Jané Trider 2011

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Trider?

Přidejte zkušenost s Jané Trider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3466
24.2.12 23:55

Ahojky, zrovna dneska jsem mluvila s Handy Praha a říkali, že na sklad je zatím objednávat nebudou, dokud nevyprodají stávající kolekci, ale že když si ho objednám, měl by být koncem března..Takže v dubnu bude určitě, jen bych neotálela s tou objednávkou.. já už ho mám objednaný přes prodejce v Plzni a jen jsem si ověřovala dodání u dodavatele..taky už jim moc nevěřim a lepší dřív a v klidu, než na poslední chvíli ;) dobrou :mavam:

montyneta píše:
Dadynko, prosím Tě, když jsi mluvila z dovozci, kdy prosím Tě bude možné koupit si novou sérii těchto kočárků. Koukala jsem na netu, ale zatím nic nevím. Termín mám začátkem května, tak začínám mít obavy, abych ho stihla koupit. :oops: Moc díky a hezký večer
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
26.2.12 23:17

já pořád řeším korbu.uvidím na veletrhu. díky

Dydynky píše:
Ahojky, zrovna dneska jsem mluvila s Handy Praha a říkali, že na sklad je zatím objednávat nebudou, dokud nevyprodají stávající kolekci, ale že když si ho objednám, měl by být koncem března..Takže v dubnu bude určitě, jen bych neotálela s tou objednávkou.. já už ho mám objednaný přes prodejce v Plzni a jen jsem si ověřovala dodání u dodavatele..taky už jim moc nevěřim a lepší dřív a v klidu, než na poslední chvíli ;) dobrou :mavam:
montyneta píše:
Dadynko, prosím Tě, když jsi mluvila z dovozci, kdy prosím Tě bude možné koupit si novou sérii těchto kočárků. Koukala jsem na netu, ale zatím nic nevím. Termín mám začátkem května, tak začínám mít obavy, abych ho stihla koupit. :oops: Moc díky a hezký večer
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
10.3.12 21:09
Ahojky Dydynko, tak jsme byli na veletrhu, bohužel kočárky tam od Jane čili Handy Praha nebyli. Nikde jsem ho neviděla. Ale koukala jsem na Handy a tam ho nabízejí, ale jen ve sporťáku, což mi vcelku vyhovuje. chci přeci jenom korbu od Concordu, Zkusím ukecat chlapa, abychom mohly vyrazit do Prahy omrknout ho, ale rozhodně se mu nebu chtít, ale musíme to nějak vymyslet.Hlavně chci aby tam zavolal a vše vysondoval.
montyneta píše:
já pořád řeším korbu.uvidím na veletrhu. díky
Dydynky píše:
montyneta píše:
Dadynko, prosím Tě, když jsi mluvila z dovozci, kdy prosím Tě bude možné koupit si novou sérii těchto kočárků. Koukala jsem na netu, ale zatím nic nevím. Termín mám začátkem května, tak začínám mít obavy, abych ho stihla koupit. :oops: Moc díky a hezký večer
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
11.3.12 15:40

Ahojky Montyneto, mě už z toho málem hráblo minulej týden.. když už jsem se rozloučila s červeným a objednala modrý, volal mi prodejce s tím, že neví dodání a ať si raději něco seženu sama. Volala jsem do Handy a ve středu jim přivezou kamion od Jané..modrý prý ale neobjednávali, že prý vypadá jako tepláky a objednají ho jen vysloveně pro zájemkyně. Tu modrou tam mají na jiném typu od Jané, tak to ta můžeš zkouknout. Jinak mi nabídli, že jedna paní odstoupila a jeden červený jim tam zbyl, tak si pro něj jedeme příští týden. Raději něco, než nic… ;)

montyneta píše:
Ahojky Dydynko, tak jsme byli na veletrhu, bohužel kočárky tam od Jane čili Handy Praha nebyli. Nikde jsem ho neviděla. Ale koukala jsem na Handy a tam ho nabízejí, ale jen ve sporťáku, což mi vcelku vyhovuje. chci přeci jenom korbu od Concordu, Zkusím ukecat chlapa, abychom mohly vyrazit do Prahy omrknout ho, ale rozhodně se mu nebu chtít, ale musíme to nějak vymyslet.Hlavně chci aby tam zavolal a vše vysondoval.
montyneta píše:
Dydynky píše:
montyneta píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
11.3.12 19:43
Dadynko si děláš legraci, použila jsem tady tedy jiné slovo. Jsem hotová, když se rozloučím s červeným, a začne se nám líbit ten fialkový, tak mi písneš, že není? No co teď?
Jinak opravdu tiše závidím tu červenou. No zítra budu volat Handy co a jak a budu i tedy nadále obvolávat obchůdky, které mi vyjel manžel, že mají ještě něco. No uvidíme dneska jsem si ale ověřila, že concord na to opravdu jde. No uvidíme, zítra Ti písnu, co zjistím.
Dydynky píše:
Ahojky Montyneto, mě už z toho málem hráblo minulej týden.. když už jsem se rozloučila s červeným a objednala modrý, volal mi prodejce s tím, že neví dodání a ať si raději něco seženu sama. Volala jsem do Handy a ve středu jim přivezou kamion od Jané..modrý prý ale neobjednávali, že prý vypadá jako tepláky a objednají ho jen vysloveně pro zájemkyně. Tu modrou tam mají na jiném typu od Jané, tak to ta můžeš zkouknout. Jinak mi nabídli, že jedna paní odstoupila a jeden červený jim tam zbyl, tak si pro něj jedeme příští týden. Raději něco, než nic… ;)
montyneta píše:
montyneta píše:
Dydynky píše:
montyneta píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
11.3.12 20:48

Modrej by se měl dát objednat, 2 kamiony ještě plánujou v dubnu, jen ho neuvidíš předem, oni ho na sklad prostě neobjednají a Handy je jedinej dovozce Jané.. Objednali 2 jiný barvy a ty budou mít příští týden na krámu. Jen mi říkal, že pokud budu chtít ten modrej, tak ho musím co nejdříve závazně objednat, ale že mi 100% neřekne, kdy ho španělé pošlou..Jen já se bojim čekat na to jestli a kdy vlastně bude, kdy máš termín? Já sice až v červnu, ale už to chci mít vyřešený.. Sice mi ten červenej slíbili a blokli, ale dokuď ho nebudu mít, asi neuvěřím…

Jo a ten concord určitě půjde, je to fakt jedno a to samý a je ta korbička fakt větší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
11.3.12 21:19

Dadynko, já mám termín 4,5 takže v podstatě brzo. Vůbec nevím, jakou barvu objednám. zítra jim zavolám a pak se rozmyslím. když jim příjde ve středu kamion, tak uvidíme, zda bude ve čtvrtek či v pátek na skladě. Tu barvičku chci vidět nejdříve, než si ho objednám ,už to musím na stoprocent tento týden rozseknout. Pak Ti dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
11.3.12 21:28
a prosím Tě tak korba má od concordu 2010 má délku 88cm
montyneta píše:
Dadynko, já mám termín 4,5 takže v podstatě brzo. Vůbec nevím, jakou barvu objednám. zítra jim zavolám a pak se rozmyslím. když jim příjde ve středu kamion, tak uvidíme, zda bude ve čtvrtek či v pátek na skladě. Tu barvičku chci vidět nejdříve, než si ho objednám ,už to musím na stoprocent tento týden rozseknout. Pak Ti dám vědět.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
11.3.12 21:33

No teda, to máš co dělat ;) mě se ještě líbí i ta zelenkavá ze staré kolekce, nebo ta šedá z nové kolekce..takže si koupíš jen sporťák? Zítra tam taky budu volat, tak si dáme vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
11.3.12 21:35

Jenže ta zelinkavá je svítivě žlutá, a tu mouchy tedy budou milovat. Ano vemu si jen sporťák. Fakt by mě zajímalo, jaké to objednali barvy, doufám, že alespoň tam jedna bude červená. Hele a o té teplákové mluvili o tom Indigu, nebo o té modrofialové? Nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
11.3.12 21:40

Dadynko voláš velkoobchod, či maloobchod, právě na to koukám, kam budu volat. Díky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
11.3.12 21:52

Já jsem zvyklá z obchodu řešit věci postupně, takže nejdřív maloobchod a pokud Ti ta odpověď nebude stačit, tak tak pak velkoobchod…já nakonec mluvila i s majitelem :) s těma broučkama máš asi pravdu.. a tu modrou, já jim říkala, že chci blu ink a k tomu mi řekli tohle, ale podle mě to řekli schválně, aby prodali ty starý modrý ze skladu.. a autosedačku budeš mít jakou?
jinak jsem našla tenhle odkaz http://www.moje-miminko.cz/…ne-3720.html a tam píšou dostupnost 4 dny..ale to mi přijde divný.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
11.3.12 21:58

Hele poslala jsem jim dotaz a tak uvidím, jinak autosedačka klasika od Jane. A korba tato http://www.kocarky-matous.cz/…eo-2010.html hele tak to zkusím od maloobchodu a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
11.3.12 22:02

to je rychlost, tak mi napsali, že ho momentálně nemají, ale že koncem měsíce bude, že hoteprve budou naskladňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
11.3.12 22:05

No já musím vzít celej komplet, ale to jsem stejně chtěla, i když je ta korbička menší..uvidíme, jakýho špalíčka budeme mít :) a ještě tu základu isofix do auta, ať se s tím nemusím pořád pásat.. Ti si budou říkat, že se ženský zbláznily na tridera :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí