Quinny Buzz - výměna barevné variace a těsná vložka

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24
11.8.11 21:57

quinny buzz pomoc!!!

Dobry den,

maminky mam nekolik otazek. Prosim poradte.
Mam ruzovo-oranzoveho buzze (jedna se o nastavbu), ale zacala se mi libi barva roller pink. Pokud bych chtela zmenit barvu te nastavby musela bych prodat tu kterou mam a zakoupit celou novou? Nebo lze vymenit cely potah? Vim, ze jde vymenit striska a vlozka, ale co ten spodek?
A druhy dotazek… vlozka mi prijde docela tesna: mam 6mesicni holcicku ma 7kg a uz ted mi prijde, ze ji tam je tesno tak jsem si rikala co az ji tam dam fusak? Mate s tim zkusenost? Kocarek se mi nechce menit je pro me dobre ovladatelny. Ale neprijde mi, ze ma mala pohodlicko…
Predem dekuji za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Quinny Buzz?

Přidejte zkušenost s Quinny Buzz
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7782
11.8.11 23:19

Ahoj,já myslím,že musíš pouze celou sedačku vyměnit.Zkus si to zadat na mimibazar.cz tak maminky mění barvičky a potahy kočárky jak ponožky,určitě seženeš když zadáš poptávku.
Já jsem z buzze byla strašně nadšená,musela jsem ho mít,po 14ti dnech používání letěl a už bych ho nechtěla a to jsem měla ten starší tip takže větší sedačku. :nevim: Nedokážu si představit tam dát roční dítě a ještě fusak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
12.8.11 00:56

Ahoj .. co se týče potahů a sportovní nástavby, tak jak psala maminka přede mnou, tak na internetu určitě něco objevíš.
Já mám dva kočárky, Quinny Buzz a Moon S4 a když to porovnám, tak „kvínáč“ mi příjde o dost menší, než Moon, ale zatím pro nás vyhovující. Bude nám 10 měsíců a zatím s ním nemáme problém, ale uvidíme na zimu jak to bude a když s do něj nevejdem, tak pořád ještě máme Moon :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
12.8.11 10:59

Já měla originál fusak quinny do buzze a byl super, v emitexu nebo tak by se tam asi nevešel, ale ten quinní je teplonký a přitom má tak 2-3mm tloušťku- fkt krásně hřeje i v mrazech. Jinak mi se tam malý vešel i ve fusaku i v roce a půl, pak jsem kočár vyměnila. Záda z té nástavby se vyměnit nedají, takže asi jen celou sedačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
13.8.11 23:46
ciniminisek píše:
Ahoj,já myslím,že musíš pouze celou sedačku vyměnit.Zkus si to zadat na mimibazar.cz tak maminky mění barvičky a potahy kočárky jak ponožky,určitě seženeš když zadáš poptávku.
Já jsem z buzze byla strašně nadšená,musela jsem ho mít,po 14ti dnech používání letěl a už bych ho nechtěla a to jsem měla ten starší tip takže větší sedačku. :nevim: Nedokážu si představit tam dát roční dítě a ještě fusak :nevim:

Juknu se tam ;-) ale spise premyslim, ze si koupim jiny kocarek, ale nevim jaky? Quinny se mi tak dobre ovlada…
No prave uz ted v pul roce je tam jak sardinka… :-? na dylku dobre, ale sirka? No sakra! A v zime fusak? No jeje. A jaky sis poridila kocarek? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
13.8.11 23:53
Lusiellla píše:
Ahoj .. co se týče potahů a sportovní nástavby, tak jak psala maminka přede mnou, tak na internetu určitě něco objevíš.
Já mám dva kočárky, Quinny Buzz a Moon S4 a když to porovnám, tak „kvínáč“ mi příjde o dost menší, než Moon, ale zatím pro nás vyhovující. Bude nám 10 měsíců a zatím s ním nemáme problém, ale uvidíme na zimu jak to bude a když s do něj nevejdem, tak pořád ještě máme Moon :-) na

Ahojky,
zkusim se juknout…
jj to mas pravdu je mensi :-( ja uz nevim jaky kocarek si mam poridit. :-( navic mi taky vadi, ze nejde cela ta nastavba narovnat! Je to silene kdyz malou prebaluji… Vy to zvladate dobre?
Njn, ale prave ta zima a fusak :-/ uz ted ma moje Sophinka 7kg (pul roku) a je tam natesno.. Ten tvuj chlapecek tam sedi v pohode? Nevadimu, ze se nemuze narovnat? Usne ti v Buzzovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
13.8.11 23:56
k.a.c.k.a.1 píše:
Já měla originál fusak quinny do buzze a byl super, v emitexu nebo tak by se tam asi nevešel, ale ten quinní je teplonký a přitom má tak 2-3mm tloušťku- fkt krásně hřeje i v mrazech. Jinak mi se tam malý vešel i ve fusaku i v roce a půl, pak jsem kočár vyměnila. Záda z té nástavby se vyměnit nedají, celou sedačku.

Takze kocarek je zhruba do roka a pul? Super tak jeste, ze fusak je dobry :-D
Ted si rikam, ze barvu asi necham… :-D ja myslela, ze to jde cele sundat. No nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.8.11 00:53
Tak jestli nevíš jaký kočárek, tak se koukni po tom Moon S4 nebo jím podobným. Za sebe můžu říct - jak je „kvínáč“ malý, tak ten ti zase příjde velký - myslím tím sportovní korbičku :D
Jinak malý mi v něm usne normálně - má 9kg a nezdá se mi, že by v něm byl nějak na těsno i přesto, že má hnedle 80cm. Jinak ještě jsem ho ve sportovní korbičce nepřebalovala, takže nemohu říct.
Ale já si spíš myslím, že Martínkovi je jedno v čem si vozí „zadek“ : ) on je takové nenáročné dítko : D každopádně si myslím, že se líp cítí v tom Moon - je přece jen prostornější : )
LuluRamez píše:
Lusiellla píše:
Já mám dva kočárky, Quinny Buzz a Moon S4 a když to porovnám, tak „kvínáč“ mi příjde o dost menší, než Moon, ale zatím pro nás vyhovující. Bude nám 10 měsíců a zatím s ním nemáme problém, ale uvidíme na zimu jak to bude a když s do něj nevejdem, tak pořád ještě máme Moon :-) na
Ahojky,
zkusim se juknout…
jj to mas pravdu je mensi :-( ja uz nevim jaky kocarek si mam poridit. :-( navic mi taky vadi, ze nejde cela ta nastavba narovnat! Je to silene kdyz malou prebaluji… Vy to zvladate dobre?
Njn, ale prave ta zima a fusak :-/ uz ted ma moje Sophinka 7kg (pul roku) a je tam natesno.. Ten tvuj chlapecek tam sedi v pohode? Nevadimu, ze se nemuze narovnat? Usne ti v Buzzovi?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.8.11 21:30

Taaaak jsem se rozhodla, ze kocarek Quinny prodam a byla jsem dnes v babyparku a budu si kupovat maxicosi…
Takze dekuji moc za rady. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petrahary
23.2.13 17:56

nový potah na Quinny Buzz sedačku

Nevíte prosím kolik stojí nový potah na sedačku Buzze typ 2012? Mám na mysli jen tu pěnovou výplň.

• Citovat
  • Upravit
4258
23.2.13 19:02
@Petrahary píše:
Nevíte prosím kolik stojí nový potah na sedačku Buzze typ 2012? Mám na mysli jen tu pěnovou výplň.

kolik to stoji nevim, ale zavolej si na vyhradniho dovozce do CR a a treba ti to povi prodaji,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí