Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobry den,
maminky mam nekolik otazek. Prosim poradte.
Mam ruzovo-oranzoveho buzze (jedna se o nastavbu), ale zacala se mi libi barva roller pink. Pokud bych chtela zmenit barvu te nastavby musela bych prodat tu kterou mam a zakoupit celou novou? Nebo lze vymenit cely potah? Vim, ze jde vymenit striska a vlozka, ale co ten spodek?
A druhy dotazek… vlozka mi prijde docela tesna: mam 6mesicni holcicku ma 7kg a uz ted mi prijde, ze ji tam je tesno tak jsem si rikala co az ji tam dam fusak? Mate s tim zkusenost? Kocarek se mi nechce menit je pro me dobre ovladatelny. Ale neprijde mi, ze ma mala pohodlicko…
Predem dekuji za odpovedi.
Máte zkušenost s Quinny Buzz?
Přidejte zkušenost s Quinny BuzzAhoj,já myslím,že musíš pouze celou sedačku vyměnit.Zkus si to zadat na mimibazar.cz tak maminky mění barvičky a potahy kočárky jak ponožky,určitě seženeš když zadáš poptávku.
Já jsem z buzze byla strašně nadšená,musela jsem ho mít,po 14ti dnech používání letěl a už bych ho nechtěla a to jsem měla ten starší tip takže větší sedačku.
Nedokážu si představit tam dát roční dítě a ještě fusak ![]()
Ahoj .. co se týče potahů a sportovní nástavby, tak jak psala maminka přede mnou, tak na internetu určitě něco objevíš.
Já mám dva kočárky, Quinny Buzz a Moon S4 a když to porovnám, tak „kvínáč“ mi příjde o dost menší, než Moon, ale zatím pro nás vyhovující. Bude nám 10 měsíců a zatím s ním nemáme problém, ale uvidíme na zimu jak to bude a když s do něj nevejdem, tak pořád ještě máme Moon ![]()
Já měla originál fusak quinny do buzze a byl super, v emitexu nebo tak by se tam asi nevešel, ale ten quinní je teplonký a přitom má tak 2-3mm tloušťku- fkt krásně hřeje i v mrazech. Jinak mi se tam malý vešel i ve fusaku i v roce a půl, pak jsem kočár vyměnila. Záda z té nástavby se vyměnit nedají, takže asi jen celou sedačku.
ciniminisek píše:
Ahoj,já myslím,že musíš pouze celou sedačku vyměnit.Zkus si to zadat na mimibazar.cz tak maminky mění barvičky a potahy kočárky jak ponožky,určitě seženeš když zadáš poptávku.
Já jsem z buzze byla strašně nadšená,musela jsem ho mít,po 14ti dnech používání letěl a už bych ho nechtěla a to jsem měla ten starší tip takže větší sedačku.Nedokážu si představit tam dát roční dítě a ještě fusak
Juknu se tam
ale spise premyslim, ze si koupim jiny kocarek, ale nevim jaky? Quinny se mi tak dobre ovlada…
No prave uz ted v pul roce je tam jak sardinka…
na dylku dobre, ale sirka? No sakra! A v zime fusak? No jeje. A jaky sis poridila kocarek? ![]()
Lusiellla píše:
Ahoj .. co se týče potahů a sportovní nástavby, tak jak psala maminka přede mnou, tak na internetu určitě něco objevíš.
Já mám dva kočárky, Quinny Buzz a Moon S4 a když to porovnám, tak „kvínáč“ mi příjde o dost menší, než Moon, ale zatím pro nás vyhovující. Bude nám 10 měsíců a zatím s ním nemáme problém, ale uvidíme na zimu jak to bude a když s do něj nevejdem, tak pořád ještě máme Moonna
Ahojky,
zkusim se juknout…
jj to mas pravdu je mensi
ja uz nevim jaky kocarek si mam poridit.
navic mi taky vadi, ze nejde cela ta nastavba narovnat! Je to silene kdyz malou prebaluji… Vy to zvladate dobre?
Njn, ale prave ta zima a fusak :-/ uz ted ma moje Sophinka 7kg (pul roku) a je tam natesno.. Ten tvuj chlapecek tam sedi v pohode? Nevadimu, ze se nemuze narovnat? Usne ti v Buzzovi?
k.a.c.k.a.1 píše:
Já měla originál fusak quinny do buzze a byl super, v emitexu nebo tak by se tam asi nevešel, ale ten quinní je teplonký a přitom má tak 2-3mm tloušťku- fkt krásně hřeje i v mrazech. Jinak mi se tam malý vešel i ve fusaku i v roce a půl, pak jsem kočár vyměnila. Záda z té nástavby se vyměnit nedají, celou sedačku.
Takze kocarek je zhruba do roka a pul? Super tak jeste, ze fusak je dobry ![]()
Ted si rikam, ze barvu asi necham…
ja myslela, ze to jde cele sundat. No nevadi.
LuluRamez píše:Lusiellla píše:Ahojky,
Já mám dva kočárky, Quinny Buzz a Moon S4 a když to porovnám, tak „kvínáč“ mi příjde o dost menší, než Moon, ale zatím pro nás vyhovující. Bude nám 10 měsíců a zatím s ním nemáme problém, ale uvidíme na zimu jak to bude a když s do něj nevejdem, tak pořád ještě máme Moonna
zkusim se juknout…
jj to mas pravdu je mensija uz nevim jaky kocarek si mam poridit.
navic mi taky vadi, ze nejde cela ta nastavba narovnat! Je to silene kdyz malou prebaluji… Vy to zvladate dobre?
Njn, ale prave ta zima a fusak :-/ uz ted ma moje Sophinka 7kg (pul roku) a je tam natesno.. Ten tvuj chlapecek tam sedi v pohode? Nevadimu, ze se nemuze narovnat? Usne ti v Buzzovi?
Taaaak jsem se rozhodla, ze kocarek Quinny prodam a byla jsem dnes v babyparku a budu si kupovat maxicosi…
Takze dekuji moc za rady. ![]()
Nevíte prosím kolik stojí nový potah na sedačku Buzze typ 2012? Mám na mysli jen tu pěnovou výplň.
@Petrahary píše:
Nevíte prosím kolik stojí nový potah na sedačku Buzze typ 2012? Mám na mysli jen tu pěnovou výplň.
kolik to stoji nevim, ale zavolej si na vyhradniho dovozce do CR a a treba ti to povi prodaji,,,