Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Trider?
Přidejte zkušenost s Jané Trider@Pavla Bednarikova píše:
zdravím všechny, mohla bych se zeptat na stabilitu kočárku jané trider??? Strašně se bojím tříkolky ale ta už se dá sehnat a rider bohužel až v květnu a potřebuju ho celkem rychle tak sem začala uvažovat o trideru který se mi moc líbí ale fakt se bojím těch tří kol. Nepřeklopí se když se mi malý nahne do boku? Má totiž tendenci kontrolovat co je v nákupním košíku
Monty držím moc palečky!! To bude v pořádku
opatrujte se a dejte vědět! pa
Ahojky tak výsledky dobré hodnoty klesají, tak snad to bude OK. Včera jsem se byli podívat v porodnici, takže mivyhrkly na porodním sále slzy, když jsem si uvědomila co mě čeká.
Doufám že jste ok. Ahojky
Tak to je mooc dobře!
copak, bojíš se, nebo se tak moc těšíš?
my jsme zatím ok ![]()
jejda, dyť už jsi to jednou zažila ne? to to bylo tak děsný? ![]()
jenže u mě to nebyl klasický porod, ten jsem si nezažila, měla jsem komplikace, tak proto se bojím
@montyneta píše:
@Dydynky Ahojky jak se máš?
ahojky kočko, zatím vše ok
zítra přijde pokojíček, tak budeme o víkendu montovat
a co ty, ještě držíš pohromadě? ![]()
@Dydynky jé tak to hoď fotky, ať se pokochám. Jo držím, mám pocit, že budu hezky přenášet. Ale ráda bych vydržela do příštího týdne. Sice mám termínek v úterý a druhý ve čtvrtek, ale dítko má ve čtvrtek besídku, tak bych na ni ráda šla a pak hrr rodit. Jinak pohoda.Hlavně se nepřepracuj ![]()
@montyneta no tééda, to je za chvililinku
to si ani nemumim představit, že si tak za měsíc a něco řeknu..no termín mám za tři dny, ale ještě stihnu to a to
budu držet palečky a hlavně dej vědět!
pokojíček sice smontujeme, ale ještě musíme vymalovat, určitě pak pošlu fotečky! ![]()
@Dydynky Ahojky tak jak se máš? Já zítra nastupuji na vyvolání, mám děsný strach. nějak mě to hrotí, i když vím, ,že bude miminečko u mě, ale prostě se bojím. Tak se opatruj a papa