Jané Trider 2011

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Trider?

Přidejte zkušenost s Jané Trider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
175
15.3.12 20:27

koukám, že Ti pořád píši Dadynko a Ty jsi Dydynka, promiň :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
15.3.12 21:01

To je v pohodě, nic se neděje a není zač! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
20.3.12 08:42

Ahojky Dydynko, tak zítra si jedeme pro kočárek :potlesk: , už se těším, jen doufám, že nebudu zklamaná. Jinak jsem včera na aukru koupila korbu Concord modro černouza 2100 s dopravou, což mě přišlo fajn, tak ji budu mít na zimu, je totiž o dvacet cm větší než Jané, příští týden by měla přijít. Už se těším.Doufám, že se máte dobře. Mě teď miminečko krásné kope, jdu žehlit a to se mi moc nechce. Opatrujte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
20.3.12 09:24

Snad Jane Trider

Dydynko, právě jsem se naštvala, nevím, zda zbytečně, ale mrkejto je nový obchod Malvíku, tedy ukázky, ale nemohu si pomoci, ale je tam nová kolekce Trideru. Mrkni na to prosím, zda se nepletu, pokud se nepletu tak to Handy Praha dostane sežráno :D :cert: No Jsem hotová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
20.3.12 10:33

Ahojky Montyneto, noo…podle tý hranatý tašky to je nová kolekce… :zed: kdepa jsi to vyfotila? Já už nemám slov vůbec, jsem ráda, že mam vůbec nějakej kočárek.. ;) a budete brát ten oranžovej? Já se právě vrátila z testu na cukrovku, teda sedět tam 3 hodiny je mazec..a ti důchodci :zed: a už jsem konečně našla i pokojík, kterej se mi moooc líbí :lol: Ty už asi máš vybaveno, viď? Jinak určitě nebudeš zklamaná, mě se líbil moc a to je co říct :potlesk: a žehlení mám vyřešený, když jsem byla v nemocnici, musela zaskočit paní na žehlení, aby můj kravaťák měl v čem chodit do práce no a nějak zůstala i po návratu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
20.3.12 10:47

Ty jsi mě ale rozesmála, kravaťák. Hele ten můj je také. Kolikrát jsem mu žehlila košili každé ráno, protože prostě neměl co na sebe :lol: Ale to bylo s Vojtínkem, když byl malý, to bylo strašné, chuděrka pořád plakal a já přes den prostě nic neudělala. :D
Co se týká těch kočárků na FB mají stránky a tam ty fotečky, no uvidíme zítra. Pokud v Malvíku budou mít červenočernou, či tu fialkovočernou, tak to vemu v Malvíku a v Handy brát nic nebudu a prostě jim vysvětlím, že toto chování jsem od nich fakt nečekala, a ať si ho strčí za klobouk.Pokud jsem se zmílila, tak ten oranžový. Jojo cukrovku už mám také za sebou už asi měsíc a něco, no bylo to fakt hnusné, ale dalo se to. Jinak cukrovku nemám, tak jsem ráda. Na kontrolu jdu teď v čtvrtek. Dneska jsem 33+0 tak ještě sedum týdnů a bude Venulínka s námi. Už se moc těším. Zítra Ti písnu co a jak, hele fakt jsem napnutá jak navím co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
20.3.12 10:50

jo a paní na žehlení je supravost. Jina já mám vybaveno, přeci jenom je Vojtíkovi 5 a kupu věcí mám po něm. Ale spoustu věcí jsem dokupovala, neb teď místo jedné budu mít dvě postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
20.3.12 15:03

Tak s těma košilema jsme na tom byla podobně, měla jsem dost časově náročnou práci, tak jsem taky nestíhala a košile žehlila na poslední chvíli :lol: teď mám ten stojan na kolečkách a na tom má asi 30 košil a já se chodím jen dívat, jak jsou krásně vyžehlený :palec: koukala jsem na shop u Malvíku a je fakt, že tu hnědou variantu kompletní sadu mají skladem..u ostatních píšou týden, tak tam cinkni, to by mě fakt zajímalo..jak jsem říkala už předtím, mě se prodavačka u Handy prokecla, že nebudou objednávat novou kolekci, než doprodají starou..tak jestli není peas zakopanej tady.. :zed: já jsem teprve 25+5tt a už se taky nemůžu dočkat, až budu držet v náručí svýho prvního synka Daníska ;) a malou budeš mít hned v pokojíčku, nebo v ložnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
20.3.12 15:10

no uvidím oni na tom obrázku mají i tu fialovou, tak se necháme překvapit. Cinknout tam nejde, neb stěhují prodejnu a zítra otvírají, stejně jsme tam chtěli jet, tak tam pojedeme nejdříve a pak do Handy, prostě se uvidí. Jo manža má také okolo 30košil a 20 kravat, ani já nemám tolik oblečení. Před Vojtíkem jsem chodila z práce také dýl než on, teď se to vyměnilo. Hele už to neřeším, zítra se uvidí, ale fakt jsem na to zvědavá. Jinak Venulka je Vašík, takže chlapeček. Přes noc v ložnici, přes den v cestovní postýlce v obyváku a občas při vaření v kuchyni v židličce je od narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
20.3.12 15:51

:D jé promiň, já myslela, že Venulka bude holčička..já pořád řeším, kde bude prcek hajat, jak to vlastně všechno bude..já vlastně vůbec nic nevim a nějak si to neumim představit :think: no prvorodička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
20.3.12 17:12

hele v klídku, to bude ok. Jinak přes noc v postýlce vedle manžel. postele nejlepší kvůli kojení, nemusíš nikam přecházet. Pak rozhodně je dobrá nějaká kolébka, postýlka lehátko v obyvacím pokojíku,kde se zdržuješ, aby mimi mohlo být s Vámi. A buď v klidku, to se vše vyvrbí během času. a neomlouvej se, ono Venulka je též jako oslovení pro holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
20.3.12 23:26

Ono mít druhý, je asi už pohoda viď? Víš co tě čeká..každý mimi je jiný a každá mamina říká něco jinýho, tak se na to ani nedá dopředu moc připravit..ale mooc se těším. ;) tak jsem zvědavá, jak zítra pochodíte, držim palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
21.3.12 19:37

Ahojky zda to je pohoda nevím, člověk asi toho více pak potřebuje. Nás už to i tak stálo už asi 40tis. Jinak víš co potřebuješ.
Jinak dnešní nákupy super. Mám tedy oranžový, ale můžu Ti říci, že jsme z něj nadšený, šéf nám ještě přidal držák na láhev, tak fajn. Jinak v Mallvíku mají opravdu jen ten henědý. Tak jsme koupili i Lodger a dostali koš na pleny. přihodím fotky. No den super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
21.3.12 20:15

Ahojky teda to jste měli super den :potlesk: ten lodger je něco jako zavinovačka? Kočárek krásnej, takže jste museli koupit nakonec taky celej komplet? A co s tou korbičkou Concord?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
21.3.12 20:25

ten Lodger je zimní fusak dá se používat celý rok, kromě léta. Jinak Concorda mám, je větší takže ji budu používat v zimě na přechod do sporťáku. Jo nakonec jsme ho koupili. Jsem spokojená tak korba je starší ok condordu a to nechi na celou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí