Modelína Play-Doh

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22817
5.11.17 14:59

Ahoj, jak to delate když Vám dítko něco vyrobí z více barev, třeba ty dortíky (cukrování, ozdubky apod..?)? Moje dcerka má zatím zubaře a už mi splácala kus modelíny do sebe prostě a mě to rozčiluje, ale asi to jinak nejde..nebo, jak to praktikujete? Já jí třeba nehlídám chvíli a príjdu a už mačká do sebe 2 barvy :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
5.11.17 15:30

Naprosto normální, neřešit, je to jen modelina. Co jde rozdělit zpět podle barev, zbytek se dá taky použít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
5.11.17 15:49

Jo, radši neřešit :lol: Ať jí dám cokoli, skončíme stejně s šedofialovou. A nakoupit zásoby, protože tak do 14 dní je modelína stejně nepoužitelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
5.11.17 15:49

@xstrasilka tak to take delam no, ale stve me to, ze to hnedka zpatla :zed: jsou ji jen 3,tak to je asi normalni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
5.11.17 15:52

@lucynka25 ze zacatku jsem z toho taky byla na nervy :zed: :mrgreen: ale ted uz je me ro fuk. Koupi se kdyztak nova :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
5.11.17 17:27

To bych neřešila, stejně vydrží jen pár týdnů a musí se koupit nová. Vždyť modelína je o tvoření, tak ji nech. Když se smíchá, tak se dá i tak používat dál, dokud neztvrdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
6.11.17 08:00

Mam dotaz ohledne koupi.taky mame neco na vyrabeni muffinu atd.ta modelina co byla u toho v mensich kelimkach mi prijde měkčí nez ta normalne v tech velkych a jde nam to obtizne protahnout uzkou trubickou.da se koupit k temto sadam nahradni modelina? nikde jsem ji nenasla.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí