Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
řekla bych, že riziko, že by jsi se mohla nakazit ty je hodně malé ![]()
@marti81 píše:
velmi malé riziko, mmch ve 2. týdnu ještě ani těhotná nejsi
A co tedy je? ![]()
Riziko řekla bych téměř žádné, nestresuj se ![]()
@marti81 píše:
velmi malé riziko, mmch ve 2. týdnu ještě ani těhotná nejsi
@ww píše:
![]()
A co tedy je?
Riziko řekla bych téměř žádné, nestresuj se
Dekuju ![]()
@Domiik87 píše:
možná těhotenství někdo bere až v 9.měsíci:-D
Ja teda po tom, co mi to potvrdi lekar, na testu muzou byt 2 lajny , ale az mi to rekne doktor a tim to potvrdi, je to jasny…tehotenstvi je to ale od zacatku, ne? ![]()
Zkus přečíst tohle http://nemoci.vitalion.cz/spala/
O těhotenství tu nic není ,protože mezi dospělími se nevyskytuje,ale není ani vyloučená.
Těhotná 2.tt jako počítáš od své ovulace?? Pokud jsi nedostala menstruaci a nemáš udělaný test ,ale myslíš si,že jsi těhu tak by jsi byla tak určo už ve 4tt.
no tak snad tady většina ví, že těhotenství se počítá od prvního dne poslední menstruace, čili 2tt je tak zhruba v době ovulace ![]()
Spála je hodně nakažlivá, ale chytit to od kolegy je dost nepravděpodobné. Navíc ve druhém týdnu, tzn 14 dní od začátku poslední MS většinou ještě těhotná nejsi, protože máš teprve plodné dny. Spála má strašně krátkou inkubační dobu, mám dojem že 2-4 dny. Takže by jsi to věděla dost rychle. Navíc dospělí jsou proti ní odolnější. Měli ji obě moje děti a nechytl to od nich nikdo dospělý.
@Anonymní píše:
Ja teda po tom, co mi to potvrdi lekar, na testu muzou byt 2 lajny , ale az mi to rekne doktor a tim to potvrdi, je to jasny…tehotenstvi je to ale od zacatku, ne?
ano,samozřejmě,že je:-) jak jinak bychom tomu asi říkaly? ale ve 2.tt se to nikde neříká protože nevíš jestli se udrží nebo ne.Já měla taky // a pak jsem začala šíleně krvácet a přišla jsem o ,,to,,.Takže ty začátky… bych zatím o sebe opravdu pečovala aby se udrželo,ale přírodě neporučíme.budu držet palušky ![]()
Ahoj, jaka je prosim pravdepodobnost, ze se mohu nakazit spalou, kdyz jsem byla v kontaktu s kolegou, jehoz dcera ma spalu..ne tedy primo s jeho dcerou, jen s nim…Je tam riziko? A jake riziko je pro me, kdybych byla teprve uplne na zacatku tehotenstvi, napr. 2.tyden??? Dekuju moc za reakce…