O mašince - kniha

jancic
29.9.11 14:16

O mašince - kniha

Prosím, pomozte, nemohu si vzpomenout na svou oblíbenou knihu - leporelo - z dětství. Byla to podobná kniha jako O veselé mašince … nenapadá někoho název? Ráda bych zkusila sehnat malému …

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10
29.9.11 14:43

Neviem teda, ci je to ono, ale mojej kamosky oblubene leporelo z detstva je: O mašince Žofince (Vladimír Janovic, Alena Janoušková).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
29.9.11 14:48

jancic - a v čem je podobná té O veselé mašince? chápu, že je také o mašince - nepamatuješ něco z ní? něco zvláštního z obrázků, kousek verše, či zhruba děj?

pa
har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30826
29.9.11 14:48
jancic píše:
Prosím, pomozte, nemohu si vzpomenout na svou oblíbenou knihu - leporelo - z dětství. Byla to podobná kniha jako O veselé mašince … nenapadá někoho název? Ráda bych zkusila sehnat malému …

myslíš tuhle?
http://knihy.abz.cz/…masince-lepo

jetstli jo, tak to je i moje oblíbená, doted jí umím nazpamět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
29.9.11 14:49

A určitě to nebylo přímo O veselé mašince? Já myslím, že to měla spousta dětí, já taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
29.9.11 14:49
acimedaca píše:
jancic píše:
Prosím, pomozte, nemohu si vzpomenout na svou oblíbenou knihu - leporelo - z dětství. Byla to podobná kniha jako O veselé mašince … nenapadá někoho název? Ráda bych zkusila sehnat malému …

myslíš tuhle?
http://knihy.abz.cz/…masince-lepo

jetstli jo, tak to je i moje oblíbená, doted jí umím nazpamět

Přesně tu mám na mysli taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
20.2.13 10:00

Leporelo s masinkami

Dobrý den, manžel měl také v dětství oblíbené leporelo - přesně to druhé než O veselé mašince… také jsme ho tu hledali a bylo to O mašince Žofince… bohužel už se spoustu let vůbec nevydává… sháním ho už také pěknou řádku týdnů a né a né najít ani v antikvariátech… kdybyste ho tedy někde sehnala, prosím Vás, dejte mi vědět… Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cecilek
26.5.13 11:08

Žofinka

To Žbrdlíka dohřálo, koukej ať jsi pryč! Jestli neopustíš ďůlek, rozsekám tě na šest půlek, letěl jako míč :D :D

• Citovat
  • Upravit
lucenka
2.9.14 15:29

Máme O dlouhém vláčku
pak je krásná encyklopedie: Jediněčný svět vlaků - jsou to tvrdé listy jako v leporelu a jsou tam odkrývací okýnka. Je fakt moc povedená. Ale na to bude ještě asi malý :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí

Pokladna