Modelování s hmotou FIMO

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
4.10.11 20:14

Modelování s hmotou FIMO

Ahoj,holky :-) Po hodně dlouhé době jdu k vám pro radu.Objevila jsem teď soutěž s modelovací hmotou FIMO ( http://www.babyonline.cz/…=/id/74.html ), kde se hraje o opravdu dobré ceny
a já bych se vás chtěla zeptat, zda jste s vašimi dětmi s touto hmotou již zkoušeli modelovat. Oficiálně se to doporučuje pro děti od 3 let, ale zajímalo by mě, jestli by to bylo schopno zvládnout třeba již 2 a půl-leté dítě. Je mi jasné, že je to hodně individuální, ale zajímaly by mě vaše zkušenosti. Předem moc děkuji za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
4.10.11 20:18

ja delam s keramikou…i s jinyma hmotama…dcera na tom se mnou pracuje od te doby co se hybe a dostane se k hline :mrgreen: :mrgreen: jinak modelina i fimo hmota u nas frci uz ted…nema jeste dva roky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.10.11 20:28

S fimo se modeluje dost dobře, ale co já vím, tak je to docela jedovatá hmota a nedoporučuje se pro práci pro děti :nevim: Dělají se jiné na principu fima a ty jsou prý už ok…Teda pokud se fimo nezměnilo, tahle info je stará dva roky, co se tady v čr s tím roztrhl pytel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.10.11 20:30

Mi to na plácání pro mimina přijde trochu drahé :nevim:

Zkoušela jsem z toho dělat korálky a přívěsky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.10.11 21:15

Myslíš odpověď na tu soutěžní otázku? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.10.11 18:58

Vidíš,to jsem si nevšimla… :think: Otázka je: Kdy byla zahájena spolupráce Babyonline a Kreativního světa?A možnosti září 2009,září 2010 a září 2011.Je to jednoduché,za registraci ty ceny fakt stojí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
9.11.13 01:12

Ahoj, zajímalo by mně, jestli nevíte, jak je to s tou toxicitou. V návodu píšou, že děti až od osmi let a že v místnosti nemají byt ani zvířata. To mně dost vyděsilo. O vlastnostech hmoty po vypálení se tam nic nepíše. Měla jsem v plánu vytvořit dobroty do kuchyňky ale teď nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
9.11.13 09:54

Já to ověřené nemám, ale mám zafixováno, že by to děti neměly ani olizovat. Na druhou stranu by to bylo určitě napsáno v návodu a nedělaly by se z toho ozdoby na lžičky :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí