Oprava Jané kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16
7.9.11 12:19

Oprava Jané kočárku

Dobrý den, mám dost velký problém s jané kočárkem a potřebovala bych poradit kam s opravou. Mám na kočárku vychozené cvoky na opěradle-cvoky na kočárku. Hned jak se malej opře, tak opěradlo spadne. Byla jsem u švadleny, ta mě vyměnila cvoky na opěradle, ale na kočárku mi to neudělala, že to neumí. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli s tím nemáte někdo zkušenosti a kam bych to mohla poslat na opravu. Jsem z Jížní Moravy.
Mockrát děkuji za odpovědi Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
7.9.11 12:25

Handy Praha

• Citovat
  • Upravit
993
7.9.11 13:45

O tom Handy v Praze jsem už slyšela, že tam opravují kočárky Jané. My máme Jané Nomad a věčně nám padá brzda, chci zkusit prodejnu tady u nás V Českých Budějovicích jestli by ho nevzali na opravu, samozřejmě to budu muset zaplatit. Určitě nepojedu kvůli opravě kočárku 200 km do Prahy. Tak se tam u vás zjisti nějakou třeba větší prodejnu kočárků jestli by to nevzali na opravu. Protože jinak taky nevim co s tou brzdou budeme dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
7.9.11 14:53
mína77 píše:
O tom Handy v Praze jsem už slyšela, že tam opravují kočárky Jané. My máme Jané Nomad a věčně nám padá brzda, chci zkusit prodejnu tady u nás V Českých Budějovicích jestli by ho nevzali na opravu, samozřejmě to budu muset zaplatit. Určitě nepojedu kvůli opravě kočárku 200 km do Prahy. Tak se tam u vás zjisti nějakou třeba větší prodejnu kočárků jestli by to nevzali na opravu. Protože jinak taky nevim co s tou brzdou budeme dělat.

Mně u nás řekli, že neberou kočárky, které neprodali.
Takže já jsem do handy posílala poštou

• Citovat
  • Upravit
kofola3
7.9.11 14:53

Oni nejenže opravují, ale jsou to výhradní dovozci janéček a tuším i jediný záruční a pozáruční servis těchto kočárků.

• Citovat
  • Upravit
993
7.9.11 15:00

Aha, tak to jsem netušila, že se to tam dá poslat i poštou. A nějaký kontakt nebo internetové stránky na ně máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
7.9.11 15:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
7.9.11 16:30
Brontik píše:
www.handypraha.cz