Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, chci si koupit kočárek Jane, ale nevím jestli 2011 nebo 2009, nemáte někdo zkušenost? Velikost lůžka a jaká je stříška bez okýnka a hlavně jestli není u 2011 kočárek moc otevřený, ta stříška se mi zdá nějak vysoká. Děkuji Marta
Ahoj Marto, já jdu do nové kolekce. Jednak se mi líbí barevně, ale hlavně materiálově!! Řada 2009 je podle mě v tomhle nesrovnatelně horší. Navíc ta 2009 už se v obchodech skoro nedá sehnat, maj sem tam 1 „zapomenutý“ kus. Co se korbičky týče, to neporadím,nějak jsem nepozorovala větší rozdíly, vysoká se mi nezdála, ale prostorná ano. Já mám jasno, ale asi jsem ti moc neporadila
Je tu diskuze, kde maminka zmiňovala, že si kupuje jinou korbičku, ne tu z nové kolekce, protože chtěla delší, zkus se podívat. Jmenuje se to nějak jako Jané 2011 limitovaná edice nebo tak.
Děkuji, no mě se taky líbí ta nová kolekce, ale stříška se mi zdá moc vysoká, že do ní moc nafouká.
Marta31 píše:
Děkuji, no mě se taky líbí ta nová kolekce, ale stříška se mi zdá moc vysoká, že do ní moc nafouká.
Stříška je úplně stejná jako 2009, jen jiný materiál.
Dappp píše:Marta31 píše:Stříška je úplně stejná jako 2009, jen jiný materiál.
Asi oblíbený problém/záměna slalom pro 09 konstrukčně stejný s 11 limit edicí x slalom reverse 11 - užší otočný?
Příspěvek upraven 14.09.11 v 12:08
jo to je možný, nespletla sis to? u reversu je to jinak, to bylo 2010
právě že 2011 jsou oba slalom pro i reverse a pak je z toho zmatek.
nausikaa píše:
právě že 2011 jsou oba slalom pro i reverse a pak je z toho zmatek.
Jo, přesně. 09 stejný jako 11, a pak je tu reverse 2010, 2011 - užší, otočný.