Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Trider?
Přidejte zkušenost s Jané TriderVidíš, já myslela, že fusak je něco jako spacák
až půjdu nakupovat výbavičku, vezmu si s sebou zkušenou maminu, abych nevypadala jako tele ![]()
Jo to je také něco jako spacák, Hlavně si hlídej, aby jsi tam měla průstřihy na pásy do sporťáčku, autosedačky. Neboj prodavačky poradí. Mrkni na Emitex, Nejsou špatné, chválí si je a mrkni třeba na Jané, Hele ono toho je na truhu dost. Těžko se radí.
musím pěkně postupně
teď je na řadě nábytek, potom monitor dechu, chůvička, hadříky, hračky, kosmetika..to abych přijela do Malvíka s dodávkou, ještě, že jsem vypověděla stavebko.. ![]()
ty jsi mě zase rozesmála, hlavně si nezapomeň těhu průkazku na dáreček. ![]()
tu pořád tahám v kabelce, prej musím, jako občanku
noo Ty si děláš prčku, ale já fakt nevim, co všechno budu potřebovat… jsem zmatená jako včela
všechno jsem si vždycky zařídila a obstarala sama, ale poslední dobou zjišťuju, že péče o mimi je pro mě jako švédská vesnice ![]()
zdravím všechny, mohla bych se zeptat na stabilitu kočárku jané trider??? Strašně se bojím tříkolky ale ta už se dá sehnat a rider bohužel až v květnu a potřebuju ho celkem rychle tak sem začala uvažovat o trideru který se mi moc líbí ale fakt se bojím těch tří kol. Nepřeklopí se když se mi malý nahne do boku? Má totiž tendenci kontrolovat co je v nákupním košíku ![]()
Počkej, jak se nedá sehnat Rider? Ten jsem viděla v Malvíku i tuším v Handy? To Ti řekli v Handy, že se nedá sehnat? Ono to bylo totiž naopak. Jinak já na tříkolku nedám dopustit. Stabilita v pohodě.
Dydynka, jak se máš? My máme atb, jak malej, tak já a je to na mrtvici. Jinak za měsíc rodíme ![]()
@montyneta píše:
Dydynka, jak se máš? My máme atb, jak malej, tak já a je to na mrtvici. Jinak za měsíc rodíme
Ahojky, to mě mrzí, já zas měla 14 dní totálně zasekaný dutiny a nos..pěknej hnus
dneska jsme byli u maminy a vyzkoušeli kočárek a podvozek vezeme zpátky..levá strana toho uni úchytu se seká a nejde lehce ta korbička, nebo sedačka ven..
tak to snad nějak promažou..
se zn toho po… ale jinak je krásnej
tak to budeš mít bejčka jako jsem já! ![]()
hele já měla tříkolku u prvního a nikdy se mi nepřeklopila. A to mám hyperaktivní dítko. Musíš ho tam prostě zkusit posadit a zkusit, zda ho překlopíš či ne. Víc Ti nikdo neporadí.
@Dydynky píše:
Ahojky, to mě mrzí, já zas měla 14 dní totálně zasekaný dutiny a nos..pěknej hnusdneska jsme byli u maminy a vyzkoušeli kočárek a podvozek vezeme zpátky..levá strana toho uni úchytu se seká a nejde lehce ta korbička, nebo sedačka ven..
tak to snad nějak promažou..
se zn toho po… ale jinak je krásnej
tak to budeš mít bejčka jako jsem já!
ahojky Monty, tak přítel tam vzal jen podvozek, čekal na něj majitel se servismanem a vyzkoušeli asi 5 různých korbiček a sedaček a ani jednou se to neseklo..
přítel vypadal jako idiot
ale prý to můžou být ty úchyty na tý korbičce a sedačce, musíme to u mamči znova zkusit a uvidíme
![]()
no tak to je tedy pěkný pech. No budete to muset znova vyzkoušet, no hlavně to musíš opravdu domáčknout, protože mě to totiž zlobí když to nedomčknu. Jinak pohoda. No tak to jsem fakt zvědavá
Ahojky Monty, tak nám vyměnili autosedačku a u korbičky jen ten zámeček..ještě, že jsem si ho neobjednala ze zahraničí..
ale nějak mi to nevadí, času je pořád dost a teď už je vše ok
všichni byli moc ochotní, takže v pohodě..jak ti jinak je? Kdy máš vlastně termín?
Ahojky tak to jsem moc ráda že to tak dopadlo. Jinak u nás nějaké novinky jsou. Rozhodli jsme se včera, že dáme dítku odklad, no a pak my vyšly špatně jaterní výsledky, tak jsem dneska byla znova na krvi a uvidí se co bude dál. Pokud opět budou špatné, tak to je na nástup do nemocnice. Snad to tak nebude. Chudák Vojtínek. Jinak termín mám ode dneška za tři týdny. Tak uvidíme příští čtvrtek co z toho tedy bude. Pak písnu.