Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ElaFen Neni uvedeno, ze s přítelem, tim myslis, shodu podmětu s prisudkem s neurčitý podmětem? Ale pokud je podmet neurčitý, píše se vzdy “i.” A pokud se da odvodit z předešlé vety, či souvislého textu, ridi se tak. V obou případech se píše “i.”
@Russet
Člověk sem jde s potřebou poradit a krom rady si s sebou odnese i doporučení na zakoupení SSČ? Tak takhle teda ty diskuze fungují. Ale tak děkuji za radu, snad mimi nečekáme a v září dle doporučení pilně budu studovat na svém oboru pedagogického lycea, hezký večer ![]()
@ElaFen píše:
@Russet![]()
Člověk sem jde s potřebou poradit a krom rady si s sebou odnese i doporučení na zakoupení SSČ? Tak takhle teda ty diskuze fungují. Ale tak děkuji za radu, snad mimi nečekáme a v září dle doporučení pilně budu studovat na svém oboru pedagogického lycea, hezký večer
Já ti radu dala. Jdi na gyndu. A budu se modlit, aby něco takového neučilo moje dítě češtinu.
@ElaFen Tak dej vedet, jak jsi dopadla u maturity ![]()
BTW: Těhotná nejsi. Je to tou pilulkou. Po 25dnech bys to uz vedela z TT.
@Tiffany1 Děkuji za přednášku pravopisu, ale s vyznamenáním na SŠ a s rozumem v hrsti si myslím, že jsme snad jen lidé a takové chyby jsou snad přijatelné. Pokud se vám něco nelíbí tak jste zde špatně. Možná na pozici vyučujících by jste se uplatnila. Slušně jsem žádala o rady. ![]()
@Russet Pevně věřím a přeji vašemu dítku, aby dostalo učitele, který bude mít rozum, když doma bude asi jak lze vidět “silně drezurováno” a učeno k dokonalosti a bezchybnosti ![]()
@ElaFen píše:
@Russet Pevně věřím a přeji vašemu dítku, aby dostalo učitele, který bude mít rozum, když doma bude asi jak lze vidět “silně drezurováno” a učeno k dokonalosti a bezchybnosti
Napsat bez chyby dvě věty není nic složitého. Stačí před odesláním přečíst. Předpokládám, že se svou holkou bude spát zodpovědně s kondomem a pravopis bude už v tom věku zvládat.
@ElaFen píše:
@Tiffany1 Děkuji za přednášku pravopisu, ale s vyznamenáním na SŠ a s rozumem v hrsti si myslím, že jsme snad jen lidé a takové chyby jsou snad přijatelné. Pokud se vám něco nelíbí tak jste zde špatně. Možná na pozici vyučujících by jste se uplatnila. Slušně jsem žádala o rady.
Nejsou. Je to smutné. Chybí ti čárky a by jste se snad učí už na prvním stupni ![]()
@Russet Teda, ty budes přísná máma
Kondom a pravopis, fuj, ale… ![]()
@Tiffany1 píše:
@Russet Teda ty budes přísná mámaKondom a pravopis, fuj, ale…
Ne, já doufám, že můj modrooký blonďáček nikdy nepřivede domů nějakou důru, sex mu bude cizí a jeho pravopis bude fenomenální
Jako jeho angličtina a hra na klavír ![]()
@Russet Ja tajně doufám, že moje dcera souložit nebude. Nechci to vědět, nechci si to představit a všechny chlapy s kondomem poblíž vykastruju… ![]()
No a pak půjdu spořádaně pro HA a budu vděčná, když ji bude pár let zodpovědně baštit. ![]()
@Russet Tak dobry je, že jsme se shodli na tom, že chceme mit doma asexualy … vic netřeba. Pravopis se vtluče. Jen ten klavír, ten klavír ja si odpustim. Když slyším své dítě zpívat… bože, při všech obdivuhodných vlastnostech a nadlidským pohledem matky na svého anděla.. ten zpěv je prisernej, moje dite rozhodně nema hudební sluch… Podle toho co vydává, jsem uz jednou chtela jit na ORL
U me klavír nepřipadá v uvahu
![]()