Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jou zde nejake Mohelnicke maminky s pulrocnimi - rocnimi miminky?? pristehovali jsme se a nikoho tu neznam, tak jestli tu nekdo takovy je at pisne
Já jsem z Mladče, kousek od Litovle až
a taky tu nikoho neznám…
mám tříměsíční holčičku…
Ahojky já jsem přímo z mohelnice a též hledám někoho na pokec, mám holčičku 9 měsícu
Ahoj Žanco, ja mam 5 mesicniho chlapecka, pristehovali jsme se sem a nemam tu zadny kamaradky s detma, na prochazky a tak
Mladec je od mohelnice trosku z ruky, zkus si taky zalozit nejakou diskuzi, treba se nekdo ozve
@bobulky píše:
Ahoj Žanco, ja mam 5 mesicniho chlapecka, pristehovali jsme se sem a nemam tu zadny kamaradky s detma, na prochazky a tak
ahojky, já jsem taky většinu času sama. Ještě mám 5letého kluka kterého vodím do školky a pak už dělám jen běžné věci kolem domácnosti. Ráda bych taky chodila někam cvičit, třeba po večerech.
Ahoj, smim se zeptat kolik ti je?? KDE BYDLIS? NECHCES JIT NEKDY VEN?
Zanco, ja bych mela taky zacit cvicit, mam jeste par kilo po porodu cca 2
@bobulky píše:
Zanco, ja bych mela taky zacit cvicit, mam jeste par kilo po porodu cca píše: Více
Tak se mužem někde v Mohelnici sejít i s dětmi a popovídat si. Mohu se zeptat kde v Mohelnici bydlíš. Jinak je mi už 40 a bydlím na pionýrech
Ja bydlim na Kosmonautech, je mi 24, to neva ze je mezi nama velkej vekovej rozdil, o to prece nejde, mame male deti ne? ktere se muzou skamaradit az budou vetsi
@bobulky píše:
Ja bydlim na Kosmonautech, je mi 24, to neva ze je mezi nama velkej vekovej rozdil, o to prece nejde, mame male deti ne? ktere se muzou skamaradit az budou vetsi
Máš pravdu, v mém věku už tolik maminek zase není. Většinou mají větší děti a uplně jiné zájmy. já pujdu tak kolem 15h. na rákosničkovo hřiště, víš kde to je, tak když budeš chtít ráda tě poznám. Mám hnědý sporták s ružuvíma kostkama. Možná se známe od vydění.
@bobulky píše:
To je kousek od naseho baraku to hriste stavim se
okej budu se těšít