Kočárek DorJan Cross Country CC-141

195
23.7.05 21:41

Kočárek Dorjan cross country

Nemáte někdo zkušenosti s kočárkem Dorjan cross countrya Bebetto tiger? Prosím, poraďte.
Díky Nonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Dorjan Cross Country?

Přidejte zkušenost s Dorjan Cross Country
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
23.7.05 22:15

Nevím, podle čeho jste vybírala, ale kočárek Dorjan cross country je varianta polského kočáru. Koupila jsem si ho před rokem a nestačila jsem se divit, co mi dá za překvapení. Všechna možná, jen ne radostná. Jsem za koupit kočárky trochu dražší, ale daleko lepší. Pokud se však rozhodnete pro Dorjan, koupila jsem ho ve Val. Meziřící, tam byl nejlevnější. Petra

• Citovat
  • Upravit
2901
23.7.05 22:23

Myslím, že to nejde, takhle šmahem něco odsoudit. Co je polské, nemusí být nutně šmejd a naopak, co je dražší, nemusí být nutně kvalitnější (i když by mělo být!): Ale kolikrát tu holky nadávaly na kočárky za 15 tisíc, jak se v nich zklamaly…!
Já tedy mám polský Dorjan Norsko, jezdím s ním téměř 16 měsíců denně 4 - 6 hodin po opravdu hodně křivolakých cestách … a nemůžu si ho vynachválit!!!

Baghira a Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
24.7.05 08:26

Myslíte Petro, že byste mi mohla poradit, jaký kočárek podobného typu, ale dražší a lepší si tedy pořídit?
 Nonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
24.7.05 11:03

Ahoj Nonu,
taky myslím,že není nejdůležitější cena.Jestli dražší nebo levnější a přesně jak říká Baghira, holky nadávají na kočárky za 15000Kč a nadávají na kočárky za 5000Kč.Myslím,že každej chce od kočárku něco jinýho a musíš taky zvážit,jestli budeš jezdit po městě nebo v přírodě…
Kamarádka má Dorjan jako chceš Ty a chválí ho.
Druhá kamarádka má HOCO TORNADO a taky ho chválí.Jen ten rozdíl v ceně je 7000Kč.
Dobře vyber a nepřeber… :wink:
A nezapomeň.že v dnešní době máš 2 roky záruku!!!
Pa L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
24.7.05 12:45

Taky si myslím, že nejde o značku, ale o konkrétní výrobek. Kočárek Dorjan cross country jsme si nechali dovezt primo od dovozce z Valmezu. Zatím s ním jezdím měsíc. Každý den ho skládám, protože by se mi jinak nevešel do výtahu a musím to zaťukat, zatím žádný problém, ale jak už jsem psala záleží kus od kusu. Měli jsme značkovou věž a šli ji po měsící reklamovat a mám aušusový neznačkový kazeťak už x let a žádný problém s ním nebyl. Prostě musíš vědět co chceš. Pro mě byla priorita, aby byl relativne lehký. Chtěla jsem kombinaci a aby se mi vlezl do výtahu a měl nafukovací kola, což tenhle ten splňuje a ještě pár dalších drobností…snad jsem Ti alspoň trošku poradila…Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
24.7.05 19:09

ahojky

máme ho taky a spokojenost - až na dvě věci -teda tři…

1.boudička by mohla bejt trošku větší… ale to by zase mimi nevidělo ven
2.chtěli jsme ho do terénu - v terénu super, bohužel výrobce šetřil na délce rukojeti a i já(165cm) z prudkeho kopce kopala do podvozku - no prodloužili jsme to (manža je šikulka) a je to v poho
3. zdá se mi že se vychodila přední brza - tj. častěji používaná a když najedeš na nějakej obr výmol tak se někdy samovolně zabrzdí… no zase na druhou stranu lepší než jkdyby se kočárek odbržďoval..

Jinak ho máme už 5 měsíců a 1 tejden používáme ho denně a v rámci možností (a hlavně ceny) jsem spokojená…

Ale neznám moc maminek, který by na kočárku nenašly ani jedinou „mouchu“ Kamoška má zase větší boudičku, ale nízko má nákupní košík… takže když přejede přes nejakou nerovnost tak jí drhne o zem a už ho 2× přišívala…

tak dobře poříď

Markét a Michal 5m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
25.7.05 11:09

Ahoj,já bych ty polský kočárky naodsuzovala.Já sama jsem si koupila kočár u Růžovýho pantera a netušila jsem že je polský,to jsem zjistila a¨ž nedávno.Za celou dobu s ním nebyl jediný problém.Jde spíš o to na jaký kus trefíš.Známá dala za kočár 17 tis. a hned při první bycházce se jí zlomila rukojeť a páral se potah.A s reklamací byl velký problém.
Zkus se mrknout na stránky www.kocarky-ruzovypanter.cz mají tam bebetto a i pár kočárků pod značkou Růžový panter a vypadají taky pěkně.
Já marně přemýšlím jestli příště koupit drahý kočár nebo zase polský a asi ten polský.Stejně budu víc používat golfky.Na nějaký extra drahý nemáme a stejně ani nemají věci které požaduju.Tak uvidíme.

Jo a bebetto je hezky popsaný na www.promi.cz,ale je těžký ty u pantera jsou mnohem lehčí a vypadají podobně,i jako třeba Tako.
tak šťastný výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
25.7.05 11:14

A ještě jak píše Maka,já jsem snad nenašla jedinej kočár na kterým by bylo všechno OK, každej má nějakou chybičku,některý vadí míň,některý víc.Musíš si určit co od kočáru čekáš nejvíc.
ten můj minulej byl super prostornej,malej mohl spát v hlubokým pomalu v roce a půl.Ale k čemu mi to bylo když byl ani ne od půl roku ve sporťáku.Pro mě je přednější třeba přehazovací rukojeť a nafukovací kola.Což jsem neměla a tak jsem ho prodala.Ono je nejlepší zvážit pro a proti,ale stejně až používaním zjistíš že by to nebo ono mohlo být trochu jinak.Ten Cross country se mi ale taky docela líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.8.05 22:20

Ahojky maminky tešitelky,
mám velké dilema. Už jsem pročetla snad tisíc diskuzí, jaký kočárek je nejlepší, ale zjistila jsem, že ideální kočárek asi nenajdu. Jeden je sice pěkný, ale příliš malý, tudíž mám strach, že z něj mimčo brzo vyroste. Druhý je zase větší, prostorný, ale příliš těžký (18 kg) a představa, jak ho rvu do MHD… Třetí by se mi docela líbil, ale ta cena… Moc se mi nechce do kočárku investovat více jak 10 000 Kč , jsem z vesnice, takže abych se chlubila kočárkem Jane či Inglesina, na to mě neužije. Ne, že bychom na dražší kočárek neměli, ale chci investovat ještě do jiných věcí a pak si třeba koupit nějaké lehoučké golfky. Prostě nějakou rozumnou střední třídu Nejdříve jsem si vyhlédla Deltim Focus (na internetu). Zaujalo mě, že součástí je i autosedačka, která se dá na:,–(it na kočárek a cena komplet je necelých 10 000. Jenomže u nás není nikde k dostání a jediná koupě by byla možná přes internet. To mi ale moc nevyhovuje, jelikož se bojím případných reklamací a přece jenom bych si předem kočárek ráda vyzkoušela a ohmatala. Horkým favoritem je Dorjan cross country, je to sice polský kočárek, ale nepřipadá mi zase tak špatný, v ceně je i pěkné vybavení (taška, baťůžek, pláštěnka). Barevně by se mi také líbil. Můžete mrknout na:www.dorjan.cz. Líbí se mi kombinace CCO6 - modro-šedá. Čekám miminko v listopadu (chlapečka), takže mě vyhovuje, že součástí kočárku je i vnitřní taška, ve které se dítko pěkně skryje (u nás je totiž zima fakt jak na Sibiři). U nás prodávají tento kočárek za 6 300 Kč, barevných kombinací je fakt hodně, takže si myslím, že na to moje ježdění úplně postačí Máte někdo zkušenosti, zda se složený kočárek vejde do Fabie? (tedy pokud má někdo z Vás tento kočárek již doma). Zajímají mě Vaše názory, pro jaký kočárek jste se rozhodly, co Vás ovlivnilo při koupi. Rovněž nevím, jaký je rozdíl u kočárků s tzv. áčkovou a křížovou konstrukcí. Jinak mi u kamenného obchodu vyhovuje (oproti internetu), že si můžu do porodu nechat kočárek uskladněný v obchodě. Jsem děsně pověrčivá a nic nechci zakřiknout (o mimi jsem minulý rok cca v 8. týdnu přišla).

Co se týče autosedaček, tak těm takovou pozornost jako kočárkům zatím nevěnuji . Připadá mi, že tam zase takový rozdíl není a jsem připravená, že investuju kolem 2 000 Kč. Také jsem zkoumala, jakou zavinovačku do autosedačky pořídit (aby se daly popruhy zapnout) a objevila jsem moc dobrý výmysl na www.emitex.cz. To mi přijde opravdu praktické.

Postýlky - tady mám opět dilema, zda koupit postýlku se stahovacím bokem, vyndávacími tyčkami, či jenom tu obyčejnou „klec“. Jedna známá mi tvrdila, že stahovací bok je super, že když člověka bolí záda, tak to náležitě ocení. Druhá zase říkala, že stahovací bok vůbec nevyužila. Tak nevím.

Budu moc ráda, když mi napíšete své názory, rady, zkušenosti. Určitě to nejen mně, ale i ostatním těhu-čekatelkám usnadní výběr. Více hlav - více zkušeností.
Tak do toho!
 Peťule

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.8.05 12:39

my teď kočár vybírali a bacha na následující :

hmotnost - Dorjan Cross Country uvádí 13 kg stejně jako Deltim Travel 13,5, ale když jsem je potěžkal tak Travel byl hodně lehčí. Dorjan byl skoro jako Tako (20 kg).

skládání do auta se musí vyzoušet, všichni nám ochotně vyhověli

brzdy u kombinace musí být na obě strany, jinak to budeš obíhat

a hlavně jak se s kombinací jezdí na obě strany, např. prázdné Tako jako sporťák manželka skoro nenadzvedla na zadní kola. A mimi ve sporťáků už bude hodně těžký. Na hluboko se jezdí se všema ok. My z toho posledního důvodu vybrali Travel.

• Citovat
  • Upravit
43
18.10.06 09:28

Dorjan cross country

Ahoj holky, prosim vas, asi to tady jiz bylo, ale nejak jsem diskusy na tema Dorjan nenasla. Je to nas favorit, protoze hledame neco cenove dostupneho a pritom hezkeho a kvalitniho :-) a Dorjan se mne osobne moc libi a pripada mi i kvalitni. mate s nim nektera zkusenosti? Budeme mit prosincove mimi, takze ho chceme kupovat za chvili, tak bych si rada jeste overila, jestli jsme se nerozhodli spatne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
18.10.06 10:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
18.10.06 12:23

Ahojky, máme Jané Slalom na reklamaci a na tu dobu máme půjčený Dorjan Cross Country. Od té doby co s ním jezdím, mě začaly parádně bolet záda od věčného nadlehčování při změně směru. Jinak je celkem prostorný pro dítě. ležení je taky dobré, jen je příšerně TĚŽKÝ, 13 kg ani náhodou, bude mít minimálně 16 kg možná i víc. Je to takový tank a zabere nám při složení skoro celý kufr (máme Octavii Combi a při složení je přes celou spodní část kufru).

Takže záleží na tom jak jsi náročná a co od kočárku očekáváš. Pokud je to lehká manipulace, skladnost a lehkost, tak tu tě Dorjan Cross Country rozhodně neposkytne.

ALE…jsme zhýčkaný SLALOMEM, tak to musíš brát s rezervou, někomu to stačí a je spokojený :-)

Dobře pořiď
Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
19.10.06 13:35

kočárek

je to rozumná cena za rozumný kočárek polské výroby (dovoz), souhlasím s tím, že je dost těžký na ovládání. Takže vážně záleží, jaké kritéria má u vás splňovat, jinak si myslím, že ve své třídě patří k těm lepším.
 pethra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4