Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Chtela jsem se zeptat tohle ma mamka uz od ctvrtka a nechce k lekari, trosku ji to svedi, ale neni si jista, ze by ji neco pichlo, ani na nohu neco spadlo…
Vždyť proč by chodila. Pokud jí budou muset v případě nějaké větší infekce uříznout nějaký prstík, má ještě další.
Tady je to jak u blbejch, modrá noha, založí se diskuze jestli jít k lékaři ![]()
@Russet píše:
A k lékaři nechce proč? Mimochodem má i vybočený palec.
tak vybočený palec má hodně lidí, tam je asi jediné řešení operace a o té jsem nečetla nic dobrého (od lidí, co ji postoupili)
@vokishka píše:
tak vybočený palec má hodně lidí, tam je asi jediné řešení operace a o té jsem nečetla nic dobrého (od lidí, co ji postoupili)
Mamka po ní iž šťastně dalších 35 let ťapká. Teď se to začalo vracet, ale už jí je 77.
@Havlova píše:
Mamka po ní iž šťastně dalších 35 let ťapká. Teď se to začalo vracet, ale už jí je 77.
to já si raději koupím širší boty
![]()
@vokishka píše:
to já si raději koupím širší boty![]()
Mamka to měla už tak šílené, že jediné, co jí tenkrát bylo byly důchodky.
a palec už jí lezl přes ostatní prsty. Když to jde řešit botama, tak ok.
@mamule42 píše:
Na co doktor, emimino to vyřeší
Treba emimino pomuze. Kdyz si dotycna mamka precte nazory z emimina, treba se konecne odhodla k lekari.
Hoj, zakladatelko
vypadá to jako solidní hematom / krevní výron/
může to být v této lokalitě i po štípanci, občas choděj taková divná štípnutí, od muchniček…a vypadá to všelijak, dokonce i takto
nebo mohla rupnout malá žilka, nebere mamka Anopyrin?
zřejmě nejde o nic nebezpečného, nedávat do horka, možno namazat octanovou mastí, mělo by to postupně mizet
pokud by to nemizelo, nebo se ještě nějak více vybarvovalo, pak zajít to i ukázat k lékaři
Chtela jsem se zeptat tohle ma mamka uz od ctvrtka a nechce k lekari, trosku ji to svedi, ale neni si jista, ze by ji neco pichlo, ani na nohu neco spadlo…