Jak se zbavit psychosomatických potíží?

Anonymní
31.8.21 16:16

Jak se zbavit psychosomatických potíží

Zdravím, chtěla bych se zeptat nevíte jak se dá zbavit psychosomatických potíží, asi před nějakou dobou jsem následkem stresu, došla tak daleko, že mi bylo špatně, zvracela jsem a nemohla skoro jíst, bylo mi furt špatně, mám strach, aby se mi to nevrátilo, konečně jsem se toho zvavila, ale občas na mě jde zase stres a nechci zase aby se to opakovalo, jak se dá toho zbavit, pokud možno bez pomoci psychologa nebo psychiatra?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15
31.8.21 16:29

Pokud už to máš v takové fázi jak píšeš, zvracení, nevolnosti, problémy s jídlem, tak by určitě bylo na místě navštívit odborníka. Zdraví máme jen jedno a i když jde třeba “jen” o stres a zvracení, tak je to znamení, že něco není v pořádku a tělo si říká o pomoc. Není na tom nic spatnyho, občas stačí třeba se jen poradit se svým lékařem. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6428
31.8.21 16:30

Blbě. Pokud stres přetrvává, tak se ti to bude vracet. Jasně, trochu pomůže, když budeš dělat nějaké příjemné činnosti, chodit třeba cvičit, trávit čas s příjemnými lidmi, ale je otázka, jestli to bude stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
31.8.21 16:32

Najit si cinnost, u ktere zapomenes na stresy a strasti zivota, a jen si uzivas kazdou minutu. Pak je uplne jedno, co to je. Jestli dlouhe behy, psani basni nebo strikovani ponozek. Aplikovat pravidelne, idealne kazdy den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
31.8.21 16:33

No to by ti právě asi poradil ten psycholog jak s tim pracovat aby ti nebylo zle i na těle.
Psychiatr ti napiše akorat léky. Psycholog by pomohl, já mit takové potiže tak navštívím psychologa, protože pokud se to potlačuje, za par mesicu nebo let z toho muže něco horšího(psychická nemoc).Jinak je super přípravek Akutil takový vitamín pro mozek při zátěži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.21 19:28

Navstivit odbornika na psychosomatiku. Ma vzdelani jak v medicine tak psychoterapii. Pomuze identifikovat spoustece stresovych reakci, propoji s telem, pomuze pochopit pricinu a nasledek. Bude s vama zkoumat co vas trapi a nauci vas vhodne techniky jak stres zvladnout prijatelnejsim zpusobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
31.8.21 23:33

Psychoterapie a tam vyčistit tu část stresu kterou si děláš vlastní hlavou a ten co je nevyhnutelný tak kompenzovat - změnama v životě které povedou k tomu, že budeš líp jíst, líp spát, víc se hýbat a lépe řešit problémy. I s tím ta psychoterapie částečně může pomoci.

držím palce.

Pro začátek mrkni sem.

https://obchod.portal.cz/…mozte-stres/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém