Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Trider?
Přidejte zkušenost s Jané TriderAhojky Dadynko tak a je to v kyblu, nic z Tridera jim nepřišlo, další kamion je na konci dubna a to nevědí, zda vůbec něco z Tridera bude ![]()
montyneta píše:
Ahojky Dadynko tak a je to v kyblu, nic z Tridera jim nepřišlo, další kamion je na konci dubna a to nevědí, zda vůbec něco z Tridera bude
Ahojky
to si děláš srandu?? To jsou mi teda dodavatelé…měli by se snad spojit s výrobcem a ten snad ví, kdy je schopen vydodat svoje zboží, ne?? Já jsem zvyklá jít si za svým, takže pokud bych neměla ten červenej (úplnou náhodou) tak bych hledala v zahraničí.. ![]()
jo a tenhle krámek není závislý na Handy a dováží si je sám… http://www.levne-kocarky.eu/product.php?…
jenže to mi asi nic neřeší, neb je též koncem dubna. Tak až příjde Pavel domů, bude koukat na Německo, já už teď také pokukuji, ale neumím tak dobře. No tak se uvidí fakt jsem hotová. A to mi ještě paní řekla, že mi rozhodně neprodají jen sporťák, neb to šéf nedovolí. Jen celou sestavu, tak sakryš, proč ho nabízejí samotný.
Koukala jsem na anglické stránky a tam je dodání začátek května, na španělských píšou, že je vydodávají do 2 dnů http://www.bebeconcept.com/…10-7666.html jukni na to a zavolej tam, jestli je opravdu mají, posílají i do ČR a to zdarma… ![]()
jéé díky, mrknu na to, respektive manžel, byla jsem si lehnout, děsně mě rozbolela hlava a bolí jako střep, teď musím pro dítko a pak příjde fin. poradce potřebujeme něco se smlouvami. Díky moc. Přemýšlím že si vemu paralen na hlavu, kolem jedné jsem si brala půlku, ale nezabrala. Ach jo.
Není za co, snad je tam nudou mít…jinak ten paralen si vem klidně celej, ale čistej, žádnej Plus atd..mám tu knížečku z lékárny co se smí a co ne ![]()
teď jsem si ho vzala, manžel až odsud vystřelí dítko bude hledat. Teď jsem ho vyhnala na chvilku a musím ho sem pustit. Po hodně dlouhé době jsme mu dovolili jednu hru. ![]()
Tak jak jste dopadli? Já mam kočár už konečně doma, musím ho teda odvézt k mamině, ale to, čemu jsem už nevěřila se stalo
jinak já mam zase neskutečnou rýmu, asi si utrhnu hlavu ![]()
no zatím nijak, příští středu pojedeme shánět alespoň ten oranžový. Ještě jsem včera obvolávala nějaké obchody a pak ještě teď budu volat do jednoho obchodu, neb tam si jeprý vozí přímo ze španělska, Pavel na stránky nevolal, neb má obavy ho dovézt z ciziny, z německa prý ještě ano, ale španělsko se bojí. Hele víš něco o Jane Matrix jeto korba a autosedačka zároveň? Já jsem pročítala staré diskuze, ale nové z letoška loňska jsem nenarazila.Ve starých prý vyšly špatně crash testy. Díky
to chápu, hele matrix mi prodejce nedoporučil, že ta korba je ještě menší a ještě něco, ale to už nevim…ještě mě napadlo, jestli by se třeba nešlo s Handy (nebo s jiným prodejcem)domluvit na tom, že by ti teď prodali sporťák jakejkoliv, ty by sis koupila concord korbičku a mezi tím by ti objednali ten modrej sporťák a pak byste jen vyměnili ten sedák.. ![]()
Handy mi oznámil, že nebudou vůbec prodávat sporťáky zvlášť, ale jen celé komplety, když jsem dneska volala na další prodejnu tak mi řekli ať si zavolám za chvíli, že to vyzjistí a řekli mi to samé, že Handy jim odmítl dodat jen sporťák, že si musím objednat celý komplet a kočárky prý snad budou přelom duben květen a to v podstatě rodím. Příští středu si snad jedeme pro ten oranžový sporťák. Manžel má za úkol dneska do prahy volat a bloknout ho. Tak jsem zvědavá.Ale moc díky
No tak to jsou frajeři..to je fakt nepochopitelný..
tak držím palečky!! ![]()
Tak jdeme do toho oranžového, dneska volal manžel do obchodu do Prahy a tam mu oznámili, že v pohodě, že si máme v úterý zavolat a oni nám ho od dodavatele nachystají a ve středu bude. Na krámě ho nemají. Ještě jsem objevila jedem obchod a tam je o 300,– levnější. Takže pohoda, haha tedy doufám. Chceme si vzít ještě od někoho autosedačku, ale to uvidíme kde bude nejlevnější. To už nebudu hrotit. No a korbu ten konkord. Tak jsem zvědavá co a jak. To Ti pak písnu jak to dopadne. Je to ještě pár dnů. Ale už bych to chtěla mít za sebou.
to znám, dvakrát jsem si oddychla, že už to mam vyřešený a ejhle..sliby chyby..
až když ho přítel dovezl domů, oddychla jsem si, místo toho, abych měla radost..
takže přeji pevný nervy! ![]()