Jané Trider 2011

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Trider?

Přidejte zkušenost s Jané Trider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35
14.2.12 13:14

Dydynky, ja mam Trider v kombibaci cerveno cerna a vozim v nem chlapecka :-) Tak se toho neboj ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
14.2.12 14:09

Ahoj černo červený už neseženeš, už se nedělá :,( já ho taky chtěla a nesehnala, jedině koupit celý i s hlubokou korbou a sedačkou. V dubnu má být nová kolekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dydynky
14.2.12 14:25

díky holky :) tak to jsem ráda, že nebudu vypadat jako blbec ;)
chci kompletní sadu a ta se ještě sehnat dá, čekám taky na novou kolekci, ale nemyslím si, že tam bude něco hezčího..viděla jsem kolekci Nomand a Slalom 2012 a zůstali nějak při zemi.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
3396
14.2.12 14:26

nene, fakt není o nic lepší, 2011 je nejlepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
14.2.12 16:04

tak Slalom už má novou kolekci?Tak to musím omrknout :dance: jaké mají ty barvičky pro letošní rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
14.2.12 16:11
Dydynky píše:
Ahojky holky, také jsem v rozhodovací fázi, jakej kočárek pořídit. Trider se mi strašně líbí, hlavně ten červenočerný - myslíte, že ho můžu mít i na chlapečka, nebo je to úlet? :D díky!

mám jen červené kočáry (celkem 4 :oops: ) a dva kluky, úlet to není, víš jak krásně vypadá modře oblečný kluk v červeném kočáře? vždyť ferrari je taky červené 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
14.2.12 17:21

Ahojky holky, dneska jsem narazila na tuto diskuzi a jsem za to ráda. Tento kočárek jsem viděla naživo, je úžasný, ta červená nemá chybu, asi do něj půjdem, jen je škoda, že se tedy nedá sehnat už jen jako sporťák, neb jak se tady píše, jde na něj korbička jiná. Jinak co se týká kolekce2012 tak je to tuším postavené buˇOd na stříbrné, nebo černé konstrukci. My jsme ji viděli na obrázku. Nepamatuji přesně jaké barvy tam jsou, ale je tam fialová taková hezká, ta se líbí manželovi a tuším modrá. Jinak si nepamatuji. Rádi bychom zajeli na veletrh do Brna tak se uvidi. Jinak termínek mám v květnu, tak pořád řeším tu korbičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dydynky
14.2.12 19:16

tak holky, už je objednáno :lol: takže negativní komentáře už nechci slyšet ;) viděla jsem katalog 2012 a ty barvy jsou takový bez nápadu..ten červenočernej je fakt úžasnej :dance: nechají mi ho v krámu do porodu, takže pohoda. díky všem! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6292
15.2.12 08:25
Dydynku,kde jsi našla ty barvičky 2012 koukala jsem na Handy Praha a tam to není,hoď sem odkaz
Dydynky píše:
tak holky, už je objednáno :lol: takže negativní komentáře už nechci slyšet ;) viděla jsem katalog 2012 a ty barvy jsou takový bez nápadu..ten červenočernej je fakt úžasnej :dance: nechají mi ho v krámu do porodu, takže pohoda. díky všem! :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
15.2.12 09:42

Ivuliku, zkus se podívat na oficiální stránky Jané, výběr barev najdeš pod obrázkem. Snad to trošku pomůže :)
 http://www.jane.es/en-en#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
15.2.12 11:33

Nejde mi tam zkopírovat celý odkaz :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
15.2.12 11:59

také jsem hledala na jejich stránkách, ale jak neumím řeči, tak jsem nenašla. Snad se Ti podaří nějak to sem hodit, protože já jsem prostě truhla. Nemohu to najít. :D Díiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dydynky
15.2.12 12:02

stačí zadat www.jane.es pak na katalog (vpravo nahoře zelenej), pak pushchairs, pak tider, pak enter, pak si zvolíš variantu a pod kočárkem klikáš na barvičky.. lepší je vidět katalog na živo o prodejců ;)

• Citovat
  • Upravit
3466
15.2.12 12:46

není zač, taky mě to zarazilo..nejlepší je vidět je asi na živo, původně jsem chtěla Slalom Reverse v barvě Anis, na netu vypadala zelenkavě, ale ve skutečnosti to byla ta žlutá, co na ní v létě lezou ti černí broučci..Já jsem ráda, že už mám vybráno a objednáno, jinak bych trávila další hodiny hledáním na netu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
15.2.12 14:43
Dydynky píše:
není zač, taky mě to zarazilo..nejlepší je vidět je asi na živo, původně jsem chtěla Slalom Reverse v barvě Anis, na netu vypadala zelenkavě, ale ve skutečnosti to byla ta žlutá, co na ní v létě lezou ti černí broučci..Já jsem ráda, že už mám vybráno a objednáno, jinak bych trávila další hodiny hledáním na netu ;)

no my máme v podstatě také, počkám jen do března na veletrh a pak se uvidí. Pořád ale u mě převládá ta červená kostrukce ale přemýšlím, že bych si koupila k tomu korbu od Concordu, když holky píší že to jde, jen to zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí