Modelování?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12009
7.5.09 20:37

modelovani?

Ahoj mamunky,

nevite pls nektera, jestli se prodava nejaka prirucka, jak pracovat s modelinou, plastelinou s ukazkama a postupem a kde ji koupit?
Nemuzu nic najit a u nas ted frci, ze mama tvori ruzny zviratka, ale uz mi dochazi innspirace :lol: :roll:

diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
8.5.09 22:45

Ahoj, u nás taky tak, modelujeme jako o život :D :D :D Dnes mě napadlo, půjčit jí vykrajovátka, co mám na cukroví a perníčky, máme mašinky, pejska, kočičku a spoustu dalších, tak byla malá nadšená :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
12.5.09 08:53

to je dobrej napad, dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
10.12.12 13:06

Zdravím, chtěla bych se zeptat s jakou hmotou an modelování máte zkušenosti? koupila jsem nějakou samotvrdnoucí ale špatně se s tim pracuje, je hodně tuhá, rychle to osychalo a nedrželo pohromadě (sněhulák s enám uplně rozpadl) tak ěm napadlo zkusit modurit, koukala jsme na něco na netu a vyplivlo to na mě několik ruznejch modelovacích hmot ve velice rozdílných cenách. je mi jedno jestli to bude bílý (pak mužem barvit) nebo barevný, jde mi o tom aby to bylo měkký, dobře s se s tim pracovalo-jednotlivý kousky aby se k sobě daly připlácnout jako u modelíny. nemusí to být samotvrdnoucí, klidně aby se to pak zapeklo nebo vařilo. tvoří obě holky 4a 2 roky tak aby jim to šlo, z tohohle byly hodně zklamaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat