Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Trider?
Přidejte zkušenost s Jané Triderahojky holky, prosím vás sháním kočárek pro 3letou dcerku, která nechodí. je to špagetka (má 13kilo) a potřebujeme aby nám kočárek vydržel tak do 5let, trider se nám moc líbí a to vysoké upevnění je super, myslíte si dle zkušeností, že by to pro nás byla dobrá volba? ještě se rozhodujeme ohledne jane slalom reverse a x-lander xa
@Dydynky no to je božíí sen, hele vše bude ok. Uvidíš!!!!! No jsem na Vás zvědavá
Hlavně se moc opatrujte!!!
@montyneta viď? Já mam ale sny
dneska jsem domalovala pokojíček, uklidila, ještě garniž na záclonku a závěs, dožehlit, zabalit tašku a jsem ready
dej mi sem ještě nějakou fotečku maličkýho, ať se mám čím pokochat ![]()
@Mishka.lentilka píše:
ahojky holky, prosím vás sháním kočárek pro 3letou dcerku, která nechodí. je to špagetka (má 13kilo) a potřebujeme aby nám kočárek vydržel tak do 5let, trider se nám moc líbí a to vysoké upevnění je super, myslíte si dle zkušeností, že by to pro nás byla dobrá volba? ještě se rozhodujeme ohledne jane slalom reverse a x-lander xa
já jsem s ním zatím jezdila jen po pokoji
ale myslím, si, že je super to, že je vysoký, což je pro vás velká výhoda..
slalom je dost utopený a xlander je polák jako poleno..
rider je taky stejně vysoký, jen má 4 kola ![]()
jj to je prave super to vysoke sezeni, protoze ona ma dlouhe nohy,tak by mela pohodli i potom az bude jeste starsi. kdyz ho mas doma, mohla bych te prosim poprosit o zmereni nekterych udaju, na netu jsem skoro nic nenasla
Výška zádové opěrky: …cm
Od opěrky ke stříšce: …cm
Rozměr sedátka: …(š) x …(h)
Délka od hrany sedátka ke stoupátku: …cm
Délka opěrky nohou: …cm
Sedadlo od země: …cm
Velikost koleček: …cm
Děkuju mockrát
PS: na Ridera jsem koukala, ale prijdou mi ta kolecka moc mala
@Mishka.lentilka jéé já bych ráda, ale mám ho v pokoji u mamči 60km daleko..
zaskoč si třeba do obchodu, kde ho mají a všechno si vyzkoušej ![]()
no to bych prave rada, jenze v karlvoarskem kraji jsou dve prodejny kocarku a ani jedna ho nema ![]()
@Mishka.lentilka a já mám sporták také u maminy bohužel. Ale někde na netu, když jsem lustrovala tak tam nějaké udaje byly, zkusím v čase podívat se, zda nemám něco uloženo
@Mishka.lentilka
a nelíbil by se ti babyjogger? (city elite)
já ho prodávala jedné mamince na její 2.5leté nechodící dítko a jako figuranta jsem posadila 4letého syna, který se vlezl naprosto nádherně, nohy krásně, zádovka dost dlouhá, pod boudičku se vešel krásně. bohužel nemám fotku, ale tehdy vážil okolo 17kg a měřil tak 107cm (o vánocích, po 3m, měl 110)..
s triderem bohužel neporadím, neviděla jsem ho ještě..
ale BJ jsou obecně pro velké děti. http://www.youtube.com/watch?…
Mám Jane Trider červeno-čierny od dec.min.roku…
je to najlepší kočík… vanička vyzerá malá ale moja malá má 7m a cca 9kg a v pohode sa zmestí.
musím ho ale teraz predať, pretože mi v tej šport.časti nevie spať… čo mi je veľmi ľúto…
majiteľky tridera, nemáte problém s konštrukciou? mne sa cca po 2m začala dosť kývať ako rúčka od toho zhybu ako sa kočík skladá…