Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Trider?
Přidejte zkušenost s Jané Triderno já nevím ale on je prostě luxusníííííííí!!!!! No jsem na to fakt moc zvědavá.Myslím tím co mi řeknou.
no to je teda rychlost…myslím s tím odepsáním…no a co teď? budeš čekat?
ne, zítra uvidím a podle toho budu reagovat a rozmýšlet. A přinejhorším zapojím kamarádku prodává zboží aby mi zjistila co a jak. Pak to budu řešit nějak dál, fakt nevím.
Jinak ano, byla to děsná rychlost.
čekat do dubna je strašně dlouhá doba, můžu totiž klidně v dubnu porodit.
No právě, máš to za pár..jen mi přijde divný, že je budou naskladňovat až tak pozdě, když jim v tejdu přijdou.. dám Ti zítra info ![]()
Dobrý den,
kočárek zatím skladem není, postujně se naskladňují koncem měsíce by už
měli být.
toto mi odepsali, hlavně je zarážející, že ho budou mít a Tobé řekli toto. Tak zítra dobrou
na dálku v obchodním centru a i to mi stačilo
nechtěla jsem obtěžovat maminu s mimískem… ![]()
Aha, tak to až se s ním projedeš tak to budeš koukat a ta skladnost, hele super, já ho viděla naživo, projela, skoukla otěžkala při zvedání a jedna báseň, škoda, že jsem ho hned nevzala
Ahojky tak jsem tam volala, tak mi řekla, že absolutně neví co příjde, ale poznamená si co tedy chci, takže, mi pak zavolá a mi dorazíme, prý by kamion měl dorazit někdy v týdnu, tak jsem prosila až mi naznačí, kdy dorazí, neb si musí manžel zajednat dovolenou. Tak říkala, že by měl přijít zítra či ve středu, dá mi vědět. A blokne mi je. Tak uvidíme co a jak. Co řekli Tobě?
Ahojky, tak kamion už dorazil ten červenej komplet pro mě taky
zítra ho přítel zaplatí (musí osobně) a nechá se tam uskladněný. Jinak, ptala jsem se Ti na ty zbývající barvy a prodavačka říkala, že nic jinýho neví, že jí jen šéf řekl, aby mi zavolala, ale každopádně kamion dorazil a já si myslím, že nejdýl ve středu budou mít naskladněno
určitě Ti pak prodavačky dají vědět ![]()