Mohu být těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4627
10.7.18 23:35

@ElaFen Neni uvedeno, ze s přítelem, tim myslis, shodu podmětu s prisudkem s neurčitý podmětem? Ale pokud je podmet neurčitý, píše se vzdy “i.” A pokud se da odvodit z předešlé vety, či souvislého textu, ridi se tak. V obou případech se píše “i.”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.7.18 23:35

@Russet :potlesk: :potlesk: Člověk sem jde s potřebou poradit a krom rady si s sebou odnese i doporučení na zakoupení SSČ? Tak takhle teda ty diskuze fungují. Ale tak děkuji za radu, snad mimi nečekáme a v září dle doporučení pilně budu studovat na svém oboru pedagogického lycea, hezký večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.7.18 23:37
@ElaFen píše:
@Russet :potlesk: :potlesk: Člověk sem jde s potřebou poradit a krom rady si s sebou odnese i doporučení na zakoupení SSČ? Tak takhle teda ty diskuze fungují. Ale tak děkuji za radu, snad mimi nečekáme a v září dle doporučení pilně budu studovat na svém oboru pedagogického lycea, hezký večer :mavam:

Já ti radu dala. Jdi na gyndu. A budu se modlit, aby něco takového neučilo moje dítě češtinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
10.7.18 23:37

@ElaFen Tak dej vedet, jak jsi dopadla u maturity :mavam:
BTW: Těhotná nejsi. Je to tou pilulkou. Po 25dnech bys to uz vedela z TT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.7.18 23:39

@Tiffany1 Děkuji za přednášku pravopisu, ale s vyznamenáním na SŠ a s rozumem v hrsti si myslím, že jsme snad jen lidé a takové chyby jsou snad přijatelné. Pokud se vám něco nelíbí tak jste zde špatně. Možná na pozici vyučujících by jste se uplatnila. Slušně jsem žádala o rady. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.7.18 23:41

@Tiffany1 Nebojte, dám :D děkuji, dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.7.18 23:43

@Russet Pevně věřím a přeji vašemu dítku, aby dostalo učitele, který bude mít rozum, když doma bude asi jak lze vidět “silně drezurováno” a učeno k dokonalosti a bezchybnosti :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
10.7.18 23:46

@ElaFen Jdi spát :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.7.18 23:46
@ElaFen píše:
@Russet Pevně věřím a přeji vašemu dítku, aby dostalo učitele, který bude mít rozum, když doma bude asi jak lze vidět “silně drezurováno” a učeno k dokonalosti a bezchybnosti :potlesk:

Napsat bez chyby dvě věty není nic složitého. Stačí před odesláním přečíst. Předpokládám, že se svou holkou bude spát zodpovědně s kondomem a pravopis bude už v tom věku zvládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.7.18 23:48
@ElaFen píše:
@Tiffany1 Děkuji za přednášku pravopisu, ale s vyznamenáním na SŠ a s rozumem v hrsti si myslím, že jsme snad jen lidé a takové chyby jsou snad přijatelné. Pokud se vám něco nelíbí tak jste zde špatně. Možná na pozici vyučujících by jste se uplatnila. Slušně jsem žádala o rady. :)

Nejsou. Je to smutné. Chybí ti čárky a by jste se snad učí už na prvním stupni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
10.7.18 23:48

@Russet Teda, ty budes přísná máma :mrgreen: Kondom a pravopis, fuj, ale… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.7.18 23:50
@Tiffany1 píše:
@Russet Teda ty budes přísná máma :mrgreen: Kondom a pravopis, fuj, ale… :mrgreen:

Ne, já doufám, že můj modrooký blonďáček nikdy nepřivede domů nějakou důru, sex mu bude cizí a jeho pravopis bude fenomenální :P Jako jeho angličtina a hra na klavír :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
10.7.18 23:51

@Russet Ja tajně doufám, že moje dcera souložit nebude. Nechci to vědět, nechci si to představit a všechny chlapy s kondomem poblíž vykastruju… :pocitac:
No a pak půjdu spořádaně pro HA a budu vděčná, když ji bude pár let zodpovědně baštit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
10.7.18 23:55

@Russet Tak dobry je, že jsme se shodli na tom, že chceme mit doma asexualy … vic netřeba. Pravopis se vtluče. Jen ten klavír, ten klavír ja si odpustim. Když slyším své dítě zpívat… bože, při všech obdivuhodných vlastnostech a nadlidským pohledem matky na svého anděla.. ten zpěv je prisernej, moje dite rozhodně nema hudební sluch… Podle toho co vydává, jsem uz jednou chtela jit na ORL :mrgreen: U me klavír nepřipadá v uvahu :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.7.18 23:57

@Tiffany1 Co takhle si jít dopisovat na ICQ maminy????? :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie