Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Trider?
Přidejte zkušenost s Jané Triderprodejce říkal, že Concord továrna je 200m od Jané a bere od Jané všechny díly, takže tam určitě půjde. Mě se líbí Transporter, i když všichni říkají jak je malá..uvidíme, snad nebudu mít buřtíčka ![]()
montyneta píše:Dydynky píše:no my máme v podstatě také, počkám jen do března na veletrh a pak se uvidí. Pořád ale u mě převládá ta červená kostrukce ale přemýšlím, že bych si koupila k tomu korbu od Concordu, když holky píší že to jde, jen to zkusit.
není zač, taky mě to zarazilo..nejlepší je vidět je asi na živo, původně jsem chtěla Slalom Reverse v barvě Anis, na netu vypadala zelenkavě, ale ve skutečnosti to byla ta žlutá, co na ní v létě lezou ti černí broučci..Já jsem ráda, že už mám vybráno a objednáno, jinak bych trávila další hodiny hledáním na netu
Dydynky píše:
prodejce říkal, že Concord továrna je 200m od Jané a bere od Jané všechny díly, takže tam určitě půjde. Mě se líbí Transporter, i když všichni říkají jak je malá..uvidíme, snad nebudu mít buřtíčka
montyneta píše:Dydynky píše:no my máme v podstatě také, počkám jen do března na veletrh a pak se uvidí. Pořád ale u mě převládá ta červená kostrukce ale přemýšlím, že bych si koupila k tomu korbu od Concordu, když holky píší že to jde, jen to zkusit.
není zač, taky mě to zarazilo..nejlepší je vidět je asi na živo, původně jsem chtěla Slalom Reverse v barvě Anis, na netu vypadala zelenkavě, ale ve skutečnosti to byla ta žlutá, co na ní v létě lezou ti černí broučci..Já jsem ráda, že už mám vybráno a objednáno, jinak bych trávila další hodiny hledáním na netu
no tak to je super, díky za další informace ![]()
Dydynky píše:
jo a jen abys ho pak sehnala, už se nevyrábí a doprodávají se skladové zásoby..
Dydynky píše:
prodejce říkal, že Concord továrna je 200m od Jané a bere od Jané všechny díly, takže tam určitě půjde. Mě se líbí Transporter, i když všichni říkají jak je malá..uvidíme, snad nebudu mít buřtíčka
No tak já mam taky smůlu, červenej už není vůbec nikde, snad jen ve Španělsku a nevím, jestli to za to stojí kupovat ho tam přes net…
asi si holt vezmu ten modrej z nový kolekce.. ![]()
no tak to jsi mi udělala radost. Asi budu muset volit jako ty, akorát budu mít červenou korbičku od Concordu, pokud tam ta co se mi líbí půjde.
Dydynky píše:
No tak já mam taky smůlu, červenej už není vůbec nikde, snad jen ve Španělsku a nevím, jestli to za to stojí kupovat ho tam přes net…asi si holt vezmu ten modrej z nový kolekce..
montyneta píše:
no tak to jsi mi udělala radost. Asi budu muset volit jako ty, akorát budu mít červenou korbičku od Concordu, pokud tam ta co se mi líbí půjde.Dydynky píše:
No tak já mam taky smůlu, červenej už není vůbec nikde, snad jen ve Španělsku a nevím, jestli to za to stojí kupovat ho tam přes net…asi si holt vezmu ten modrej z nový kolekce..
tak si vem ten červenej z nový kolekce, má černou konstrukci, tam bude ta červená korbička asi vypadat líp ![]()
myslíš tuhle? http://www.malvik.cz/…Sleeper-2012
ta je úplně stejná jako transporter, jen je dražší..
Příspěvek upraven 21.02.12 v 21:40
Dadynko jenže mě se líbí ta červená konstrukce. Jinak manželovi se líbí ta modrá tedy v katalogu to byla krásná fialová, tak uvidíme jaká bude ve skutečnosti. Když bude fialová, tak zase bude barevná korba trochu jiná. U té červené sedačky, tam je černá ta vložka v podsedáku, v té kolekci 2011 je červená a vypadá lépe. No uvidíme jak budou vypadat naživo za 14 dní na veletrhu ![]()
Dydynky píše:montyneta píše:tak si vem ten červenej z nový kolekce, má černou konstrukci, tam bude ta červená korbička asi vypadat líp
no tak to jsi mi udělala radost. Asi budu muset volit jako ty, akorát budu mít červenou korbičku od Concordu, pokud tam ta co se mi líbí půjde.Dydynky píše:
montyneta píše:
Dadynko jenže mě se líbí ta červená konstrukce. Jinak manželovi se líbí ta modrá tedy v katalogu to byla krásná fialová, tak uvidíme jaká bude ve skutečnosti. Když bude fialová, tak zase bude barevná korba trochu jiná. U té červené sedačky, tam je černá ta vložka v podsedáku, v té kolekci 2011 je červená a vypadá lépe. No uvidíme jak budou vypadat naživo za 14 dní na veletrhu
Dydynky píše:montyneta píše:tak si vem ten červenej z nový kolekce, má černou konstrukci, tam bude ta červená korbička asi vypadat líp
Já jsem taky jinej nechtěla, ten červenej je prostě boží…ale mluvila jsem s dovozcem, prodejci i s těmi neautorizovanými, měla jsem i zaplacenou zálohu a nic..prostě v čechách už ho neseženeme ![]()
Příspěvek upraven 21.02.12 v 22:35
mě ješště Dadynko napadlo zkusit Německo, ale manžel pořád neví, zda ho tam koupit či ne. Tam jsem ho ne netu našla, ale zda je v obchodech to fakt nevím.
montyneta píše:
mě ješště Dadynko napadlo zkusit Německo, ale manžel pořád neví, zda ho tam koupit či ne. Tam jsem ho ne netu našla, ale zda je v obchodech to fakt nevím.
umím německy, ale nikde jsem Jané v Německu nenašla…dřepím u pc celý den
ale aspoň jsem konečně našla kvalitní obrázky modrého Trideru ![]()
http://www.centrobebe.es/…orter-2/999/ asi mám rozhodnuto.. ![]()
Ta modrá je opravdu hezká s nádechem do fialova. Manželovi se líbí takže my máme také rozhodnuto, když červená není. My jsme koukali někdy před 14dny a to jsem ho někde našla. No nic. Ale už se těším na veletrh, až se zase pokochám a pak hurá objednat. Snad se to do mého termínku 4,5stihne ![]()
Dydynky píše:montyneta píše:umím německy, ale nikde jsem Jané v Německu nenašla…dřepím u pc celý den
mě ješště Dadynko napadlo zkusit Německo, ale manžel pořád neví, zda ho tam koupit či ne. Tam jsem ho ne netu našla, ale zda je v obchodech to fakt nevím.ale aspoň jsem konečně našla kvalitní obrázky modrého Trideru
http://www.centrobebe.es/…orter-2/999/ asi mám rozhodnuto..
jj je hezounká, tak kdyžtak písni, jaký byl ve skutečnosti a přidej fotečky
budu se těšit ![]()
montyneta píše:
Ta modrá je opravdu hezká s nádechem do fialova. Manželovi se líbí takže my máme také rozhodnuto, když červená není. My jsme koukali někdy před 14dny a to jsem ho někde našla. No nic. Ale už se těším na veletrh, až se zase pokochám a pak hurá objednat. Snad se to do mého termínku 4,5stihne
Dydynky píše:montyneta píše:umím německy, ale nikde jsem Jané v Německu nenašla…dřepím u pc celý den
mě ješště Dadynko napadlo zkusit Německo, ale manžel pořád neví, zda ho tam koupit či ne. Tam jsem ho ne netu našla, ale zda je v obchodech to fakt nevím.ale aspoň jsem konečně našla kvalitní obrázky modrého Trideru
jojo neboj. Já jsem také zvědavá.
Dydynky píše:
jj je hezounká, tak kdyžtak písni, jaký byl ve skutečnosti a přidej fotečkybudu se těšit
montyneta píše:
Ta modrá je opravdu hezká s nádechem do fialova. Manželovi se líbí takže my máme také rozhodnuto, když červená není. My jsme koukali někdy před 14dny a to jsem ho někde našla. No nic. Ale už se těším na veletrh, až se zase pokochám a pak hurá objednat. Snad se to do mého termínku 4,5stihne
holky zkuste i polské stránky Jané,já tam taky hodně hledala a psala jim ohledně JANÉ,ale nakonec sem ho koupila v u nás ![]()
Dadynko, prosím Tě, když jsi mluvila z dovozci, kdy prosím Tě bude možné koupit si novou sérii těchto kočárků. Koukala jsem na netu, ale zatím nic nevím. Termín mám začátkem května, tak začínám mít obavy, abych ho stihla koupit.
Moc díky a hezký večer
Dydynky píše:
jj je hezounká, tak kdyžtak písni, jaký byl ve skutečnosti a přidej fotečkybudu se těšit
montyneta píše: