Mohelnické maminky 2013

79
2.10.13 11:05

Mohelnicke maminky 2013

Jou zde nejake Mohelnicke maminky s pulrocnimi - rocnimi miminky?? pristehovali jsme se a nikoho tu neznam, tak jestli tu nekdo takovy je at pisne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
77
2.10.13 11:29

Já jsem z Mladče, kousek od Litovle až :-( a taky tu nikoho neznám… :nevim: mám tříměsíční holčičku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.10.13 12:11

Ahojky já jsem přímo z mohelnice a též hledám někoho na pokec, mám holčičku 9 měsícu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
3.10.13 10:07

Ahoj Žanco, ja mam 5 mesicniho chlapecka, pristehovali jsme se sem a nemam tu zadny kamaradky s detma, na prochazky a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
3.10.13 10:12

Mladec je od mohelnice trosku z ruky, zkus si taky zalozit nejakou diskuzi, treba se nekdo ozve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.10.13 11:12
@bobulky píše:
Ahoj Žanco, ja mam 5 mesicniho chlapecka, pristehovali jsme se sem a nemam tu zadny kamaradky s detma, na prochazky a tak

ahojky, já jsem taky většinu času sama. Ještě mám 5letého kluka kterého vodím do školky a pak už dělám jen běžné věci kolem domácnosti. Ráda bych taky chodila někam cvičit, třeba po večerech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
3.10.13 11:15

Ahoj, smim se zeptat kolik ti je?? KDE BYDLIS? NECHCES JIT NEKDY VEN?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
3.10.13 11:16

Zanco, ja bych mela taky zacit cvicit, mam jeste par kilo po porodu cca 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.10.13 11:25
@bobulky píše:
Zanco, ja bych mela taky zacit cvicit, mam jeste par kilo po porodu cca píše: Více

Tak se mužem někde v Mohelnici sejít i s dětmi a popovídat si. Mohu se zeptat kde v Mohelnici bydlíš. Jinak je mi už 40 a bydlím na pionýrech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
3.10.13 11:32

Ja bydlim na Kosmonautech, je mi 24, to neva ze je mezi nama velkej vekovej rozdil, o to prece nejde, mame male deti ne? ktere se muzou skamaradit az budou vetsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.10.13 11:43
@bobulky píše:
Ja bydlim na Kosmonautech, je mi 24, to neva ze je mezi nama velkej vekovej rozdil, o to prece nejde, mame male deti ne? ktere se muzou skamaradit az budou vetsi

Máš pravdu, v mém věku už tolik maminek zase není. Většinou mají větší děti a uplně jiné zájmy. já pujdu tak kolem 15h. na rákosničkovo hřiště, víš kde to je, tak když budeš chtít ráda tě poznám. Mám hnědý sporták s ružuvíma kostkama. Možná se známe od vydění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
3.10.13 11:47

To je kousek od naseho baraku to hriste stavim se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.10.13 11:50
@bobulky píše: