Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Trider?
Přidejte zkušenost s Jané TriderTrider jsem v reálu viděla a moc se mi právě líbí ten vyšší sedák. Mám trošku problémy s páteří a představa, že se nemusím k mrňouskovi ohýbat až dolu mě docela nadchla. Taky jsem byla nadšená, když jsem v pohodě unesla složenou konstrukci Trideru v jedné ruce. Při častém skládání do auta je to výborná věc… Zase na druhou stranu slyším na Reverse poměrně dost pozitivních ohlasů, tak se v tom snažím trošku zorientovat.
Ájo, chtěla jsem se ještě zeptat, jaký nánožník jsi k Trideru koupila. Dívala jsem se, že Jané nabízí nějaký univerzální anebo je asi možnosti koupit univerzální i od Emitexu. Zkoušela jsi dát do sporťáku fusak? Mám koupený zimní od Emitexu a nejsem si jistá, jestli se tam vejde. Dej vědět, až budeš mít chvilku. Děkuju!!!
Tak co se týče nánožníku,ten nemám k Trideru žádný,neměla jsme ho nikdy k žádnému kočárku,ani v concordu,který ho měl složený v rukojeti jsme ho nepoužívala.Používám pouze flesové deky,osvědčila si mi z Ikee za 80,– ta sinější.Fusak na zimu mám 3v1 combi od emitexu.Zkoušela jsem ho i se synem a vejde se super.Syn má cca 10kg ![]()
ahojky Ajo, taky zvažujeme koupi Jané Trider, chtěla jsem se zeptat,jestli se dá dítko ve sporťáku dát do vodorovné polohy ( slyšeli jsme, že nožky se nedají narovnat a mimčo je pak v nepřirozené poloze). Taky mám dotaz, jak prostorná je hluboká korbička (pokud jí máte), čekáme prcka v zimním období a tak předpokládám, že budeme potřebovat více místa a také do budoucna, až nám prcek trošku povyroste. zatím jsme bohužel nikde na tento typ kočákru v obchodě nenarazili a když jsme žádali v obchodě, že máme zájem jej vidět naživo, tak jsme se nesetkali s nějakou ochotou, pouze v přípaeě závazné objednávky. Kdepak jsi jej kupovala ty? děkuji za odpověď ![]()
Ahoj Klarkko, co se týká polohování, tak neporadím. Ale hlubokou korbičku jsem viděla v obhodě a hned jsem věděla, že pro moje lednové miminko bude na jaře hodně malá. Vnitřní rozměry jsou totiž jen 27×66 cm - takže se zimním fusakem žádná sláva. Holky na některé diskusi doporučovaly k Jané korbičku od Concordu, tak jsem pátrala a mám potvrzené, že k Trideru sedí Concord Proton 2010 a ten je uvnitř široký 35 cm!!!
Třeba nám ještě někdo poradí nějakou prostornější variantu…
Ještě jsem se chtěla zeptat, holky nemáte některá možnost porovnat Tridera s Peg Perego gt3? Jedná se mi hlavně o boudičku sporťáku. Není u Tridera pro malé dítko moc otevřená? Mám obavu, jestli na něj nebude v zimě moc foukat…
děkuji moc Lefi, já mám z toho právě strach, že bude kočárek prťavoučký, mám termín v únoru a tak bude prďolka hodně nabalený, když někam půjdeme. Uvažovali jsme s manželem i o Jané Slalom, ale pak jsme šli na procházku do zoo, a tam ho měla každá druhá maminka a to mi asi trošku vadilo. Uvidíme co nám ještě poradí Aja ![]()
na trider by měly jít všechny korbičky Jané i concord, mají stejný systém uchycení, takže i starší korba Jané z druhé ruky by mohla být řešením. u transporteru tady jedna maminka psala, že se dá vyndat nějaké polystyrenové obložení a korba se zvětší.. 66×27 je fakt mini, měla jsem Quinny dreami a ta je malinká, nedovedu si představit ještě menší..
fakt nechápu, co ti výrobci blbnou!!
Boudička se mi zdá ok, na zimu určitě. mně teda možná paradoxně víc zajímá v létě, jaké je zastínění. v zimě mají obě děti rády vzduch, krásně usínají..
jinak sedák je „houpačka“ polohuje se celá, naklápěním, má pevný úhel sedu. je to ale hodně o dítěti. některé to vyloženě miluji, (můj straší zásadně spával s nohama na madle..) a v Q,.Buzz si doslova lebedil… a jiné chtějí spinkat na bříšku nebo tak, a pro ty to není (můj mladší, musela jsem kvůli němu koupit jiný kočár..
)
jo, Jané trider má navíc polohování nožiček..
Ahoj holky, tak už mám doma Jané Trider - sporťák + lůžko Transporter (autosedačku jsem vybrala od Maxi Cosi). Musím říct, že to lůžko vypadá opravdu hodně úzce (v porovnání třeba se Slalom Pro 2009). Termín mám na začátku prosince, takže mimi budu vozit celou zimu v Transporteru a zimním fusaku od Emitexu. Vůbec si neumím představit, jak dlouho v něm mimčo vydrží. Zatím můžu hodnotit pouze vizuálně, tak mě třeba překvapí. No nevím, kdybych mohla, tak se asi podívám po jiné korbičce. Zkusím sem vložit pár fotek pro představu…ale vlastní zkušenosti budu moct napsat až tak za rok
Jinak sporťák vypadá velikostí v pohodě. Ale to už tu psala i Ája.
sporťák…ta červená vložka se dá pro větší mimčo vyndat a hned je víc prostoru ![]()
Příspěvek upraven 24.10.11 v 10:56