s tříkolkou nemám žádné zkušenosti, takže nevím.
Zdravim, kocarek mam cca 20 mesicu a velka spokojenost a v zimne zadny problem, mohu doporucit
Děkuji za příspěvky, a nemáte někdo ještě zkušenost s tím Hoco Scout Navy? Ten mi zase připadá takový bytelný a za rozumnou cenu. Přední kolečka jsou zdvojený to je taky dobrý ale jsou pořád menší, tak jestli to nebude problém, ale píšou u něj, že je i do nespevněných terénů. Bydlím za Prahou a občas jezdíme cestou necestou
.Do ted jsme jezdili Inglesinou a ta je naprosto užasná.
ještě jsem se chtěla zeptat u těch tříkolek, není polohovatelná opěrka nohou, není to problém?
Myslim, ze to vubec nevadi, teda nasemu mladymu to aspon nevadilo…
moc děkuji
tak snad něco koupíme
ted ještě táta přišel s kočárkem Firkon Sport. No už z toho začínám být hotová
. A to už jsem byla rozhodnutá pro ten Knorr.
me ten knorr vyhovuje, je lehky a opravdu se mi s nim krasne jezdi a hlavne se mi strasle libi. Dobre se mi take sklada do kufru auta… Kdyby existovalo jen par druhu, bylo by to jednodusi…
to jo. Ale moc díky za rady. Asi to Knorr vyhraje. Jakou máš barvu? Mě se líbí ta béžová, ale ta bude ař v říjnu.