Jané Trider 2011

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Trider?

Přidejte zkušenost s Jané Trider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.5.12 17:55

ahojky holky, prosím vás sháním kočárek pro 3letou dcerku, která nechodí. je to špagetka (má 13kilo) a potřebujeme aby nám kočárek vydržel tak do 5let, trider se nám moc líbí a to vysoké upevnění je super, myslíte si dle zkušeností, že by to pro nás byla dobrá volba? ještě se rozhodujeme ohledne jane slalom reverse a x-lander xa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
27.5.12 20:09

@Dydynky no to je božíí sen, hele vše bude ok. Uvidíš!!!!! No jsem na Vás zvědavá :D Hlavně se moc opatrujte!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
27.5.12 20:31

@montyneta viď? Já mam ale sny ;) dneska jsem domalovala pokojíček, uklidila, ještě garniž na záclonku a závěs, dožehlit, zabalit tašku a jsem ready :D dej mi sem ještě nějakou fotečku maličkýho, ať se mám čím pokochat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
27.5.12 20:34
@Mishka.lentilka píše:
ahojky holky, prosím vás sháním kočárek pro 3letou dcerku, která nechodí. je to špagetka (má 13kilo) a potřebujeme aby nám kočárek vydržel tak do 5let, trider se nám moc líbí a to vysoké upevnění je super, myslíte si dle zkušeností, že by to pro nás byla dobrá volba? ještě se rozhodujeme ohledne jane slalom reverse a x-lander xa

já jsem s ním zatím jezdila jen po pokoji :mrgreen: ale myslím, si, že je super to, že je vysoký, což je pro vás velká výhoda.. ;) slalom je dost utopený a xlander je polák jako poleno.. :roll: rider je taky stejně vysoký, jen má 4 kola ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.12 21:31

jj to je prave super to vysoke sezeni, protoze ona ma dlouhe nohy,tak by mela pohodli i potom az bude jeste starsi. kdyz ho mas doma, mohla bych te prosim poprosit o zmereni nekterych udaju, na netu jsem skoro nic nenasla

Výška zádové opěrky: …cm
Od opěrky ke stříšce: …cm
Rozměr sedátka: …(š) x …(h)
Délka od hrany sedátka ke stoupátku: …cm
Délka opěrky nohou: …cm
Sedadlo od země: …cm
Velikost koleček: …cm

Děkuju mockrát

PS: na Ridera jsem koukala, ale prijdou mi ta kolecka moc mala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
27.5.12 21:46

@Mishka.lentilka jéé já bych ráda, ale mám ho v pokoji u mamči 60km daleko.. :) zaskoč si třeba do obchodu, kde ho mají a všechno si vyzkoušej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.12 05:24

no to bych prave rada, jenze v karlvoarskem kraji jsou dve prodejny kocarku a ani jedna ho nema :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
30.5.12 15:42

@Mishka.lentilka a já mám sporták také u maminy bohužel. Ale někde na netu, když jsem lustrovala tak tam nějaké udaje byly, zkusím v čase podívat se, zda nemám něco uloženo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
30.5.12 20:48

@Mishka.lentilka
a nelíbil by se ti babyjogger? (city elite)
já ho prodávala jedné mamince na její 2.5leté nechodící dítko a jako figuranta jsem posadila 4letého syna, který se vlezl naprosto nádherně, nohy krásně, zádovka dost dlouhá, pod boudičku se vešel krásně. bohužel nemám fotku, ale tehdy vážil okolo 17kg a měřil tak 107cm (o vánocích, po 3m, měl 110)..
s triderem bohužel neporadím, neviděla jsem ho ještě..

ale BJ jsou obecně pro velké děti. http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.6.12 22:31

Jane Trider

Mám Jane Trider červeno-čierny od dec.min.roku…
je to najlepší kočík… vanička vyzerá malá ale moja malá má 7m a cca 9kg a v pohode sa zmestí.
musím ho ale teraz predať, pretože mi v tej šport.časti nevie spať… čo mi je veľmi ľúto…
majiteľky tridera, nemáte problém s konštrukciou? mne sa cca po 2m začala dosť kývať ako rúčka od toho zhybu ako sa kočík skladá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí