Jané Trider 2011

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35
27.8.11 23:03

Jane Trider 2011

Ahoj holky, nemá některá z vás zkušenosti s kočárkem Jané Trider? Byla jsem rozhodnutá pro Slalom Pro, ale teď se mi zalíbil Trider. Jenom nevím, jestli ta kolečka z PVC na modelu Trider nejsou nevýhodou. Píšou, že jsou velká a vyměkčená, ale já nevím, jestli to, že jsou plastová a ne nafukovací, není horší. Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Trider?

Přidejte zkušenost s Jané Trider
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
27.8.11 23:24

šla bych jednoznačně do slalomu

dle mého názoru pvc kolečka jsou o mnoho horší ale taky záleží kde jezdíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
28.8.11 09:11

Já se zase rozhodovala mezi Teutonií nebo Jané,nakonec jdu taky to Jané-reverse ,holkama je hodně vychválený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
28.8.11 09:18

ahoj Ivko,

já měla slaloma a super - takže ten chválím :palec:

Trider nemám vyzkoušený ale ty kola nejsou plastová - jsou gumová bezdušová, kamarádka je má na I´coo a je spokojená.

Přeji dobrou ruku při výběru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
28.8.11 09:55

Moc děkuju!! Já jsem Trider ještě neviděla (kromě obrázků :) Chtěla jsem si nejdřív zjistit jaké s ním má kdo zkušenosti, ale stejně chci zajít i do obchodu a omrknout a vyzkoušet na živo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
28.8.11 10:05

Gumove bezdusove kolecka jsem mela na Jane Nomad a byla jsem spokojena.

• Citovat
  • Upravit
35
28.8.11 10:09

Tak to jsou super informace, já myslela, že jsou plastová. Holky, moc děkuju!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aja02
14.9.11 09:33

jané trider

Ahoj holky,tak dnes mi Jané Trider 2011 přivezou,tak až ho vyzkouším,tak napíšu jak jsem spokojená.Již jsme používala concord fusion,stokke,tak jsme na janéčko zvědavá.

• Citovat
  • Upravit
35
14.9.11 10:14

Ahoj Ajo, tak to je super, budes moc hodna, kdyz sem pak napises, jak jsi spokojena. A muzes pridat i nejake fotky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
14.9.11 11:21
jj,taky se připojuji,hoď nám sem nějaké fotečky :dance:
iwka22 píše:
Ahoj Ajo, tak to je super, budes moc hodna, kdyz sem pak napises, jak jsi spokojena. A muzes pridat i nejake fotky :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aja02
14.9.11 18:07

Ok,holky, tak za týden napíšu dojmy a přidám fotky…

• Citovat
  • Upravit
902
22.9.11 11:50

Já jsem napnutá…tak jaký je? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aja02
27.9.11 13:11

Jané trider 2011

Omlouvám se,dříve jsem se k pc nedostala.Tak pokud mám zhodnotit Jané Trider,kterým jezdíme cca 2 týdny,musím uznat,že mne mile překvapil.Moje obavy ze tříkolového kočárku jsou pryč.Vůbec není poznat jestli vezu tři kola nebo čtyři.Synovi se v něm také líbí.Máme cca 10 kg a sporťák je nám krásně prostorný.Co se týče manipulace,skládání, obracení sedačky je naprosto bez připomínek.Obracím sedačku i se synem v ní a bez problému,takže jede po i proti směru jízdy jak se mu to líbí.Kola nejsou uměla,ale gumová bez duše,tak píchnutí je nemožné,a přesto jsou měkká na jakémkoliv povrchu.Určení tvrdosti pérování jsem už taky vyzkoušela a lesní cesta je bez zaváhání a bez nadskakování.Fotky přidám dnes večer,tak jukněte.Jediné co bych vytkla je malý nákupní koš a neskladná pláštěnka,která má v sobě pevné vzpěry,aby držela tvar na kočárku,ale už nedomyslely kam jí mamina dá. Jané Trider dávám 1*Vřele doporučuji.

• Citovat
  • Upravit
8
9.10.11 17:01

Ahoj, jsem tu nová a sbírám zkušenosti ohledně kočárků. Víceméně jsem rozhodnutá pro Jané, jen váhám mezi Reversem a Triderem 2011. Nemáte někdo možnost porovnání obou typů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
9.10.11 19:10

Podle mě jde o to, co budeš preferovat ty, hlavní rozdíl je v sedačkách, mě ososbně naklápěcí sedačky vyhovují, malý jej měl v buzzovi a miloval ji.
trider má jednoduší nacvaknutí při otáčení. Asi by mi chyběla podnožka pod nohama, kde si ji dítě pak odkládá, zase se mi zdá lepší bouda. Taky košík je přístupnější a větší.
Chyběla by mi ruční brzda na přední kolo. Líbí se mi , jak je sedák vysoko. :-) Zase malý rád do reverse nalézal. Taky nevím, co bych volila. :-)Možná Trider.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí